Arsenal innfridde forventningene og vant 2-0 borte mot Crystal Palace i Premier League åpningskampen. På sitt beste viste laget frem forrykende takter.

Crystal Palace fikk det tøft de første minuttene av kampen, hvor Arsenal viste frem samme godtakter som fra sommerens treningskamper. Målene kom i hver sin omgang, først av Gabriell Martinelli, før et selvmål punkterte kampen i det 85. minutt.

Seieren var langt fra avgjort før 2-0 scoringen, for etter en solid førsteomgang fra Arsenal, for anledningen i hvitt, meldte Crystal Palace seg på kampen i 2. omgang. De fikk aldri hull på byllen, og da et Saka-innlegg gikk via motspiller og i mål, i en periode som var mot spillets gang, kunne Arsenal glede seg over tre velfortjente poeng.

Martin Ødegaard spilte nesten hele kampen for Arsenal og viste flere gode takter. Ved et tilfelle var han i overkant lite egoistisk da han burde avsluttet selv.

Martinelli en god FPL-investering

For Fantasy-managere ble kampen en bekreftelse på at Martinelli, til en prislapp på seks millioner pund, var en god investering for de 22 prosent som ga han tillit. Forsvarer Oleksandr Zinchenko ble også et varp denne runden, med clean sheet, tre bonuspoeng og en assist. Det ble også bonuspoeng på forsvarerne Saliba og Gabriel.

Kanskje noe heldig, for det var en liten prestasjon av Crystal Palace å ikke sette en scoring i en kamp hvor Arsenal-forsvaret ikke alltid opptrådte med nødvendig trygghet.

Mer skuffende var det at Gabriel Jesus gikk målløs av banen. Valgt av hele 77 prosent av FPL-managerne er det en viss risiko for et prisfall, om ikke alle har tillit til han. Med forventet dumpekandidat Bournemouth i neste kamp vil nok de fleste fortsatt ha han i troppen, for med unntak av den manglende scoringen viste han solide takter i store deler av kampen.

2022fre05aug21:00fre22:4721:00 - 22:47 Crystal Palace v ArsenalPremier League 2022/23Kanal/strømming:Strim,Viaplay

Se kampprogrammet til Arsenal

Se kampprogrammet til Crystal Palace

Forrige artikkelSlik ser du Premier League 2022/23
Neste artikkelFør kampen: Liverpool kan ikke snuble fra start

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her