Liverpool klatret til tabelltoppen, mens VAR kom for alvor i fokus i helgens kamper. Av spillere som utmerket seg dominerte Manchester City, men også en Chelsea-goalgetter gjorde seg bemerket.

Denne runden har vi tatt ut et lag i en 3-4-3 formasjon. Liverpool, Manchester City og Chelsea er lagene som har sikret seg mer enn en spiller, men også lag som Southampton og Leicester er representert.

Dette er rundens lag:

Keeper: Angus Gunn (Southampton)

Etter en skuffende start på sesongen gjorde sisteskansen mye rett, og får sin første smultring for sesongen. Har en viktig redning på 0-1 sent i kampen, like før at det hele avgjøres med 0-2 og tre poeng hjem til Southampton.

Midtstopper: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Alexander-Arnold har tatt steget opp i år til å bli en av verdens beste backer, og prestasjonene i starten av sesongen har bevist det. Solid defensivt, og alltid farlig offensivt. Noterte seg for en målgivende på dødball til 1-0 målet, og bidro til ytterligere seks sjanser. Får plassen som stopper, da det denne runden var såpass mange gode midtbanespillere at vi kjører på med tre bak.

Midtstopper: Paul Dummett (Newcastle)

Kapteinen står fram og styrer forsvarsrekken, Tottenham kom til derfor til svært få sjanser. Hele 12 klareringer fra stopperkjempen. Å holde nullen borte mot et topt 6 lag er en stor prestasjon, og det kommer godt med å ha en slik general når laget har en så defensiv tilnærming som manager Steve Bruce la opp til.

Midtstopper: Oleksandr Zinchenko (Manchester City)

Den unge backen hadde en strålende kamp hvor han skapte 5 flere sjanser alene enn resten av laget sitt klarte til sammen. Alltid villig til å gå frem, og er alltid en fare for motstanderlaget med sin presise venstrefot høyt i banen.

Midtbane: David Silva (Manchester City)

Citys spanske juvel viser at formen for alvor er på plass. Styrer citys sitt offensive spill og noterer seg også for to målgivende. Alt i alt en en meget gjennomført kamp av veteranen som spilte sin 400. kamp i City-drakten.

Midtbane: Kevin De Bruyne (Manchester City)

Kevin De Bruyne. Foto: REUTERS/Phil Noble

Sammen med sin partner Silva, så hadde De Bruyne også en strålende kamp. Hadde en målgivende i kampen, og sin fjerde totalt i år. Han ser ut til å være kvitt fjorårets skadeplager. Belgieren er tilbake til nivået fra 17/18 sesongen.

https://twitter.com/Squawka/status/1165687666714828800

Midtbane: Mateo Kovacic (Chelsea)

Kanskje en av sine beste kamper i Chelsea-drakten. Foretok alt grovarbeidet, samt skape det Chelsea gjorde framover på banen. Får den avgjørende målgivende til 2-3 scoringen for Chelsea.

Midtbane: James Maddison (Leicester City)

Etter forrige sesong gjennombrudd har Leicester-spilleren startet like positivt i år og skaper mye av det laget får til offensivt. Noterer seg for sin andre målgivende for sesongen, og kan fort bli en av de spillerne som ender opp med flest målgivende i løpet av sesongen.

Høyreving: Mohamed Salah (Liverpool)

Salah har scoret i alle hjemmekampene han har spilt mot Arsenal, og med to nye scoringer holder han statistikken ved like. Herjet til tider med et Arsenal-forsvar som ikke hang med. Var ekstremt farlig på kontringene og det ser ut som Liverpools nummer 11 skal være blant toppscorere også i årets sesong.

Spiss: Tammy Abraham (Chelsea)

Så løsnet det til slutt for den unge engelskmannen. To mål, og setter spikeren i kisten med 2-3 scoringen som gjør at Chelsea tok meg seg alle poengene. To praktmål i en kamp hvor Chelsea slet til tider mot et offensivt Norwich-lag. Abraham er forskjellen mellom lagene, og kan han ha fått den nødvendige selvtilliten han sårt trengte.

Venstreving: Sergio Aguero (Manchester City)

Fire City-spillere på rundens lag. Ser ut som det beste laget på papiret, og på banen. Aguero med to ny scoringer etter å ha blitt skuffet over å ha bli byttet ut tidlig i forrige kamp mot Tottenham, selv om det ikke ser ut til å plage den notoriske målscoreren. Rundens spiller.

Benk: Dubravka, Patrick van Aanholt, Matip, Mount, Anderson, Haller, Pukki

Forrige artikkelViaplay satser på kvinnefotball
Neste artikkelOversikt: Ukens Premier League-kamper uke 35, 2019

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her