More

  Skråblikkekspert-vikarens tips til FPL-runde 35

  Innspurten er her! Nå gjelder det å tenke fremover, når du skal skille deg litt ut.

  Skråblikkens vikar er tilbake, fordi originalen har funnet på å reise på fotballtur til sydlige breddegrader. Det bør da gå greit, eller? Forrige gang tipset jeg om Ronaldo, da han kjørte på med hat-trick. Imponerende, om det ikke var for at jeg ba dere holde dere unna han…

  Vi får håpe det går litt bedre denne gang. Den som intet våger, intet vinner!

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 35


  Ashley Young (AVL) £4.4M – valgt av 032 %

  Ingen assist, ingen mål og relativt få clean sheets denne sesongen, for den tidligere United-spilleren. Han har ikke engang startet alle oppgjør. Så hva er tanken?

  Vel, motstander er Norwich, prisen er kun 4.7 millioner pund og godeste Ashley har to dobbeltrunder etter denne. Mannen, som har vært med å vinne både Serie A og Premier League, har nok sett sine beste år.

  Forsvareren er ikke av den målfattige typen, at han ikke har puttet for Aston Villa i sin andre runde i klubben, er mer for et statistisk avvik å regne. Mot Norwich garanteres minst en assist. Og bommer jeg på den, vel så har han fire kamper de to neste rundene på å gjøre opp for seg.


  Ademola Lookman (LEI) £7.0M – valgt av 0.4 %

  Leiesoldaten Ademola Lookman gjorde sine saker bra i UEFA Conderence League denne uken, hvor han puttet et mål mot Mourinhos Roma. Han er gitt økt tillit og har tre målpoeng de siste fire kampene.

  Det lover godt før møtet med Tottenham, for i likhet med Young skal også Lookman i aksjon i opp til fire kamper de neste to rundene. Det er en travel tid for Leicester. Lookman har seks mål på 23 kamper for Leicester, vingen vet hvor målet står.

  Lookman spilte opprinnelig for ungdomslandslagene til England, men har nylig fått godkjenning til å representere Nigeria fremover. Han er født i London, men med nigerianske foreldre åpnet det seg opp muligheten for å få landskamper, da han ikke har nådd helt gjennom for England.


  Michail Gregory Antonio (WHU) £7.4M– valgt av 26.4 %

  Stay away! Antonio har kommet en lang vei siden vi skrev om han i januar 2021. Da var han kun valgt av 1.9 prosent og verdsatt til 6.2 millioner pund. Siden den gang har så mange av dere lyttet til rådet vårt at han nå er en av de mest populære angriperne i Fantasy Premier League.

  Det er ikke til å bli klok på, da han ikke har scoret siden runde 21! Her soves det i timen, mannen produserer kun skuffelser – og vi tror ikke dette tar slutt når Arsenal står på motsatt banehalvdel. West Ham har heller ingen dobbeltrunder igjen, så det er lite poeng å hente fra denne mannen fremover.

  Kvitt deg med han og velg heller en av de 18 angriperne som er i bedre form.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X