To spillere fra et offensivt West Ham kan være lurt å sikre seg før helgens oppgjør. Her er fem tips til spillere som fort kan utgjøre en viktig forskjell for Fantasy-spillere i Fantasy premier league gameweek 4.


Hver fredag vil en eller flere av Kampguidens medarbeidere presentere en håndfull kandidater som kan utgjøre en forskjell. Dette er spillere det vil være knyttet ekstra risiko rundt. To kriterier gjelder:

  • Få eiere (færre enn ca. 5% som eier).
  • Potensielt stor poengsanker eller mye poeng til en lav pris.

Vidar traff på to av seks forslag forrige uke, han var lite fornøyd med det og har sendt stafettpinnen videre til meg. Her har jeg plukket ut fem ulike spillere jeg tror kan være en annerledes løsning for å hente inn en del poeng fra den fjerde runden i Premier League.

1Manuel Lanzini (WHU) £6,5m

Den offensive midtbanespilleren er tilbake for fullt, og har fått mye tillit av Manuel Pellegrini i starten av sesongen. Hjemme mot Norwich kan han være en god «outsider» å ha på laget. Argentineren er kun eid av 2,5%. Det er forventet at West Ham vil angripe fra start, og mot et usikkert Norwich-lag som er mer opptatt av det offensive enn det defensive vil Lanzini få muligheter til både mål og målgivende. Lanzini fikk målgivende i runde 2 og i runde 1 laget han straffe som det ble mål av.

2Ryiad Mahrez (MCI) £8,5m

Kantspilleren har blitt plassert på benken i de to siste kampene. Pep Guardiola er kjent for å rotere på spillerne, noe som gir fantasy-spillere hodebry. Etter to kamper på benk er det kanskje tid for at Mahrez skal få plass på banen igjen.

Mahrez leverte tre målgivende fra start i serieåpningen. Algerieren er en spiller som er mye involvert i det offensive, og er ofte nest siste mann på scoringer. Hjemme mot Brighton kan han være et gullkorn å ha når det bare er 3,4% som eier han.

3Sebastian Haller (WHU) £7,4m

To scoringer borte mot Watford. Spissen er i god form og er nok sulten på å imponere publikumet som ble stort skuffet i første seriekamp. West Ham er offensive, og hjemme mot et «shaky» forsvar, er det stort sannsynlig for at målsjanser vil komme. Haller scoret 22 mål i Bundesliga forrige sesong og har vist seg som en spiss som har sans for nettsus. Kun 3,9% spillere eier Haller.

4Emerson (CHE) £5,5m

Det ser ut som om Chelsea-spiller Emerson har blitt bankers på venstrebacken på bekostning av Marcos Alonso. Chelsea har på ingen måte vist trygghet bakover, men backene har en viktig rolle i angrepsspillet. Emerson har imponert i det offensive, og er en av backene som har flest skudd på mål i Premier League.

Chelsea får besøk av nyopprykkede Sheffield United på Stamford Bridge. Det er forventet at dem vil stå lavt mot et angripende Chelsea. Emerson vil nok få flere innleggsmuligheter fra venstresiden, og Chelsea forventes å holde rent bur hjemme mot et nyopprykket lag . Stor sjanse for å holde nullen og en spiller som er offensiv i stilen kan være bra å ha når det bare er 2,5% som har italieneren.

5Daniel James (MUN) £6,0m

Manchester United spilleren får nok engang være med på denne listen. Han satte inn utligningen sent mot Crystal-Palace forrige runde. Lite hadde folk trodd at han kom til å stå med to scoringer etter tre runder. Han er av United spillerne som har hatt flest sjanser, og borte mot Southampton vil nok United være sulten på å hente inn en ny trepoenger etter det overraskende tapet hjemme mot Crystal Palace.

United ønsker å angripe, da er det sannsynlig at James vil få sine muligheter til både målgivende og scoring. Det forventes at han får fornyet tillit, og med kun 3,7% eiere er det muligheter for at han kan utgjøre nødvendig forskjell.

Forrige artikkelChampions League-terminliste for Chelsea, Tottenham, Liverpool og Manchester City
Neste artikkelChampions League-kartet er klart

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her