More

  Skråblikkens tips til FPL runde 35

  Vi kjører på videre med underfundige og «rare» tips til poengplukkere i FPL. Denne runden satser vi på to spillere av den eldre årgangen. De er ikke ferdigspilt, og har dobbeltkamper begge to. Stay awayen vår er en selvutnevnt «Høyesterettsdommer» som vi håper ikke burer inn hele laget sitt.

  Forrige runde gikk rett vest, og det var kanskje ikke så overraskende. Vi måtte jo komme ned på jorden til slutt, og satser på at det da bedrer seg.


  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 35:


  Christian Benteke Liolo (CRY) £5,5M – valgt av 0,8 prosent

  Denne karen har bøttet inn mål i en mannsalder. Mannsalder var vel å overdrive, og når vi tenker oss om hvorfor heter det ikke kvinsalder? Vi ser at retteprogrammet i Word blir forvirret også, for den godtar kvinsalder men ikke kvinnsalder. Kanskje derfor det heter mannsalder, og kanskje om noen år heter det hensalder?

  Uansett alder så har Christian 191 målpoeng de siste 11 årene. Det gir et snitt på en scoring eller assist i ca annenhver kamp. Nå har det ikke blitt målpoeng på han i de to siste kampene, så da er vi sikker på at det kommer to kamper denne runden med masse FPL-poeng.

  Han var i sin tid det nest dyreste kjøpet til Liverpool, men dessverre ingen suksess for han i den klubben. En god del skader, og når Klopp ble ansatt passet han ikke inn i spillestilen som var ønsket. Derfor ble det med en sesong der, før turen gikk videre til Crystal Palace.

  Vi har fremdeles tro på 30-åringen, og statistikken tilsier et tosifret antall FPL-poeng nå når de har bortekamper mot Sheffield United og Southampton. Christian er en luring denne runden!


  Séamus Coleman (EVE) £4,9M – valgt av 2,3 prosent

  Nok en 30-åring som forslag fra vår side. Han er vel strengt tatt 32 og «still going strong».

  Født i byen med det forvirrende navnet Killybegs. For de interesserte er byen den største fiskerihavnen i Irland. Vi tar ellers ikke sjansen på å oversette dette navnet til norsk.

  Egentlig var Manchester United-fan Séamus en meget lovende spiller i den irske nasjonalsporten Gælisk fotball. Dette er en blanding av rugby og fotball. Kanskje ikke så rart at han i sin ungdom spilte dette, da halve slekten holdt på med Gælisk fotball. Etter hvert ble interessen for fotball større, og turen gikk til den irske klubben Sligo Rovers, før han endte opp i Everton i 2009.

  Séamus ble for 5-6 år siden omtalt som en av Europas beste backer, og det var han nok også. Kaptein for Irland, en pasningstreffsikkerhet på 88 % og en haug med sjanseskapende innlegg. Dessverre tynger nok alderen som for mange andre litt «eldre» spillere, så noen skadeavbrekk har det vært de siste årene.

  Han omtales som en snill og veldig sympatisk person, og det liker vi. Vi liker også at Everton som er det tredje beste bortelaget i PL, nå har to bortekamper. Derfor bør du bruke Séamus denne runden, for vi tror på to assist og at de holder nullen i minst en av kampene.


  Jack Stephens (SOU) £4,6M – valgt av 0,2 prosent

  Stay away! Southampton har knapt forsvarsspillere igjen i stallen, lite å kjempe for og møter et Liverpool i desperat jakt på Champions League. Denne kampen kommer til å bli en solid nedtur for Jack.

  Plymouth Argyle, Swindon, Middlesbrough og Coventry er “småklubber” som Jack har spilt for. Da mot relativ beskjeden motstand. Beskjeden motstand er ikke Liverpool, så her skal 27-åringen få kjørt seg.

  Født i lille Torpoint med ca 8 000 innbyggere skal det ikke så mye til for å bli oppdaget som en brukbar spiller. Det ble han også av Plymouth Argyle i 2005. Der var han en sterk bidragsyter til at juniorlaget til Plymouth ikke ble slått ut i første runde av Milk Cup. Eller på godt norsk Melkecupen. Hva som skjedde i andre runde har vi ingen aning om.

  Som de fleste sikkert kjenner til har fotballspillere interne bøteregler. Dette kan være det å komme for seint på trening, eller glemmer å skru av mobilen. I Southampton har Jack overtatt rollen som selvutnevnt «Høyesterettsdommer». Han går sann inn i rollen at han stiller i dommerantrekk når dom skal avsies i garderoben etter trening. De andre Soton spillerne synes dette er et artig innslag i en ellers seriøs klubbhverdag.

  Vi er redd for at det blir mange bøter etter kampen mot Liverpool. Håpet vårt er at det ikke blir så mange baklengsmål at Jack burer inne hele Soton-gjengen, for da får de ikke fullført sesongen. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter