Vi skrev i forrige runde at vi var på vei mot noe, men visste ikke hva. Ikke overraskende kan vi nå konkludere med at vi var på vei mot en like dårlig runde som de foregående.

Forbannelse?

Vi er oppriktig bekymret for våre utvalgte og bør kanskje ta en HMS-runde før vi peker på noen. For det kan gå de ille. Nok en spiller klarte å skade seg før kamp, og hvem som ødela skulderen til Podence vites ikke men ute var han. Keane fikk stusselige to poeng og stay awayen vår fra Fulham fikk som forventet en smultring og null poeng før han ble byttet ut i det 57. minutt.

Forhåpentligvis vanker det ingen søksmål i vår retning, vi peiser derfor på med nye tips og håper det går bra med våre utvalgte.

Skråblikkene undrer seg denne runden om navnet til en spiller, er innom gambling problemer og avslutter med 1000-kronersspørsmålet: Har Fulham flere forsvarsspillere vi kan bruke som stay away?

Rundens utvalgte

Youri Marion A. Tielemans (LEI) £6.4m – valgt av 1,7%

Leicester gjør det enda bedre enn i fjor og pangåpner sesongen. Da er det bare å plukke fra det laget, men som vanlig må vi finne en som ikke er så mye valgt.

Youri er et produkt av Anderlecht sin ungdomssatsing, og var i sin tid den yngste belgier som har spilt i Champions League, i en alder av 16 år og 148 dager. Stor respekt fra skråblikkene for den prestasjonen.

Vi synes egentlig navnet hans høres russisk ut men det er visst mest brukt i Belgia og Nederland. Tror kanskje amerikanerne også mener det høres russisk ut, for i perioden 1880-2018 ble det kun registrert 10 babyer med Youri som fornavn. Ja navnet er det 75 002 mest populære navnet gjennom tidene. Ikke mye å skryte av det men navnet skjemmer ingen, og vi har tro på vårt forslag. Det har tross alt vært andre meget gode fotballspillere med dette fornavnet. Vi kan nevne Youri Djorkaeff eks Milan og PSG, Youri Mulder Schalke og Ajax, og til slutt Youri Loen som spiller for Almere City. Forresten han kan vi vel ikke kalle for en meget god fotballspiller for han holder toppen norsk tredjedivisjon nivå. Da er nok et mer slående navn kongoleseren Youri Kayembre Kalenga som er tidligere WBA (her snakker vi ikke om West Bromwich) mester i cruiservekt.

Tilbake til Youri så skåret han nok flere mål tidlig i sin karriere, men vi tror målteften er på vei tilbake nå. Vi satser på et mål og en assist i søndagens hjemmekamp mot West Ham. Til slutt en liten utfordring til våre lesere: Vi har stokket om på bokstavene i navnet hans, og nå kan du øve deg på å uttale Uoryi når du ser FPL-poengene renner inn.

Andros Darryl Townsend (CRY) £6.0m – valgt av 2,5%

Skummelt å ta med en Palace-spiller når de skal ha bortekamp mot Chelsea. Vi har likevel troen på at de kan prestere like godt som mot Manchester United. Andros er i hvert fall i toppform.

Dette er spilleren Tottenham sendte på utlån til ni forskjellige klubber før han nå har slått seg til ro i Palace. Ikke rart det har buttet litt i mot tidligere, for mannen må jo ha blitt svimmel av alle klubb- byttene. Det var faktisk så gale en periode at pasningsprosenten hans var usedvanlig lav. I ettertid fant en ut at han knapt visste hvilke av de to lagene som var på banen han spilte på.

Dessverre er det ikke bare norske fotballspillere som har gambling problemer. Andros ble hektet og som han selv sier: Ikke drikker jeg, ikke bruker jeg stoff, jeg har knapt vært på en nattklubb men likevel klarer jeg å tape £46 000 ved å trykke en gang på mobilen. Dette var kvelden før Championship play off semifinalen mot Blackpool i 2012. Heldigvis ble han til slutt avslørt av FA og pålagt å oppsøke hjelp. Noe han også gjorde.

Det ser ut til at han har fått orden på livet sitt, kjenner både drakten og spillerne på laget, og har slettet betting-appen. Vi har tro på at det nå er fullt fokus på fotballen. Med ett mål og to assist på tre kamper, har han allerede passert hele fjoråret i poengfangst. Det blir minst 6 FPL-poeng mot Chelsea på søndag. 

Denis Frimpong Odoi (FUL) £4.5m – valgt av 0,1%

Ja Fulham har flere forsvarsspillere vi kan bruke så stay away! Han burde ikke vært valgt av noen. Vi velger å kalle han O`hoi eller Skip O`hoi om man vil, for her kommer målene til å renne inn bakover. Nå skal vi ikke være for stygg, men pingpong er vel ett bedre uttrykk på Fulham for tiden enn Frimpong.

Den belgiskfødte O`hoi spilte i Belgia frem til 2016 da han gikk til Fulham. Etter 135 kamper pluss en landskamp for Belgia har han skåret tre mål, så ingen fare for at det kommer flere på en god stund.

Hadde han vært en krysning av Emmanuel Frimpong og Callum Hudson-Odoi hadde det vært klasse over han, men den gang ei. Dessverre blir han nok for lett når Raúl Jiménez trykker til og putter 3-4 mål i søndagens kamp. Stay away sier vi!

4. runde i Premier League 2020/21:

september, 2023

Forrige artikkelVåre utvalgte til FPL runde 3
Neste artikkelFPL: Skråblikkekspertens tips til gameweek 5

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her