More

  Skråblikkekspertens tips til 10. runde i Fantasy Premier League

  Vi er klar med nok en runde tips (og trivia) du garantert ikke finner andre steder.


  Runde 9 ble som de fleste runder et sorgens kapittel. Fattige to poeng på en Trézéguet som tydeligvis tror målet er fem meter høyt. Vi trodde knapt hva vi så. En prestasjon å klare fem skudd mot mål, og en prestasjon at alle fem gikk minst to meter over målet. Litt bedre av unisex Ashley som karret til seg tre poeng. Vår vokalmann stay awyaen fikk kun to poeng, og det er vi fornøyd med.

  Nå er det full skjerpings og vi safer med noen Manchester City-spillere denne runden. Eller gidder vi egentlig det? Nei vi er ikke kjent for å safe så vi får finne noen ünderdogs, og burde da begynt med Leicesterspilleren Ünder. Det gjør vi heller ikke for vi har funnet en tsjekker for første gang. Bare å tsjekke opp den karen for han kan få mange poeng i tiden fremover.

  I tillegg hiver vi på med en luring som kan bli ezensielt viktig for laget sitt, og som ble født på nullmeridianen. Stay awayen er det bare å glemme for dette blir stygt.

  Vladimír Coufal (WHU) £4.6M – valgt av 2,1 %

  Gøy med en tsjekker tenker vi, så derfor hiver vi inn en anbefaling på han. Vladimir kom til West Ham så sent som i oktober. Har spilt 6 kamper med et FPL snitt på vel fem poeng, så mulig han har fått litt for mye poeng til at vi tørr anbefale han. Ikke bra for vårt image hvis han klarer fem eller seks poeng denne runden.

  Mye av grunnen til at vi velger han (utenom at han er fra Tsjekkia) er at han har sportsgener i slekten. Moren Alena Dřevjaná var en habil turner. I sommer OL 1988 fikk hun en hederlig syvendeplass i lagfinalen (takket være dyktige lagvenninner), og fulgte opp med en heller svak 26. plass i mangekampen (der hun måtte klare seg på egenhånd).

  Broren Petr Coufal er kunstløper med en svak og heldig 12. plass i EM som sin beste prestasjon. Søsteren Jana Coufalová er også kunstløper med fire tredjeplasser i det Tsjekkiske mesterskapet samt en 19. plass i NRW Trophy S&P 2013 (hva nå enn det er for en konkurranse). Her føler vi oss langt ut på glattisen må vi innrømme, for dette var ikke de store prestasjonene. Faren vet vi lite om men vi ser for oss at han kanskje har teft for noe. Hva vet vi ikke men vi føler på oss at det må være noe teft der.

  Er vi nå så heldig at Vladimir har noen av genene til sin familie blir dette bra. Styrken, eksplosiviteten og mykheten har han kanskje fra moren. Balansen og spensten er kanskje like bra som hos broren og søsteren, og der kom vi også jaggu på hvilken teft faren hadde. Jo målteft var det, og da blir det en uslåelig kombinasjon.

  Kort oppsummert. Vladimir har så mye bra at det kommer til å smelle mot Villa. Vi ser for oss at han bruker styrken sin til å vinne ballen på midten. Setter eksplosivt fart kattemykt mot mål. Tar så en trippel axel forbi første forsvarer, hopper bukk med ballen over neste forsvarer, og hva skjer så? Jo han får teften av målet og smeller til.  Hva som smeller vet vi ikke men han smeller kanskje inn ett mål? Minst fem poeng på han denne runden.

  Eberechi Oluchi Eze (CRY) £5.8M – valgt av 0,5 %

  Litt opp og ned i spilletid for denne karen men vi satser på at han spiller 90 minutter mot Newcastle. Eze er født på nullmeridianen og da vet de fleste (kanskje) at vi snakker om Greenwich. For de som ikke kjenner til dette er nullmeridianen den ene av de to aksene jordkloden deles inn i, og lengdegraden starter på null i Greenwich.

  Eze hadde en tøff oppvekst siden han vokste opp i den lite hyggelige delen av stedet som hører til Stor-London. Familien var fattig og det var lite å finne på, så den godeste Eze lekte for det meste på noen baner i nærheten. Da alltid med en fotball og noen kompiser.

  Han hadde mange jern i ilden i sin ungdom. Studerte på college og jobbet som deltidsansatt i Tesco (butikk) mens han forsøkte å få seg kontrakt med en fotballklubb. Innstillingen og arbeidsinnsatsen har hele tiden vært på topp, og det lover bra for 22-åringen for motgang har det vært.

  Fotballmessig var nok den største nedturen at Arsenal valgte han bort som 13-åring og heller gikk for Eddie Nketiah. Da var Eze på vei til å gi opp fotballen men med god støtte av foreldrene ga han ikke opp, og fikk til slutt en kontrakt med Fulham. Kanskje like greit ikke å bli i Arsenal. for Eddie har ikke fått mye spilletid der.

  Vi har sympati for Eze og det er grunnen til at vi går for han denne runden. Får han begynne kampen regner vi med to mål og stormende jubel for godgutten Eze.

  Charles (Charlie) James Taylor (BUR) £4.4M – valgt av 2,9 %

  Stay away! Dette kommer til å bli stygt. Stakkars Burnley og Charlie som skal opp mot et revansjesugent Manchester City. Riktignok har City hatt en dårlig sesong så langt, men nå våkner de. Vi tipper minst fem mål i mot for Charlie, og da er det bare å holde seg langt unna han.

  Charlie hadde sine barndomsår i York og gikk på gutteskolen Tadcaster Grammar School. Noen halvveis kjente fotballspillere som har gått der som f. eks tidligere Leeds spiller Mark Ford og nåværende Bournemouth spiller Lewis Cook. Strongmannen Mark Westaby gikk der også men mest kjente er nok brødrene John og Samuel Smith som startet John Smith’s Brewery og Samuel Smith Brewery. Førstnevnte har i årevis produsert det mestselgende bitter ølet i England.

  Mange godsaker som kommer derfra vil nok en del mene. Når det gjelder Charlie er han ikke produkt av godsakene fra bryggeriet, men han vil nok føle seg ganske så svimmel når City spillerne begynner å briljere. At han har trent mye på sykkel i pre-season grunnet nedstengingen i England tror vi ikke hjelper. Både han og resten av Burnley laget er nok ute og sykler i lørdagens kamp mot City. Stay away!  

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X