Spiller du Fantasy Premier League og er lei av at de samme tipsene går igjen? Da er letingen over, for Johnny og Hans har garantert noen råd du ikke har hørt før i skråblikk-spalten «På sidelinjen med Johnny og Hans».

Kampguidens superduo med skråblikk på FPL

I Kampguiden har vi som mål å slippe til ulike stemmer, det være seg unge sylskarpe fotballhoder som Chelsea-spesialist Arlind og Arsenal-ekspert Robin, eller den meget fotballfaglige redaktøren Daniel.

Ja, og så er det Johnny og Hans…

Alltid smil på lur når FPL-planer klekkes ut av Hans (t.v.) og Johnny (t.h.).

Johnny er trolig den fremste humørspilleren i Fantasy Premier League. En moralboost for de rundt, som et levende batteri for alle som sliter etter en katastroferunde. Har du en dårlig dag? Spør Johnny, han gir deg en humørboost og krefter til å se frem mot neste runde.

Mannen er primært med i Fantasy Premier League fordi alle får lov å være med. Han … får poeng og er gjerne med i ulike ligaer (du finner han alltids om du scroller lenge nok). Ingen skal ta fra Johnny at han trolig er spillets flinkeste i å aldri kaste inn håndkleet.

Hans sidekick, Hans, er en habil spiller som vet hvordan det er å toppe diverse ligaer, selv om ryktet vil ha det til at han har en eksepsjonell rådgiver i de hjemlige kretser som dytter han i riktig retning.

Research-kroken, hvor de har sittet i 2 uker og pønsket ut tips og triks.

Mannen er av flere beskrevet som «verdens snilleste mann». Som gjør det litt lettere å takle å se han på toppen av tabellen. For det er som oftest der du finner han – uten at han gjør et for stort nummer ut av det.

De to vil jevnlig komme med tips og betraktninger om Fantasy Premier League.

Tre uvanlige spillertips

Til runde fem har Johnny og Hans funnet frem til to tips å kjøpe inn – og en du absolutt bør styre unna.


1Callum Jack Robinson (SHU) £5,3, valgt av 0,6%

Angrepsspilleren som i Fantasy Premier League er oppført som midtbanespiller. Det ryktes at Callum er i kjempehumør for tiden fordi han har funnet sine savnede lykkesko. De ble brukt i forrige runde mot Chelsea, der han traff ballen hele to ganger i løpet av kampen. Dette førte til ett mål og en målgivende pasning til Chelseas Kurt Zoma, som igjen ekspederte ballen elegant i eget mål. Klarer Callum å passe på skoene sine forventer vi at han blir outstanding mot Southampton.

2Wesley Moares (AVL) £6,0m, valgt av 1,9%

Sannsynligvis den spilleren i Premier League som har hatt den tøffeste oppveksten. Mistet faren som 9-åring og var tobarnsfar i en alder av 16 år. En produktiv kar altså. Viste eminent teknikk da han driblet et par av ungene i gaten på vei til gårsdagens trening. Kanskje klarer han å drible av noen West Ham-spillere også, og da blir han farlig. En luring som kan overraske både seg selv og sine to fans.

3Danny Drinkwater (BUR) £4,5m, valgt av 1,4%

Hold deg langt unna den godeste Drinkwater! Noen må fortelle mannen at han må leve opp til navnet. Vi har to oppfordringer til Danny:

1. Drikk vann (om enn ikke fra Askøy).

2. Fokuser mer på scoringer på hjemmebane, enn å løpe etter andres damer. Da er det større sjanse for å holde seg skadefri.

Lykke til med runden!

Forrige artikkelRundens lag runde 4: Aguero er ustoppelig, mens en ung Arsenalspiller utmerket seg
Neste artikkelFør kampen: Får Wolverhampton sesongens første trepoenger hjemme mot Chelsea?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her