More

  Skråblikkekspertens tips til 9. runde i Fantasy Premier League

  Vi er klar for nye eksklusive og elendige tips denne runden. Tre spillere med totalt 72 bokstaver i navnene sine er ny rekord for vår del. Her kjører vi på i god Trump stil med første spiller, før vi tar en tur innom Egypt og avslutter med en vokalglad stay away det bare er å holde seg langt unna.


  Tja, hva skal vi si om forrige runde? Vi safet i hvert fall inn tre poeng på Ward-Prowse og samme på Malla med balla. For første gang røk vi imidlertid på stay away tipset, for møbelselgeren Cash klarte å cashe inn en sekspoenger i kampen mot Arsenal. Bare for å ydmyke oss enda mer, så går det nå rykter om at han også solgte en eksklusiv sofa til Pépé i pausen.

  Her er det bare å bite i det sure møbelet og komme oss videre…

  Ashley Roy Westwood (BUR) £5.3m – valgt av 0,5%

  Det er vel bare skråblikkene som kan klare å anbefale en spiller fra et lag som ikke har scoret på fire kamper, og som enda ikke har scoet på hjemmebane. Burnley sliter kolossalt for tiden men en gang må det snu. Eller kanskje ikke?

  Vi liker unisex navnet hans og hvem har vel ikke hørt om fotballspilleren Ashley Young, moteskaperen Ashley Olsen, skuespiller Ashley Benson, Floridas republikanske regjeringsadvokat Ashley Moody og for ikke å glemme aktivisten og sosialarbeideren Ashley Biden. De fire sistnevnte er kvinner, og ja korrekt at sistnevnte er datter til Joe Biden. Derfor kjører vi på med Roy, og hvis ikke han får nok poeng vil vi benekte at vi valgte han, kreve omvalg, si at han fikk minst 1000 FPL-poeng og stå på det gjennom resten av sesongen.

  Da må vi tilbake til vår Ashley. Han ligner i spillestil på Michael Carrick sier han selv. Det er viktigere med assists til sine lagkamerater enn å lage mål selv. Dette lærte han seg under sin tid i klubben Nantwich Town FC. Det er nok ikke den mest kjente klubben men de hadde spilleren Andy Locke. Sikkert ukjent for deg han også, så da kan vi fortelle at han laget det raskeste hat-tricket i FA cupens historie da han puttet tre ganger på kun 2 minutter og 20 sekunder. Imponerende (og det har ingenting med Ashley å gjøre).

  Egentlig ikke så mye her som har med Ashley å gjøre, men en kar som kjører Porsche Panamera og slenger inn en assist i ny og ne har vi stor tro på. Minst seks FPL-poeng på han i denne rundens hjemmekamp mot Crystal Palace.

  Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan eller på arabisk محمود أحمد إبراهيم حسن (AVL) £5.3 – valgt av 0,9 %

  Vi bommet på vår Villa spiller sist runde men denne gangen er vi sikker som banken i vår sak. Egentlig er vi ikke helt sikker for er dette mannen som går under navnet Trézéguet? Etter en nøye sjekk med våre egyptiske venner har vi fått bekreftet at det er vår mann, og da kjører vi på. 

  Allerede som 18-åring var han en sterk bidragsyter til at klubben hans Al Ahly vant Afrikas utgave av Champions League. Som 19-åring gjentok han suksessen med seier i samme turnering. Til slutt ville Hassan ut i den store verden og endte opp i belgiske Anderlecht. Turen gikk så til tyrkisk fotball der han ble den mestscorende egyptiske spilleren i en og samme sesong (kanskje ikke den store prestasjonen for vi tror egentlig ikke det har flommet over av egyptiske spillere i Tyrkia), før han endte opp i Aston Villa.

  Når det gjelder navnet hans så er det ganske vanlig i Egypt og da treneren hans sammenlignet den niårige Hassan med David Trézéguet var valget enkelt. Han skulle bruke det navnet på drakten sin i all fremtid. Det hører med til historien at David er 190 på strømpelesten og skåret 257 mål. Hassan er heller spinkel, 180 cm og har skåret 52 mål. David spilte spiss og Hassan spiller midtbane/ving men men han får leve i troen på at han er den nye Trézéguet.

  Uansett så har vi stor tro på at Hassan smeller til i lørdagens kamp mot Brighton med minst ett mål, eller kanskje to hvis vi er heldig.

  Oluwasemilogo Adesewo Ibidapo Ajayi (WBA) £4.8 – valgt av 0,2 %

  Stay away! Navnet skjemmer ingen sies det og det er vi enig i. Helt fantastisk navn denne karen har, og klarer du å uttale hele navnet hans korrekt i løpet av fem sekunder er du mer rappkjeftet enn en erkebergenser.

  Vi må si at navnet er spesielt men med god oppbygging. Alle forbokstavene begynner med en vokal og fjerner vi alle partallsbokstavene står vi igjen med følgende interessante bokstaver: Ouaeioo Aeeo Iiao Aai. Altså bare vokaler. Konklusjon: Her er det nok uten tvil vokalglade og systematiske foreldre som har gitt ham navnet.

  Den Crayford fødte Semi Ajayi (som han kalles) på 1,93 cm begynte sin karriere i Charlton Athletic. Vi antar da som Semi-proff. Innom Arsenal har han vært men ellers mindre klubber som Rotherham og Crewe Alexandra før han havnet i WBA.

  Skulle du av en eller annen grunn ønske å ta deg turen til Crayford (der veldig lite skjer) kan du ta 96 bussen fra London til Woolwich via Bexleyheath og Welling og til Bluewater via Dartford, eller 428 bussen til Erith og Bluewater via Dartford, eller 492 bussen til Sidcup via Bexleyheath og til Bluewater via Dartford. Eller kanskje bare å drite i turen for dette var forvirrende. Hvorfor ender en hele tiden opp med buss til Bluewater når en skal til Crayford, og hva pokkers rolle har Dartford i dette?

  Nå skal hverken vokaler eller systematiske foreldre tale i mot Semi. West Bromwich har kun ett poeng på bortebane i år, og det taler i mot. En annen ting som taler i mot er at vi er usikker på om han i det hele tatt går på rett buss til kampen.

  Motstander Manchester United har kun tatt elendige ett poeng på hjemmebane i år men i denne kampen løsner det! De putter minst fire mål, og når stakkars Semi lager selvmål blir det ikke mange poeng på han denne runden. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter