London-rivalene Arsenal og Tottenham møtes til dyst i det som for mange er rundens høydepunkt.


Rekordjevn sesongstart

Kun Watford står med 0 poeng etter tre serierunder, på lørdag møter de Newcastle – et lag mange spådde på bunnen av tabellen før laget overrasket stort og nøytraliserte Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium forrige runde. Med 1-0 seier i bagasjen har laget fått ro og fornyet tillit før møtet med tabelljumboen.

Laget kan med seier faktisk gå forbi nettopp Tottenham, som går til en av sesongens antatt tøffeste bortekamper borte mot Arsenal. Begge lag har avgitt poeng i sesongstarten, verst er det for nettopp Tottenham som behøver en god opplevelse for å rette opp inntrykket.

Solskjær unge menn til kamp mot Southampton

Ole Gunnar Solskjær har fått både kjeft og ros for å satse ungt i Manchester United. Han har startet med ligaens yngste mannskap runde etter runde, og mye tilsier at snittet blir enda lavere når Southampton møtes i bortekamp. For Martial sliter med skade, noe som kan bety at 17-år gamle Mason Greenwood starter oppgjøret.

Liverpool er det eneste laget som står med full pott, lørdag får de et tøft oppgjør borte mot overraskelseslaget Burnley i en kamp du kan se på TV 2 Sumo. Også Chelsea – Sheffield United blir sendt direkte.

Tammy Abraham. Foto: Reuters / JOHN SIBLEY
Tammy Abraham etter scoring for Chelsea. Kan han gjenta bragden mot Sheffield United? Foto: Reuters / JOHN SIBLEY

Totalt fem av kampene vil bli vist på TV 2 Sumo, du finner oversikten over alle kampene under.

Ukens Premier League-kamper uke 35, 2019

Forrige artikkelRundens lag, runde 3: Endelig løsnet det for Tammy Abraham
Neste artikkelChampions League 2019/20: Dette bør du vite

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her