More

  Skråblikkekspertens tips til 38. runde i Fantasy Premier League (FPL)

  Da er vi klar med sesongens siste FPL-tips. Med tåredryppende øyne takker vi våre to lesere, og håper vi klarer å øke til tre lesere neste sesong. 

  Sesongen oppsummert:

  • Vi har gjennom sesongen anbefalt 66 forskjellige spiller som alle har vært valgt av under 4 % (en forutsetning at de skal være det). De har i snitt fått 4,5 FPL-poeng. En poengfangst som vi er godt fornøyd med siden dette er spillere som har gått under radaren hos de fleste, og ikke minst få har hatt tro på.
  • Vi har og anbefalt dere å holde dere unna en spiller pr. runde, og snittet på Stay awayene våre er kun 1,1 poeng. Det tallet taler for seg tenker vi.

  Nok om det, fremdeles en runde igjen og vi satser på en god avslutning av sesongen. Denne gangen kan du lese mer om en talentfull ung spanjol, Croydons svar på De Bruyne og en stay away som selvfølgelig kommer fra Fulham.  


  Skråblikkens utvalgte til Fantasrunde 38

  Ferran Torres García (MCI) £7.0M – valgt av 3,0 %

  Ikke lett å vite hvem Pep sender ut på banen, men vi lar det stå til. Forrige runde ble han byttet ut etter 14 minutter grunnet Cancelos utvisning. Vi forventer at Pep gir han en ny sjanse denne runden, som plaster på såret.

  21-åringen er full av kvaliteter som passer godt inn i City-laget. God kondis, driblesterk, god med ball i stor fart og en utsøkt målteft er grunnene til at han ble hentet til City i 2020 fra Valencia. Han spiller dog på et lag med en haug med gode fotballspillere, så skal han bli fast på laget må han heve seg enda noen hakk. Det tror vi han gjør til neste år, og da skal han bli vanskelig å holde utenfor startoppstillingen. Tar vi med at han er skuddårsbarn og bare kan feire bursdag hvert fjerde år, er vi trygg på at han unngår skandaler.

  Talent har han alltid hatt og infoen under bygger opp om det:

  • Han debuterte i Segunda B allerede som 16-åring
  • Første spiller født i 2000 som spilte i La Liga
  • Valencias yngste CL målscorer
  • Yngste Valencia spiller med 50 kamper i La Liga
  • Skåret begge målene i U-19 EM da Spania ble mester i 2019 

  Imponerende, og spiller han har vi tro på tosifret med poeng i hjemmekampen mot Everton. Bare å ta sjansen på den unge spanjolen i siste runde!


  Emile Smith Rowe (ARS) £4.2M – valgt av 3,1 %

  Vi går for nok en 21-åring. Det skulle passe bra som avslutning på 21-sesongen. Emile er født i Croydon og sammenlignes med Kevin De Bruyne. Derfor går han under kallenavnet The Croydon De Bruyne. Ingen dårlig sammenligning for en unggutt som Emile.

  Dessverre har det vært noen skader på han de siste årene, men nå virker det som han er tilbake for fullt. Skåringer i de siste kampene og spilleglede til tusen, gjør at vi har troen på han. Det hjelper og på at han innad i Arsenal betegnes som en av klubbens viktigste spillere i årene som kommer.

  Tekniske ferdigheter har til gangs, og enkelte påstår at han kan drible seg ut av en telefonkiosk full av folk. Godt mulig det, men finnes det telefonkiosker igjen? Jo de har vel det i London når vi tenker oss om.

  Med støttende foreldre hadde Emile en trygg og god barndom i et litt tøft nabolag. Foreldrene var faktisk så støttende at da han som 10-åring kom inn på Arsenals ungdomsakademi, flyttet familien nærmere treningssenteret.

  At han en gang forsov seg til en U-kamp har han fått høre mange ganger i ettertid. Derfor gikk han under kallenavnet «Sleeping bro» en periode. Når han klarer å stå opp i tide, spiller han gjerne kampene med korte fotballstrømper i likhet med Jack Grealish.

  Korte eller lange strømper, vi forventer at Arsenal avslutter sesongen på en god måte hjemme mot Brighton. Derfor blir det minst ett mål og 7 FPL-poeng på vår mann!


  Kenny Joelle Tete (FUL) £4.3M – valgt av 0,1 %

  Stay away! Vi avslutter sesongen som vi begynte den med å advare mot en Fulham forsvarsspiller. Da har vi vel egentlig advart mot nesten samtlige forsvarsspillere i den klubben.

  Vi ønsker laget all mulig lykke til i Championship, og regner med det blir enklere å forsvare seg på det nivået. Ikke usannsynlig at de klarer å kapre en direkte opprykksplass neste år.

  Nederlenderen er valgt av få og det med god grunn siden han er litt inn og ut av laget. Han begynte karrieren sin i talentklubben Amsterdamse Voetbalvereniging Zeeburgia. Noen talenter og kjente fotballspillere har de fostret, men når skrytelisten består av Stanley Menzo (trener for reservelaget til kinesiske Beijing Sinobo Guoan), ASV De Dijk-spilleren Damien Menzo, Aalesund reserven Shaquill Sno og sist men ikke minst Marc Klok (som spiller i Indonesiske Persija Jakarta), ja da begynner vi å lure. Ikke mange storspillere det, og hvor forsvant talentet på veien?

  Ikke vet vi og ikke gidder vi å finne ut av det heller, for Kenny må jo være en av de bedre spillerne som kommer fra AVZ.

  Vi kommer ikke til å si noe stygt om Kenny av frykt for å få hans far på døren. Han er nemlig tidligere europamester i kickboksing. Eller kanskje vi skal avslutte med noen stygge ord, for nå går vi under jorden og kommer ikke tilbake før neste sesong. Kommer vi ikke tilbake, så har pappa Kenny fått tak i oss. Stay away den h…. Kenny denne runden!!!

  Oversikt over 38. runde i Premier League:

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter