Leserundersøkelse: Hvem vinner Premier League 2019/20?

Silly Season er avsluttet og avspark i sesongstarten mellom Liverpool og Norwich nærmer seg med stormskritt. Hvem har du troen på denne sesongen? Her kan du gi din stemme.

Holder det for United å ta en level-up i forsvarsrekkene? Ut med Ander Herrera og floppen Romelu Lukaku, inn med Aaron Wan-Bissaka, Daniel James og Harry Maguire. Holder den midtbanen nivået?

Er det Tottenhams tur? Stadion er klar og lommeboken er igjen åpnet for spillekjøp. Men klarer de å prestere gjennom hele sesongen?

Liverpool var et fattig poeng unna Premier League-tittelen forrige sesong. Vil de snart finne ut hvordan de skal hamle opp med Manchester City, eller er rekken med skuffende treningskamper et signal om at avstanden vil øke?

Nærmest uslåelige Manchester City. Tar de sin tredje tittel på rad? Det er hva nesten samtlige eksperter tipper. Men er du enig?

Kan vi få noen store overraskelser? Chelsea har noe ironisk mindre press på seg grunnet kjøpeforbudet de ble ilagt og er vanligvis farlig å undervurdere, mens Arsenal har bladd opp store summer for å forsterke troppen. West Ham ser også lovende ut, mens Everton nok ergrer seg over at det ikke ble noe av Wilfred Zaha-handelen…

Klikk i vei på den kandidaten du anser som sannsynlig vinner. Om du tenker med hodet eller hjertet, vel det er helt og holdent opp til deg.

Forrige artikkelVelkommen til Kampguiden.no
Neste artikkelSesongstart: – Vil maktbalansen endres?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her