Liverpool ut i vrien bortekamp, mens Chelsea og Tottenham skal ut i det som blir et monster-oppgjør i London.

Les også: Skråblikkekspertenes tips til runde 10 i FPL

Etter tunge 90 min i beina for de engelske Europa lagene etter nok en uke, blir det å gjenstå om det tøffe kamp programmet vil gi mer utslag enn det allerede har gjort.

Runden sparkes allerede igang fredag hvor Crystal Palace tar imot Newcastle i det som blir et spennende oppgjør mellom to antatt jevngode klubber.

van Aanholt kan være på vei til Ajax. Forsvarerens lag Crystal Palace skal i aksjon mot Newcastle på fredag.

City og Liverpool med press på seg

Lørdagen starter med med Brighton-Liverpool som jakter viktige poeng for å holde seg på toppen av tabellen.

Etter en skuffende start på sesongen klarte Brighton å skaffe 3 viktige poeng borte mot Aston Villa som bygger deres momentum inn til kampen. Manchester City sikter mot livsviktige 3 poeng mot Burnley, mens Everton og Leeds skal ut til dyst som kan by på mye spennende angrepsfotball av begge lag.

Kevin De Bruyne har ikke dominert like mye i årets sesong. Vil vi se han tilbake i toppslag nå i vinter? Foto: REUTERS/Phil Noble

Siste kamp ut på lørdag er mellom West Brom og Sheffield United. Lagene ligger helt på bunnen av tabellen hvor Sander Berges Sheffield kan ta sin første seier i år skulle de klare og overliste Slaven Bilics gutter.

Toppkamp på søndag

Videre til søndagen tar Southampton imot Manchester United i det som blir en veldig åpen og spennende kamp. Southampton er ubeseiret i sine 7 siste kamper, og ligger på en meget imponerende 5 plass, som kan gjøre dette til en veldig vrien bortekamp for Solskjærs menn

Chelsea, Tottenham, Stamford Bridge, flomlys, blått, hvit. Slaget om London topper seg med at begge lagene har åpnet sesongen strålende, hvor Chelsea ligger to poeng bak Tottenham som foreløpig leder Premier League. Det er snart 60 år (!!) siden Tottenham sist vant en ligatittel, og det tror jeg mange av fansene kjenner på nå. Kan dette bli året forbannelsen stopper? Kl. 17.30 er ikke en tid du vil gå glipp av

Harry Kane feirer scoring mot PSV Eindhoven i Champions League. Foto: Action Foto Sport/Alamy
Kane har vært over alt på banen for sitt lag. Foto: Action Foto Sport/Alamy

Dagen avsluttes med Arsenal som tar imot Wolverhampton på Emirates. Man vet ikke hvor man har noen av disse lagene noe som gjør dette til en veldig åpen fotballkamp. Arsenal har strammet inn forsvarsarbeidet de har strevd med i mange år, men som nå har gått utover angrepsspillet med bare 1 mål på de siste 5 kampene.

Runden avsluttes med mandagskampene Leicester-Fulham, og West Ham-Aston Villa.

10. runde i Premier League 2020/21:Forrige artikkelSkråblikkekspertens tips til 10. runde i Fantasy Premier League
Neste artikkelSkråblikkekspertens tips til 11. runde i Fantasy Premier League

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her