En ny Premier League er blitt spilt og nok en gang kom VAR i fokus. Mye handlet om Manchester City og Liverpool, to lag som er i god form.

Dette er rundens lag:

Keeper: Adrian (Liverpool)

Sisteskansen var trygg og god i mål. Holder buret rent for første gangen i år, og er mye tryggere med ballen i beina. Har en viktig redning på 0-0 som ble avgjørende. Dette gjorde nok bra for selvtilliten etter noen svake opptredener i tidligere kamper.

Høyreback: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Ny stor kamp for unggutten som holder nullen i en tøff bortekamp mot Burnley. I tilegg til å være solid defensivt, er han en offensiv trussel i hver sjanse. Engelskmannen har skapt 14 sjanser i år, noe som er mest blant høyrebacker i Premier League.

Midstopper: Jannik Vestegaard (Southampton)

Stanger inn utligningen mot Manchester United. Stor, sterk og kampakt i organisert forsvar. Utover i andre omgang spilte Manchester United mot ti mann i store deler av omgangen, uten å komme til de store sjansene mye takket være dansken.

Midtstopper: Virgil van Dijk (Liverpool)

Kåret til beste spiller av UEFA for 2018/19, foran Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i forkant av runden. Vinner 10 av 11 hodedueller på Turf Moor søndag. Laget unngikk baklengs, Van Dijk er god med ballen og nesten helt umulig å komme forbi. Nok en god dag for nederlenderen.

https://twitter.com/Squawka/status/1167868405925519360

Venstreback: Arthur Masuaku (West Ham)

Backen imponerte stort i 2-0 seieren mot Norwich. En angrepsvillig spiller som også noterte seg for en målgivende i kampen. Masuaku slapp lite til på siden sin med god kontroll defensivt, og er sterk i 1 mot 1. Det åpenbare valget til denne posisjonen denne helgen.

Midtbane: Kevin De Bruyne (Manchester City)

Ingenting nytt at belgieren stod for en målgivende i kampen, men nøkkelspilleren til City fikk også et mål på konto og er akkurat nå den beste midtbanespilleren i Premier League. Er den spilleren som er hjernen bak flest store sjanser i ligaen, han er tilbake i toppform nå.

Midtbane: Matteo Guendouzi (Arsenal)

Banens beste som den yngste på banen i et Nord-London-derby var en enorm prestasjon. Løpsmaskinen var overalt og fikk belønning med uttak til det franske landslaget for første gang i karrièren. Kontrollerte midtbanen i en som ventet intens kamp som og slo den avgjørende målgivende pasningen til Aubameyang til 2-2.

Image

Midtbanespiller: Daniel James (Manchester United)

Den engelske lynvingen har fått en pangstart på sin United-karrière og fikk seg enda en nettkjenning nå til helgen. Kanskje den eneste spilleren Solskjær kan stole på for tiden. James var mye med i Uniteds offensive spill, men jobbet godt defensivt. Kunne fint stått for en målgivende, og gjorde en god kamp for et United-lag uten ryggrad for tiden.

Venstreving: Roberto Firmino (Liverpool)

Et mål og en målgivende ble fasiten for brasilianeren, som scoret sitt femtiende mål for Liverpool. Er viktig i det offensive presset, men også i det oppbyggende spillet hvor Salah og Mane får en enklere jobb med å komme til avslutninger.

Spiss: Sergio Aguero (Manchester City)

To mål og en målgivende. For meg rundens spiller denne helgen også. Scorer mål på bestilling, og det er som oftest av de vakre slagene. Han og De Bruyne har virkelig tatt denne sesongen med storm, og nå er den argentinske spissen toppscorer med seks mål i Premier League

Høyreving: Jamie Vardy (Leicester City)

Var banens gigant mot Bournemouth og utgjorde den store forskjellen. Gjorde all grovarbeidet samtidig som han både tilrettelagte et mål, for å så score de to andre på en dag.

Benk: (GK) Gunn, Diop, Tielmanns, Fabinho, Richarlison, Abraham, Haller,

Forrige artikkelFør kampen: Det er tid for det klassiske Nord-London-derbyet Arsenal-Tottenham!
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tips til FPL runde 5

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her