Det begynner å tette seg til i bunnstriden og denne gangen velger vi spillere fra lag på nedre halvdel av tabellen. Spillere som er på vei tilbake etter skade og har potensiale til å gjøre det godt denne runden. Stay awayen kommer fra middelhavsfarer Burnley og er ikke noe logisk tips.

Vi er godt fornøyd med forrige runde der vi knallet til med sterke 14 poeng på Bruno Miguel Borges Fernandes. «Stay awayen» Ogbonna fikk kun ett poeng og Henderson, som vi var usikker på ble skadet. Alt i alt en god omgang for skråblikkekspertene!


Våre tips for Fantasy Premier League runde 28:

Felipe Anderson Pereira Gomes (WHU) £6.6m – valgt av 2,6%

West Hams dyreste kjøp gjennom tidene (£42 mill) har vært skadet en god stund, men er nå på vei tilbake. Dette er sårt trengt for et lag i bunnstriden. Felipe spilte i sin tid sammen med Neymar i brasilianske Santos. En klubb som har produsert noen av verdens beste spillere. Hvem husker vel ikke (for de som har passert middagshøyden) navn som Carlos Alberto, Robinho, Sokrates, Richardinho og ikke minst kongen selv Pelé. Litt mer kjente navn enn Bobby Moore og Geoff Hurst, som var datidens største West Ham helter.

Vi kan vel ikke si at Felipe er på dette nivået, men han ble for noen år siden betegnet som et av de største talentene som spilte i Europa. Han har fart, er driblesterk, hardtarbeidende og kan spille i flere forskjellige offensive posisjoner. Den tøffe barndommen i en fattig brasiliansk familie med dager der det var knapt med mat på bordet har preget Felipe, men som han sier: Det hjelper meg til å ha beina godt plantet på jorden.

Når det gjelder lørdagens kamp mot Southampton regner vi med at han planter noen baller bak McCarthy, og håver inn poeng for både West Ham og FPL spillerne.

Fabian Lukas Schär (NEW) £5.0m – valgt av 1,2%

Han har også vært ute med skade og er på vei tilbake. Fabian gikk nylig ut i et intervju og satt skapet på plass: Newcastle har spilt for dårlig etter nyttår og lørdagens kamp mot Burnley skal bli vendepunktet. Vi har klokketro på at dette stemmer for mannen er jo fra klokkens hjemland Sveits.

Som vi har skrevet om tidligere er det ingen overraskelse at PL-spillere tjener godt. Fabian kjører rundt i en Jaguar av den heller dyre typen, og bruker du fire minutter på å lese våre tips kan vi opplyse om at på de fire minuttene har den godeste Fabian allerede tjent 200 kroner. Skulle det likevel bli mangel på penger når karrièren er over kan han sikkert overta farens firma som produserer vinduer.

Spørsmålet er egentlig bare hvor mange FPL poeng Fabian får. Kanskje gjentar forsvarspilleren de to målene han scoret mot Cardiff i 2019, eller kanskje han serverer en reprise av skuddet fra nøyaktig 27,42 meter mot nettopp Burnley i februar 2019. Et fantastisk mål som ble kåret til månedens mål. Nå med nye Puma ONE 19.1 sko regner vi med at han også klarer en scoring fra 35,42 meter. Løp og kjøp!

Benjamin Thomas Mee (BUR) £5.0 – valgt av 1,2%

Stay away! I tillegg til å vike unna alle spillere fra Manchester City, Aston Villa, Sheffield United og Arsenal (siden de ikke har kamper denne runden) er Benjamin på vår liste. Ben (som han kalles) er kanskje et litt ulogisk valg siden Burnley slipper inn få mål, og motstander Newcastle scorer svært lite. Vi må vel innrømme at det er ikke alltid vi skråblikkeksperter er logiske, ei heller i fotballen. Vi har på følelsen at det løsner for Newcastle, og da får Ben det tøft i Burnleys bakre rekker.

Statistisk sett har han ikke scoret mål på nærmere tre år, så ingen fare for at det kommer noe mål fra den kanten. Tar vi med at han løpet av sin 12 år lange seniorkarrière har fått tatt hele ett frispark i nærheten av motstanderens mål, er det ikke mye å frykte. Når i tillegg broren holder med Manchester City, kusinen med Manchester United og ingen med Burnley, regner vi med at Ben føler seg ganske så alene. Noe som igjen fører til et ras av mål i mot. Stay away!


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her