Etter en actionfylt helg med mye mål og underholdning, er runde 14 over. Liverpool troner på topp med 8 poeng ned til nærmeste lag, Manchester United er nærmere en bunn-tre plassering enn topp fire, mens Jose Mourinho tar en ny seier med Tottenham.

Dette er de 11 utvalgte:


David Martin: Debuterer for West-Ham i en alder av 33 år i en tøff bortekamp mot Chelsea som har imponert i år. Han holder like godt nullen i en viktig seier for West-Ham- Han får lite å gjøre, men de gangene han blir testet har han god kontroll.

Trent Alexander-Arnold: Høyrebacken fortsetter å levere målpoeng, og i helgens kamp leverer han to målgivende fra innlegg i 2-1 seieren mot Brighton. Gjør seg fortjent til denne plassen.

Virgil van Dijk: Har en superlink med Arnold. Stopperen er avgjørende i seieren mot Brighton etter to scoringer på hodet. Han er grunnen for at Liverpool tar tre nye poeng i en ikke så imponerende kamp.

James Tomkins: Ikke noe lett valg å velge den andre midtstopperen, men Tomkins får den plassen etter en solid oppvising i 0-2 seieren for Palace på Turf Moor. Den beste spilleren defensivt for Palace som vinner de fleste dueller mot det store og sterke Burnley-angrepet.

Aaron Cresswell: Nok en forsvarspiller som bidrar med mål. Cresswell scorer kampens eneste mål mot Chelsea. Han har også god kontroll på høyresiden til Chelsea. Han får en fortjent plass i ukens lag.

Kevin De Bruyne: Manchester Citys beste spiller så langt denne sesongen, slutter ikke å levere varene. Når City ikke klarer å bryte ned forsvaret til Newcastle, varter den belgiske playmakeren med en kanon som går tverr inn. En sen utligning for Newcastle sørger for at De Bruyne ikke blir matchvinner. Han slår flere gode nøkkelpasninger, og er den som styrer midtbanen. De Bruyne blir rundens anker.

Dele Alli: Siden Jose Mourinhos ankomst ser det ut som Dele Alli har funnet seg selv igjen. Alli scorer de to første målene til Spurs, og kunne fort fått seg sin første hattrick. Formspilleren har flere gode bevegelser som skaper rom og sjanser for Tottenham. Får den første indreløper plassen fullt fortjent.

Harry Wilson: På stillingen 3-0 til Tottenham, varter Wilson opp med en nydelig scoring på frispark, og gir Borunemouth et lite håp på slutten. Mannen med drømmefoten scorer også 3-2 målet, som gir Bournemouth er lite håp til å sikre et poeng. Wilson var et av få lyspunkt for Bournemouth i kampen. Med to mål sikrer han seg den andre plassen på midtbanen.

Pierre-Emerick Aubemeyang: Han redder Arsenal fra et pinlig tap mot Norwich med sine to scoringer. Med to nettkjenninger, får han plassen på høyrekanten.

Kelechi Iheanacho: Den tidligere Manchester City-spilleren har ikke helt fått det til i Leicester, men han er sentral mann i snuoperasjonen til «The Foxes» når de snur 0-1, til 2-1 mot Everton. Er nestsiste mann på utligningen til Vardy, og scorer matchvinner målet i siste liten for Leicester. Imponerende kamp av Iheanacho.

Son Heung-Min: Farlig mann offensivt for Spurs. Serverer lagkamerat, Alli, på gullfat når han setter inn det første målet. Har også et strålende innlegg til Moussa Sissoko på scoringen viser seg til å bli avgjørende. Son er ukens valg på venstrekanten.

Forrige artikkel– TV 2 kan godt lære litt av Amazon
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Skråblikkekspertenes uvanlige tips til runde 16!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her