Fotballkampen står sentralt for Kampguiden. Enten du ser kamp fra sofakroken, skal ut i Europa for å se toppkamp, eller spaserer i lokalmiljøet for å se, spille eller lede en kamp på en fotballbane nær deg: Kampguiden skal gjøre fotballhverdagen enklere, artigere og om mulig enda mer engasjerende.

Kampguiden er den første søster-siden til Serienytt og har som formål å være et enkelt, engasjerende og underholdende informasjonssystem, som gjerne har en litt annen innfallsvinkel til fotballnyheter. Kampguiden er utviklet i samarbeid mellom Daniel Andreassen, Daatland Media og selskapet Part Of.

Nettsiden er i Beta-stadiet, som betyr at vi fortsatt brukertester og utvikler fortløpende. Vi har sikte på å gå ut av beta-stadiet og lansere siden offisielt 1. september 2019.

Lesestoff vi tilbyr


  • Raske og brukervennlige oversikter.
  • Nyheter, både lokalt og internasjonalt.
  • Tips og råd for trenere, spillere og supportere.
  • Oversikter, som reisetips, kampkart og ulike guider.
  • Faglig påfyll.

Kampguiden tilbyr et faglig sterkt miljø som representerer den etablerte kunnskapen, vi har også et sterkt fokus på å få frem stemmen og perspektiv fra fotballfeltet. Her skal ungdommen slippe til og vektlegges vel så mye som foreldre- og besteforeldregenerasjonen.

Vi vektlegger ungt og unikt


Med en fagredaktør i spissen som har UEFA A-lisens og en variert trenerbakgrunn, satser kampguiden på å dele av våre erfaringer og perspektiv.

  • Fotballfeltet er representert. Ledelsen består utelukkende av personer med erfaring fra å trene barn, ungdom og voksne.
  • Ildsjeler står sentralt. Vi bygger et team bestående av ildsjeler som gjennom barne- og ungdomstiden har utvist en usedvanlig stor innsatsvilje, kunnskap og pågangsmot.
  • Prosjektet har sitt utspring fra Media City Bergen. To ulike selskap samarbeider om prosjektet og vi holder til i moderne lokaler, hvor vi daglig jobber og utveksler erfaringer med flere selskap ledende i sitt fagfelt.

Fagredaktør er Daniel Andreassen, en erfaren miljøterapeut og fotballtrener. Daniel har gjennomført UEFA A-lisens, UEFA B-spillerutvikler og Trenerveilederen. Han har vært del av trenerteamet til kvinnelaget i Sandviken og har trent både barn og ungdom i en årrekke. Vossingen har også vært ungdomstrener i Fyllingen og Ørnar og er også del av trenerkorpset til NFF Hordaland. I 2013 ble han kåret til årets trenerforbilde i Norge. Idag er han trener for herrelaget til Vadmyra IL.

Med flere tusen dugnadstimer bak seg har han mye erfaring han brenner etter å dele med entusiastiske fotballsjeler, store som små.

Daniel Andreassen i 2013. Foto: Vidar Daatland
Daniel Andreassen har trent gutter, jenter, kvinner og menn. Nå skal han dele av sin erfaring med leserne i Kampguiden. Foto: Vidar Daatland

Markedssjef er Johnny Iversen, som i ti år bidro som trener for jentelag i Hovding og Bergen Nord. Johnny har lang erfaring fra salg i næringslivet.

Ansvarlig redaktør og utviklingssjef er Vidar Daatland, som i 2011 startet Serienytt, og som bidrar med relevant erfaring fra forsvaret, næringslivet og Universitet i Bergen. Han har trent barne-, ungdom- og seniorlag.

I høst skal vi sette sammen et spennende og mangfoldig team som skal skape et unikt innhold som kan supplere det gode arbeidet som den etablerte pressen gjør til daglig. Vi legger her den første byggesten i det vi håper blir en nettside flere finner nytten av.

Vi starter med Premier League


Vi må starte et sted og kan ikke gape over for mye. I startfasen vil vi vektlegge Premier League-lag på nyhetsfronten, det er en fin felles referanseramme. Våre kampkart og terminlister er derfor avgrenset til dette. Visjonen er å ta tilby samme oversikter for langt mer enn de engelske topplagene. Vi vil også dekke Fantasy league fra starten av.

Men vi planlegger også flere guider, kommentarer og tips som er relevant for alt fra breddefotballen til toppspillerne, som vil bli publisert de kommende ukene.

Hvis dette høres interessant ut for deg så følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram.

Med vennlig fotballhilsen,
Kampnytt-teamet

Spørsmål & svar

Vil dere skrive om kvinnefotball?

Vi har et sterkt ønske om å vie kvinnefotball samme fokus som herrefotball, det ligger i våre utviklingsplaner

Har dere oversikt over priser på reiser og utstyr?

Vi viser ikke slik informasjon med mindre det er gjennom avtale med tredjepart, men vil lage oversikter over hvor du kan bestille reiser og kjøpe fotballutstyr.

Er det betalt innhold?

Nei. Redaksjonen styres med tradisjonelle redaksjonelle prinsipper, forankret i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Alt annonseinnhold vil være tydelig merket.

Vil det komme flere terminlister enn for Premier League-lag

Det er planen.

Kommer det treningstips?

Vi vil jevnlig komme med tips til spillere og trenere som jakter gode tips og triks.

Kan jeg sende leserbrev?

Vi har planer om fast spalte med leserbrev. Ta kontakt med fagredaktør på kontakt@kampguiden.no om du har leserbrev du mener er av interesse.

Vil dere skrive om lokalfotball?

Ja, der hvor vi kan supplere arbeidet til ildsjeler som vi finner i blant annet Hordalandsfotball og jobben lokalaviser gjør, forutsatt at resurser strekker til. Vi vil på det sterkeste anbefale alle fotballinteresserte å lese og støtte opp om de nettstedene som dekker slikt innhold.

Forrige artikkelDette er byene som Premier League 2019/20 spilles i
Neste artikkelLeserundersøkelse: Hvem vinner Premier League 2019/20?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her