Ada Hegerberg
Ada Hegerberg. Foto: Viaplay

Nordic Entertainment Group (NENT Group) melder at de har kjøpt rettighetene til verdens største ligaer innen kvinnefotball.

Det er toppdivisjonene i England, Tyskland og Frankrike som fremover vil bli vist på strømmetjenesten Viaplay. Ligaene, som går under navnene FA Women’s Super League, Frauen-Bundesliga og Division 1 Féminine, vil bli vist på Viaplay frem til 2022.

I tillegg har NENT Group sikret seg EM-kvalifiseringskampene Latvia – Sverige og Hviterussland – Norge.

Fra pressemelding:

«Minst 50 kamper fra FA Women’s Super League og opp til 60 kamper fra Frauen-Bundesliga vil bli vist hver sesong frem til 2022. I tillegg vil 22 kamper fra Division 1 Féminine blir vist i både 2019/20- og 2020/21-sesongen, samt cupfinalen og super cup-finalen. Enkelte av Lyons hjemmekamper i UEFA Women’s Champions League vil også bli sendt i 2019/20-sesongen. Utvalgte kamper vil bli sendt på NENT Group sine fri-TV-kanaler.

Åpningshelgen i 2019/20-sesongen av FA Women’s Super League i starten av september vil bli den mest spektakulære i konkurransens historie, med Manchester-derby 7. september, fulgt av Chelsea WFC-Tottenham Hotspur WFC og Arsenal WFC-West Ham WFC 8. september.

NENT Group kommer også til å tilby direktesendinger av Norge og Sverige sine kommende kamper i kvalifiseringen til UEFA Women’s EURO 2021 (Latvia-Sverige 3. september og Hviterussland-Norge 4. oktober.)»

Dette betyr at nordmenn kan få med seg kamper med norske stjerner som Guro Reiten, Maren Mjelde og Ada Hegerberg.

Få oversikt over hvilke kamper som sendes på strømming

Kampguiden, som er i etableringsfasen, ønsker å følge kvinnefotball tett og dette syntes vi selvfølgelig er veldig bra for alle fotballfrelste. Samtlige kamper som blir tilgjengelig på strømming vil etterhvert komme inn i vår oversikt.


Her vises fotballkampene

Premier League? La Liga? FA Women’s Super League? Hvem viser hva? Kampguiden viser vei.

Her vises fotballkampene
Forrige artikkelOppsummering runde 3: Fiaskohelg for Manchester United og Tottenham
Neste artikkelRundens lag, runde 3: Endelig løsnet det for Tammy Abraham

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her