AnnonseKampanje: Strim Mest og Premier League til kun kr. 449,- første måned

Premier League sesongen nærmer seg slutten. Det betyr også at årets Fantasy Premier League kampanje nærmer seg slutten. Her får du muligens avgjørende råd du behøver å vite før årets FPL-sesong er over.


Hva bør man tenke på de siste rundene?

Hvis du kjemper i toppen av miniligaene bør man være klar over et par enkelte ting i sluttspurten. Noen av klubbene har fortsatt Double gameweek igjen. Klubber som Liverpool, Tottenham, Arsenal og Chelsea har en double gameweek igjen. Everton, Aston Villa og Leicester har faktisk to doble runder gjenstående.

Naturligvis gir doble runder en strålende mulighet til å samle mye poeng. Hvis du har chips som Free Hit, Bench Boost eller Triple Captain tilgjengelig, anbefales det å brukes når det er double gameweek. Det kan også lurt å være klar over når de doble rundene spilles så kan du forberede laget ditt.


Oversikt over «double gameweeks»

Runde 36:

Arsenal: Leeds (H) og Tottenham (B)

Aston Villa: Burnley (B) og Liverpool (H)

Chelsea: Wolverhampton (H) og Leeds (B)

Everton: Leicester (B) og Watford (B)

Leeds: Arsenal (B) og Chelsea (H)

Leicester: Everton (H) og Norwich (H)

Liverpool: Tottenham (H) og Aston Villa (B)

Norwich: West Ham (H) og Leicester (B)

Tottenham: Liverpool (b) og Arsenal (H)

Watford: Crystal Palace (b) og Everton (H)

Runde 37:

Aston Villa: Crystal Palace (H) og Burnley (H)

Burnley: Tottenham (B) og Aston Villa (B)

Crystal Palace: Aston Villa (B) og Everton (H)

Everton: Brentford (H) og Crystal Palace (B)

Leicester: Watford (B) og Chelsea (B)


Hvilke spillere bør man bruke Triple Captain kortet på?

Med tanke på at Liverpool har en double gameweek igjen, er alternativene i Alexander Trent Arnold, Andy Robertsson, Sadio Mane og Mohamed Salah «top targets». Liverpool møter topp fire jagende Tottenham på Anfield og Aston Villa på bortebane i double gameweek runden, runde 36.

Samme runde for Tottenham, møter de Liverpool på Anfield, som nevnt, men også Nord-London derbyet på egen hjemmebane. Det anbefales å aldri utelukke Heung-Min Son eller Harry Kane selvom de ikke har de mest overkommelige oppgjørene. Siste serierunde møter Tottenham et Norwich lag som sannsynligvis allerede er klar for divisjonen under. Harry Kane har hatt en tendens til å avslutte sesongen på topp, og i en kamp hvor dem muligens også kjemper om topp fire plassering vil det også være en fin mulighet til å bruke kortet på Kane.

Chelsea møter Wolverhampton og Leeds i runde 36. Chelsea har ikke de største poengsankerne, men en Mason Mount i form er absolutt en man kan vurdere i disse oppgjørene. Engelskmannen er spilleren med flest målpoeng for Chelsea i Premier League.

Arsenal får besøk av Leeds, men møter også Tottenham på borte. Skulle du ønske et litt forskjellig valg resten av spillerne er Bukayo Saka en spiller man kan følge med på. Han leverte scoringer mot Chelsea og Manchester United i samme uke.

Det finne selvfølgelig andre gode alternativ uten en dobbel runde, men som oftest er det bedre når spilleren du velger har to kamper til å levere målpoeng.


Andre tips

Det kan være lurt å følge med på Leicester og West Ham som også har Europa turneringene å fokusere på. Det er gode sjanser for at sentrale spillere som James Maddison og Jarod Bowen blir hvilt i enkelte Premier League kamper.

Selvom Liverpool og Manchester City også har viktige kamper i Europa å fokusere på, så virker det som at begge lag stiller toppet i hver eneste PL-kamp. Et poeng skiller dem fra hverandre på toppen, så selvom dem har Champions League i tillegg, så ville jeg ikke utelukket noen spillere fra klubbene.

Har du andre chips som bench boost tilgjengelig, anbefales det å brukes når du har mest spillere fra en av dobbel rundene. Free hit kan være lurt å bruke i runde 36 hvor det er 10 lag med to kamper.

AnnonseKampanje: Strim Mest og Premier League til kun kr. 449,- første måned
Forrige artikkelSkråblikkekspert-vikarens tips til FPL-runde 35
Neste artikkelSkråblikkekspertens tips til FPL-runde 36

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her