More

  Skråblikkens tips til FPL runde 36 2020/21

  Denne runden går vi for en ungdom med foreldre fra Montserrat, og en gammel kjenning som kanskje er litt høy på seg selv? Tradisjonen tro er vår stay away fra Fulham.

  Mens Arlind har funnet frem en rimelig trygg ellever (bortsett fra… Dele Alli?!?) tar vi i skråblikken selvfølgelig en langt mer uvanlig retning fylt med trivia.

  Forrige runde lovet vi tosifret på gamlefar Benteke, og det slo overraskende nok til. Konklusjon: Vi er tilbake på vinnersporet og må passe oss for ikke å bli for høy på oss selv. Tipsene fra forrige runde kan du forresten lese her.

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 36:


  Joseph George Willock (NEW) £4.7M – valgt av 0,3 prosent

  Manchester City er ingen enkel oppgave. Vi tror likevel det er håp for Joseph i denne kampen, nå når City allerede er ligamester.

  Unggutten er et produkt av Arsenals ungdomssatsing og er på utlån fra den klubben. 

  Overraskende få som har valgt han, men det har selvfølgelig sammenheng med lite spilletid. Nå når han har fått vist sin klasse med mål i de fire siste kampene, skal du jaggu meg være en dårlig manager hvis du ikke benytter deg av han fra start. Tja nå heter jo manageren Steve Bruce, så kanskje han ikke starter likevel? Når vi tenker oss godt om så tror vi Bruce starter med han denne gangen.

  Med to brødre som også spiller på relativt høyt nivå i England kan vi si at han kommer fra en fotballfamilie. Født med et bein kortere enn det andre, gjorde sitt til at barndommen ble utfordrende for han. Det er heldigvis nå rettet opp i, men av den grunn er han ikke blant de raskeste spillerne.

  Foreldrene er fra Montserrat. Et sted du kanskje ikke har hørt om? Dette er en øy i Karibia som ligger under britisk styre. Mesteparten av øyen ligger nå i ruiner etter et vulkanutbrudd i 1995. To tredjedeler av befolkningen flyktet, og hovedstaden Portsmouth er fremdeles avstengt. Øyen ble forresten oppdaget av Christofer Columbus i 1493.

  Nok om det. Joseph er en lovende spiller som vi nok får høre mer om i tiden fremover. Vi satser på at han viser sprudlende spilleglede mot City, og da blir det ett mål og en assist.  


  Gareth Frank Bale (TOT) £9.2M – valgt av 4,0 prosent

  Denne karen kan det skrives side opp og side ned om men det gidder vi ikke. Vi holder oss til noen avsnitt siden dette ikke er favorittspilleren vår.

  Han er nå på utlån til Spurs fra Real Madrid. I følge seg selv for å holde formen ved like til sommerens EM-sluttspill for Wales. En holdning som fikk eks-manager Mourinho til å se rødt. Derfor ble det med lite spilletid under han. Nå med ny manager har Frank fått mye mer tillitt, og har respondert godt på den med fire mål på de tre siste kampene.

  Statistikken hans er det ingenting å si på. 245 målpoeng på 407 kamper viser hvilke kvaliteter som bor i Frank. Riktignok begynner han å bli noen år, men det ser ut til at han har enda mer å gi. Ikke alltid han er påskrudd under kamp, men det har bedret seg i det siste.

  I sin ungdom spilte han både rugby og hockey, samt holdt på med friidrett. Ikke mange 14-åringer som klarer å løpe 100 m på 11,4 sekunder. Med den tiden kunne han nok vært i finaleheatet i senior-NM.

  Vi har tro på at Frank er påskrudd i kampen mot Wolves, og da er det bare å få han inn på FPL-laget ditt. Poengene kommer til å renne inn denne runden!


  Abdul-Nasir Oluwatosin «Tosin» Adarabioyo (FUL) £4.5M – valgt av 0,6 prosent

  Stay away! Vi begynte sesongen med å advare mot Fulham-spillere i de fire første rundene. Da tenker vi at vi kan avslutte med Fulham spillere de siste rundene også.

  Som forventet ble Premier League for tøft for laget som nå er nedrykksklare. Det betyr at de kan slå seg løs, men vi ser ikke hvordan de kan slå seg løs med det spillermateriellet de har til rådighet.

  Vår mann som går under navnet Tosin har kun mistet en kamp denne sesongen. Han begynte i Manchester City allerede som femåring, og som 14-åring ble han tatt opp i U-18 troppen. To år etter var han kaptein på det laget. Vi snakker altså her om et stort talent som dessverre ikke helt har klart å leve opp til de lovende ungdomstaktene.

  Tosin som hadde en ukelønn på 250 000 kr allerede som 19-åring, kjøpte seg et luksushus til 20 millioner i 2018. Seks soverom, fem bad og egen kino ble tydeligvis for mye for deler av den engelske pressen, som kastet seg over saken. De mente at han hadde mer rom i huset enn A-kamper for City.

  De om det tenker vi. La mannen få kjøpe seg hus når han vil. I etterkant ble dette en diskusjon om rasisme, da enkelte mente at pressen la seg etter Tosin grunnet hudfargen. Aldri godt å vite hvilke motiver «sladderpressen» i England har.

  Vi har liten tro på at Fulham klarer å bygge et «forsvarshus» mot Southampton. Dessverre blir det minst tre mål i mot og ingen poeng på Tosin denne gangen. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter