Sesongen skal avrundes og for mange managere i ulike FPL-ligaer blir det en nervepirrende affære. Jeg har funnet frem til 11 utvalgte som jeg tror vil dominere i siste runde.

De utvalgte til siste runde i FPL

Formasjon 3-4-3


Keeper og forsvar:

Illan Meslier (LEE):

Leeds får besøk av West Bromwich etter å ha holdt nullen i de to siste rundene. Dette er fin mulighet for sin tredje smultring på rad for den unge keeperen.

Alexander Trent-Arnold (LIV):

Backen leverte en avgjørende målgivende til Allison Becker i siste liten da Liverpool tok tre livsviktige poeng i seiere mot West-Bromwich. Høyrebacken har levert stabilt med målpoeng i de siste rundene, og bort mot Crystal Palace i sesongens siste match kommer han garanter til å være frempå med innlegg og dødballer!

Ben Chilwell (CHE):

Chelsea er et av lagene som har holdt flest nuller denne sesongen, og når de møter Villa er det godt sannsynlig at Chelsea kontroller kampen til sitt favør med nok et rent bur. Chilwell har også begynt å slå dødballer for Chelsea, og i kampen mot Leicester var han mannen som slo inn hjørnesparket som endte med scoring.

Stuart Dallas (LEE):

Dallas er oppført som forsvarspiller, men spiller midtbane på banen. Det gjør han veldig populær når det er god sjans for både rent bur og målpoeng!


Midtbane:

Sadio Mane (LIV):

Diogo Jota er ute til siste seriekamp som betyr at Klopp ikke benke den målfarlige kantspilleren sin. Mane har ikke levert varene i årets sesong, men han kan gjøre mye godt igjen for Liverpool hvis han bidrar med målpoeng og seier i sesongens viktigste kamp. Han kan være en stor forskjell, med tanke på at han er ert eierskap på 6,1 prosent.

Riyad Mahrez (MCI)

Manchester City har vunnet Premier League, men det slår aldri feil å vinne siste hjemmekamp før man får utdelt pokalen! Denne gangen er supporterne tilbake, dermed vil nok Man.City avslutte Premier League sesongen med stil. Mahrez er en av de farligste spillerne, etter å ha fått målgivende i forrige kamp er han nok ute etter å bygge momentum før Champions League finalen.

Joe Willock (NEW):

Den utlånte Arsenal spilleren har overasket og imponert veldig i de siste rundene. Newcastle skal til London og møte nedrykksklare Fulham. Selv om han har en del scoringer i det siste, så blir han bare eid av 1,9 prosent av spillerne. En fin mulighet for Willock til å være på riktig plass til riktig tid i sesongens siste oppgjør.

Phil Foden (MCI):

Er aldri lett å si hvem Pep Guardiola velger med tanke på finalen som er i vente. Uansett hvilke spillere som starter for Manchester City er de potensielle poengsankere. Foden har levert sin beste sesong i sin unge karriere, og hjemme mot Everton i en kamp som ikke har noe å si kan det åpne seg opp for den talentfulle midtbanespilleren. Jeg har troen på målfest, og tar han inn som den andre City-midtbanespilleren.


Angrep:

Harry Kane (TOT) – kaptein:

Tottenham-spissen har hatt en utrolig sesong og har flest mål (sammen med Salah) og flest målgivende i ligaen. Han har sjanser hver eneste kamp, selv i en tøff kamp mot Leicester vil sjansene dukke opp for Kane, som garantert har lyst på toppscorer tittelen.

Kelechi Iheanacho (LEI):

Han startet på benk mot Chelsea i midtuken, men kom innpå å noterte seg på scoringslisten. Iheanacho er i sitt livs form, og når Leicester har alt å spille for, med tanke på på topp fire plassering, så er dette en god mulighet for spissen å steppe opp og fortsette den gode formen.

Bamford (LEE) – visekaptein:

Det er vanskelig å utelate offensive Leeds spillerne, og denne gangen er det toppscoreren til Leeds, Bamford, som får plass på laget. Engelsmannen står med 16 mål denne sesongen, og hjemme mot West-Brom vil han få flere målsjanser. Med en del fans tilbake ønsker Leeds sannsynligvis å underholde fansen med fest fotball og scoringer!

Les også skråblikkekspertens tips til siste runde.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her