Forrige runde var tilnærmet en katastrofe for vår del. Med kun 2 poeng til sammen på våre to Spurs-spillere blir det en stund til vi anbefaler spillere fra det laget! Trøsten igjen var vår «stay away»-spiller fra Bournemouth som fikk null poeng, og det er vi godt fornøyd med.


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Sjeldne varer som anbefales for runde 27:

Denne runden safer vi med to kjente spillere som pr. dags dato er valgt av overraskende få, og en stay away som er glad han er i live.


Jordan Henderson (LIV) £5.5m – valgt av 2,9%

Den tidligere Sunderland og Coventry spilleren er tilbake i det gode gamle slaget han hadde i 2014-15 sesongen, som endte med 6 mål og 7 assists. Liverpool-kapteinen er nok den meste kjente som i sin oppvekst gikk på Farringdon Community Academy, men det er også andre kjente navn som har vokst opp på denne skolen.

Vi kan nevne Tony Jeffries (olympisk medaljør i boksing), cricketspilleren Scott Borthwick og ikke minst Liam Agnew som i en periode spilte for Harrogate Town. Klubben ble stiftet i 1914 og er like ukjent som Agnew selv. Grunnet 1. verdenskrig spilte de ikke sin første offisielle kamp før i 1919. Den endte med 1-0 seier mot Horsforth etter en nydelig heading av en eller annen L. Craven.

Når det gjelder Jordan er han en familiefar. Gift, tre barn og få skandaler selv om det «glapp» litt for han i 2016. Da tok han med seg Adam Lallana på et mindre vellykket strippeklubb-besøk, men det skal vi ikke rippe opp i.

Vi tror Jordan har rett fokus og bidrar med en scoring og en assist mot West Ham i mandagens kamp. Et lite obs på at han fikk seg smell i Champions League-kampen mot Atletico Madrid, så sjekk opp om han er skadefri til kampen før du setter han inn på laget.


Bruno Miguel Borges Fernandes (MUN) £8.0 – valgt av 3,1 %

Nykommeren i Manchester United har vist at han også kan prestere i Premier League. Bruno er født og oppvokst i Maia, Portugal. En by som i dag kan kalles en industriby med historie tilbake til steinalderen. Det var vel strengt tatt ikke en by i steinalderen, men det er påvist bosetninger der fra den tiden. Napoleons hær tok seg også en svipptur innom i 1809. Vil anta det ikke var for å spille fotball eller sanke FPL poeng.

Bruno begynte sin karrière som 8-åring i klubben Infesta. Boavista snappet han opp som 10-åring og allerede som 11-åring ble han lånt ut til klubben Pasteleira. Senior-karrièren begynte i Italia og etter noen år der returnerte han til Portugal og Sporting FC, før han ble kjøpt av Manchester United.

Vi har stor tro på at han blir en suksess i Premier League, og ser for oss en scoring på frispark og et langskudd i hjørnet mot Watford i søndagens kamp.


Angelo Obinze Ogbonna (WHU) £4.5m – valgt av 1,3%

Stay Away! Angelo får det tøft borte mot Liverpool i mandagens kamp. Mulig han får seg et mål, men da blir det nok reprise av selvmålet han scoret i hjemmekampen mot Brighton. Italieneren som har spilt både for landslaget og Juventus er i dårlig form for tiden, men han vært ute for verre ting.

22. desember 2008 overlevde Ogbonna en dramatisk bilulykke i nærheten av Torino. Etter å ha mistet kontroll over bilen, kjørte han av en bro og havnet i elven. Heldigvis for han var det biler bak som tilkalte hjelp, og Ogbonna ble til slutt reddet. Han sier selv at han så døden i øynene, og at han nå setter mye mer pris på livet enn tidligere.

Vi er glad for at det gikk bra med han men Liverpool vil nok ikke vise noen sympati, og putter vel nok mål til at det blir en smultring i FPL poeng på Angelo.

Lykke til med runden!

Forrige artikkelVinterens overgangsvindu i Premier League: Dette er vinnerne og taperne
Neste artikkelFantasy Premier League: Følelser foran logikk når skråblikkekspertene gir sine beste tips for runde 28

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her