United-spillere går unna på overgangsmarkedet i dagene før andre runde sparkes igang. Som en konsekvens har tre spillere alt gått opp i verdi, blant annet keeper de Gea.

I Fantasy League styres prisene – noe forenklet – ut fra markedsprinsipp om tilbud og etterspørsel, selv om algoritmene også tar enkelte andre hensyn. Som en konsekvens har tre United-spillere nå økt i verdi.


  • Keeper de Gea er kjøpt inn av over 300 000, prisen har dermed økt fra 5,5 millioner til 5,6 millioner. Skade på Liverpool-keeper Alisson betyr at flere ser seg om etter et alternativ, og Uniteds nye forsvar og en de Gea i form er løsningen for mange.
  • Midtbanespiller Martial er kun slått av Sterling på innkjøpslisten denne runden og har gått fra 7,5 millioner pund til 7,6 millioner. At han brukes fremover i angrep gjør han til et rimeligere alternativ for mange.
  • Marcus Rashford åpnet målkontoen og er tilsynelatende blitt den som tar lagets straffespark (forrige sesong var det Pogba). Det gjør han til rundens mest ettertraktede spiss, kjøpt inn av over 250 000 spillere.

Sterling og Origi populære

Andre spillere som har økt i verdi er Liverpools angriper Origi (5,6 millioner), Manchester City-målmaskin Raheem Sterling (12,1 millioner) og hans lagkamerat Ederson (6,1 millioner) på keeperplassen.

Mykola Matviyenko forsøker å stoppe Raheem Sterling under en Champions League-kamp. Foto: Oleksandr Prykhodko / Alamy
Raheem Sterling (til venstre) har nå blitt enda dyrere. Foto: Oleksandr Prykhodko / Alamy

Sterling kan være et godt alternativ for de som vil ha en stabil poengsanker, men som gjerne er usikker på form og spilletid for Liverpools poengsanker Salah. Finalen midtukes kan ha tært på spilleren, som måtte ut i to ekstraomganger.

Av øvrige spillere ligger spillere som Ndombele (midtbanespiller, Tottenham, 6 millioner), Teemu Pukki (angriper, Norwich, 6,5 millioner) og John McGinn (midtbanespiller, Aston Villa, 5,5 millioner) godt an til å øke i pris grunnet mange innkjøp.

fplstatistics kan du sjekke prognoser for prisendringer.

Andre gode alternativ for Alisson

At Alisson gikk ut med skade i flere uker gir en tøff nøtt for veldig mange fantasy-spillere. Han var blant de mest eide keeperne og fortsatt er det 14,9% som sitter på poengsankeren, men det kan være lurt å ofre gratisbyttet for et alternativ.


  • Nevnte de Gea er et åpenbart valg for mange. Han hadde en dårlig fjorårssesong, men holdt nullen til tross for at Chelsea kom til et dusin sjanser.
  • Everton-keeper Jordan Pickford anbefales. Han var ikke langt bak City- og Liverpool-keeperen i fjor, og er god å ha på straffespark (som det trolig blir flere av i år grunnet VAR). 5,5 er en grei pris.
  • Hvis du har penger på bok kan City-keeper Ederson være et alternativ. Han har økt prisen med 0,1 allerede.
  • Du kan satse på Liverpools reservekeeper Adrián til 4,5 millioner, men vær obs på at han sliter med ankelskade og er litt usikker før oppgjøret.
  • Hva med å sikre seg en god billig reservekeeper for når Alisson er tilbake? Brighton-keeper Mathew Ryan kan anskaffes for 4,5 millioner, han smelte til med 9 poeng i serieåpningen. Burnley-keeper Pope er også et alternativ til samme prisen, men vær obs på at han skal i aksjon mot målkåte lag som Arsenal, Wolverhampton og Liverpool de neste tre rundene.

Forrige artikkelLesernes dom: Manchester City vinner gullet
Neste artikkelEt motivert West Ham vil vise at de kan bedre enn dette

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her