More

  Skråblikkens tips til FPL-runde 38

  Da er vi kommet til siste runde denne sesongen. Vi benytter derfor anledning til å takke våre trofaste lesere (hvis vi har noen av dem) for følget.

  Sjefsredaktøren vår har gitt oss tillitten til å kunne velge fra øverste hylle denne gangen, og da lar vi oss ikke be to ganger. For første gang kan vi altså velge spillere som er valgt av mer enn 4 % av dere. Det er nesten som vi blir nervøse, og kjenner forventningspresset. Nei vi gjør ikke det, for denne runden blir som julaften for oss, og FPL-poengene kommer til å renne inn. Vi lover!!

  Siden det er siste runde velger vi å stå over stay awayen for ikke og «henge ut» en spiller nå når de skal få en velfortjent ferie.

  God lesing og god fotballfri sommerferie!

  Våre Fantasy tips til runde 38:


  Jamie Richard Vardy (LEI) £10.3M – valgt av 11,5 %

  Først ut er vi selvfølgelig med Richard for han får 13 poeng denne runden. Både Soton og Leicester har lite å spille for, men med hjemmebane tror vi Leicester kjører over et feriesugent Soton- lag.

  Richard er nok godt kjent hos de fleste etter 10 år i klubben, og haugevis med mål. Ikke rart han har tilnavnet «The Fast Fox» for fart har han så absolutt i kroppen. Ja den kroppen. Vi lurer på hva talentspeiderne i favorittklubben hans, Sheffield Wednesday tenker nå i ettertid på avgjørelsen de tok for 20 år siden. De sjokkerte Richard med ikke å la han få spille for dem, grunnet at han var for tynn og spe. Tipper de har angret noen tusen ganger siden den avgjørelsen ble tatt.

  Dette ble en så stor nedtur for han at han sluttet å tenke på fotball, og begynte å jobbe i en fabrikk som laget hjelpemidler til personer med droppfot. Der jobbet han 12-timers skift med hundrevis av løft hver dag. Her ligger altså grunnen til at han er ute med ryggskader innimellom.

  Etter hvert kom lysten på fotball tilbake og Stocksbridge Park Steels ga han sjansen, og betalte han £30 i uken for å spille. Turen gikk etter hvert videre Fleetwood Town og semi-proff ligaen Vanarama National League. Hvem kunne ane at han fire år seinere skulle vinne PL med Leicester. Ikke nok med det, han var så absolutt den viktigste bidragsyteren til den pokalen.

  Mye mer kan sies om Richard men vi får gi oss nå. Så lenge han klarer å ha fokus på kampen, og ikke rettsaken mellom konen hans og Wayne Rooney sin kone, kommer han til å bøtte inn med mål i søndagens kamp.


  Son Heung-Min (TOT) £11.1M – valgt av 32,3 %

  Neste ut blir kanskje toppskårer i årets PL. Spesielt hvis Salah spares til Champions League finalen. Vi har aldri blitt klok på om Son skal stå først eller sist i navnet hans. Her velger vi å forholde oss til PL sin offisielle side, og ikke til Fantasy sin variant av navnet.

  Hva vet vi om Son da? Noe vet vi, blant annet at han har 194 mål og 88 assists på 522 kamper gjennom sin karriere. Meget bra det. 23 gule og fire røde kort har det også blitt. Det hører med det også.

  Født og oppvokst i Cuncheon, Sør-Korea var det kun fotball som gjaldt fra han lærte å gå. Her var det ikke snakk om leker eller dataspill. Dette la den fotballspillende faren merke til, og spurte sin sønn om han ville lære mer om fotball. Det ville han, og faren begynte med fotballtrening tilpasset alderen til Son. Kanskje ikke helt tilpasset etter norske forhold å trene 6 timer om dagen som barn, men tydeligvis bar det frukter fotballmessig.

  Son fikk ikke lov av faren å spille kamper før han fylte 14 år, men da viste han seg til gangs frem. Det var Tyskland som var målet, og av alle ting lærte han seg tysk ved å se den tyske versjonen av SpongeBob.

  Derfor var han klar når han som 16-åring fikk tilbud fra Hamburger SV. Tre år i den klubben før turen gikk videre til Bayer Leverkusen, og i 2015 til Spurs. Der har han bidratt med 129 mål og 74 assists på 324 kamper. Vi tipper at 50 av assistene er til Harry Kane.

  Vi er sikker på at Norwich får merke Son sin målteft. Da blir det 15 poeng på han, og Spurs tar CL-plassen foran Arsenal.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X