Tottenham med storseier mot Manchester City i toppkampen og Liverpool cruiser videre selv med nøkkelspillere ute.

Vi har funnet frem til de som imponerte oss mest denne runden.

Dette er rundens lag:

Keeper: Sam Johnstone (West Brom)

Til tider var Johnstone en levende vegg mot et United-lag som slet med å overliste sisteskansen. Både Marcus Rashford, og Anthony Martial hadde eventyrlige muligheter, men det ville seg ikke. Keeperen reddet også et straffe, men ettersom beina var utenfor streken når straffen ble tatt, ble det omgjort til at Bruno Fernandes satt inn på andre forsøk.

Høyreback: James Milner (Liverpool)

I fraværet av Trent Alexander-Arnold gjorde James Milner en god figur med å holde orden i den bakre fireren bak. Bunnsolid hele kampen, hvor han også noterte seg for en målgivende

Midtstopper: Kurt Zouma (Chelsea)

Stopperen har gjort en rekke gode kamper, og i helgen var ingen unntak. Chelsea har bare sluppet inn et mål de siste syv kampene i Champions League, og Premier League mye takket være 26-åringen.

Midstopper: Eric Dier (Tottenham)

En sterk å prestasjon av Tottenham som vinner 2-0 mot Manchester City, og kanskje en enda større prestasjon og holde nullen. Eric Dier var god under hele kampen med viktige taklinger, avkjøringer og klareringer. Med seieren klatret Tottenham til toppen av Premier League.

Venstreback: Andy Robertson (Liverpool)

Andy Robertson stopper aldri å prestere, noe som gjør han til en av de beste backene i ligaen. Ny strålende kamp av skotten som også noterte seg for en målgivende etter et utsøkt innlegg som Jota kunne stange inn.

Midtbane: Abdoulaye Doucoure (Everton)

Everton er tilbake på vinnersporet borte mot Fulham, mye takket være den franke midtbanespilleren. Han var overalt i forsvar og i angrep, hvor han også puttet inn et mål. Ancelotti ser ut til å ha truffet godt med signeringen av Doucure i sommer.

Midtbane: Bruno Fernandes (Manchester United)

Med Fernandes på banen fungerer alt så mye bedre for Manchester United. Skapte seg nøkkelpasninger, og burde hatt et par målgivende. Alt i alt en strålende kamp av ellers en svakt United lag.

Venstreving: Lucas Digne (Everton)

Som venstre vingback putter vi Digne opp som kant, og det kunne gjerne se sånn ut for det meste av kampen. James Rodriguez fant han gang på gang, som førte til to målgivende for franskmannen, men det kunne fort blitt flere hadde Everton vært mer effektiv foran mål.

Spiss: Dominic Calvert-Lewin (Everton)

Den unge spissen har fått en eventyrlig start på årets sesong med hele ti scoringer på ni matcher. det gjør at de nå ligger kun fire poeng bak førsteplassen i Premier League. To nye scoringer ble det i helgen mot Fulham. etter bare 13 mål på 36 kamper i fjor, har han gjort en hel omvending og scorer nå på bestilling.

Høyreving: Diego Jota (Liverpool)

Ny scoring for portugiseren som er brennheit for tiden. Idag i en uvant posisjon var det null problemer til å tilpasse seg det av fraværet av Mohammed Salah. Med mye skadeproblemer i Liverpool laget stoppet det ikke dem fra en sterk 3-0 seier mot Leicester.

Benk: McCarthy, Cooper, Tarkowski, Reece James, Ziyech, Haller, Kane

Forrige artikkelOversikt: 9. runde i Premier League
Neste artikkelSkråblikkekspertens tips til 10. runde i Fantasy Premier League

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her