Vi håper alle våre lesere har hatt en flott jul og spist godt. For vår del ble det mye trøstespising da tipsene våre ikke var mye å skryte av, så de forbigår vi i stillhet.


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Her er det bare å gå på med ny giv og nye tips! Nyttårsspesialen er klar til å nytes:

Runde 20

Nathan Daniel Jerome Redmond (SOU) £6.2m – valgt av 0,6%

I sin første kamp for Birmingham U-10 år scoret han som åtteåring hat-trick, og Nathan var i sin tid den neste yngste til å representere Birmingham City i en A-kamp. 16 år og 173 dager gammel.

Selv om han har tapt ca halvparten av sine spilte seriekamper så er både han og Soton i form for tiden. I fjorårssesongen ble han kåret til «Player of the Year» av både klubben og supporterne, så noe bra må denne driblesterke og lynraske karen ha gjort. Vi tror han løper fra Crystal Palace forsvaret og henter seg gode FPL poeng i lørdagens kamp.

Yerry Fernando Mina González (EVE) £5.3m – valgt av 2,1%

Everton har stengt buret, og med Ancelotti på plass i managerstolen kan det bli en god siste halvdel av sesongen for The Toffees. Yerry begynte sin karriere i Deportivo Pasto. Denne klubben er både det sørligste og vestligste laget i den colombianske ligaen. Byen Pasto ligger i 2527 meters høyde i Andesfjellene, så Yerry har sikkert fått nok høydetrening opp gjennom årene.

Litt trening i hvilke reklamer en bør unngå å være med i fikk han derimot ikke. Troskyldig stilte han opp for et bettingselskap i hjemlandet. Da FA oppdaget dette ble han ilagt en bot på £10 000 og reklamen måtte trekkes umiddelbart. Vi vedder ikke på at han holder nullen i bortekampen mot Newcastle men har stor tro på det.

Dean Bradley Henderson (SHU) £4,8m – valgt av 9,5%

Stay Away! Dean som er på utlån fra Manchester United er en av grunnene til at Sheffield United imponerende nok ikke har tapt en bortekamp i årets sesong. Når de nå skal møte Manchester City tror vi det blir full stopp og mange baklengsmål. Sist gang vi advarte mot City var da Watford fikk 8 «i sekken». Kanskje ikke Sheffield får så mange, men vi tror den godeste Dean må plukke fire-fem baller ut av nettet, så styr unna ham denne gangen.

Runde 21

Dan Gosling (BOU) £4.9m – valgt av 0,0%

Dette er tydeligvis en spiller ingen vil ha med, og derfor var han litt for fristende for oss. Dan har vært skadet mesteparten av sesongen men er nå på vei tilbake til godformen. To 7-poengere på de tre siste kampene lover godt. Gosling debuterte i desember 2006 og fikk sin første kamp fra start 1. nyttårsdag 2007. Han har gode minner fra denne dagen og pleier alltid å være på hugget rundt nyttår. Vi håper han har beholdt nyttårsformen og flesker til med et mål eller to mot West Ham på 1. nyttårsdag.

Dwight James Matthew McNeil (BUR) £6.0m – valgt av 0,7%

Oppfostret i ungdomsakademiet til Manchester United på den tiden da de var gode, skulle tilsi at han har det fotballfaglige fra beste hold. Vi kan også nevne at faren var en goalgetter av rang i klubbene Altringham, Stalybrigde Celtic og Hyde United før han toppet karrieren med 9 mål på 32 kamper for Chester.

Dwight har så lang ett mål og fem assists og ryktene sier at Man U ønsker ham tilbake. Det er bekreftet at de holder han under oppsikt i hvert fall. Vi satser på at han fortsetter å imponere og legger på med et mål og en målgivende i onsdagens kamp mot Aston Villa.

Oluwafikayomi Oluwadamilola «Fikayo» Tomori (CHE) £4.8m – valgt av 4,7%

Stay Away! Kult navn men kanskje enklere å forholde seg til Fikayo eller Tomori. Fikayo kom til Chelsea som åtteåring og har allerede rukket å vinne både UEFA Youth League og FA Youth Cup. En lovende ungdom som har tillit hos Frank Lampard og som er bestevennen til Tammy Abraham.

Nå har det gått litt opp og ned for Chelsea i det siste og vi tror Brighton kan overraske på hjemmebane med å score noen mål på Chelsea. Derfor, styr unna Tomori denne runden.

Vi takker våre lesere for året som er gått og ønsker velkommen til nye og spenstige tips over nyttår!

Forrige artikkelPå sidelinjen med Hans og Johnny: Julespesial! Tips til runde 18 og 19!
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Fantasy League-tips til runde 22

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her