Vi er i siste innspurt i Fantasy Premier League 2020/21! Vi har satt sammen det vi anser som drømmelaget nå som det gjenstår tre runder.


  • Flere av de mest populære spillerne har kampfri runde eller er ute med karantene eller fersk skade. Dette gir mulighet til en solid innspurt for de som har kort igjen, eller har planlagt byttene klokt nok.
  • Jakter du noen foran deg kan det være lurt å satse på noen som skiller seg ut.
  • Tenk også på de neste rundene, lag som Leeds og Liverpool har svært tiltalende kampprogram.
  • Vil poengsankeren Kane avslutte med poengtørke? Etter to svake kamper og lite å spille for vrakes han.
  • Vi gambler også på at poengfangsten til vårens store poengsanker Jesse Lingard har tatt slutt og tar her inn en overraskelse nesten ingen eier.

Drømmelaget for Fantasy Premier League runde 36

Formasjon 3-4-3


Keeper og forsvar:

Jordan Pickford (EVE):

Møter Sheffield United og så Manchester City (37) og Wolves (38)

Everton har ikke gitt helt opp håpet for å kvalifisere seg til Champions League, og hjemme mot nedrykksklare Sheffield United forventes det seier og et rent bur. Tøff kamp mot City følger, mens siste runde mot Wolves er lovende.

Alexander Trent-Arnold (LIV):

Møter WBA, Burnley (37) og Crystal Palace (38)

I likhet med Everton forventes det at Liverpool slår nedrykksklare West-Bromwich, og at den offensive backen med en av ligaens beste innleggsføtter får målpoeng og holder et rent bur. Kamprogrammet som følger skriker også poeng av.

Stuart Dallas (LEE):

Møter Burnley, Southampton (37) og WBA (38)

Han er blitt meget populær på FPL og har et eierskap på 27.4 prosent etter en god sesong. Dallas er oppført som forsvarspiller, men spiller mye høyere opp på banen for et angrepsvillig Leeds-lag. Kampen mot Burnley er en god sjanse for å holde nullen, i tillegg til å levere målpoeng, det venter også nok av muligheter for målpoeng i de øvrige kampene. Det er ikke lurt å gamble på å unnvære denne spilleren.

Lucas Digne (EVE):

Møter Sheffield United, Wolves (37) og Manchester City (38)

Venstrebacken tar en del dødballer og hjemme mot Sheffield United er det stort sannsynlig at det blir et rent bur. Han blir eid av 10,2 prosent, så han kan være lur å ha denne runden.


Midtbane:

Mohamed Salah (LIV) – Kaptein:

Møter WBA, Burnley (37) og Crystal Palace (38)

Liverpool har mye å spille for, i tillegg til at Salah garantert drømmer om å bli årets toppscorer i ligaen. Da er denne kampen en veldig fin mulighet for å gjøre målkongen til kaptein. Kantspilleren kommer garantert til å få sjansene sine mot West Brom og det blir nok målpoeng også i rundene som kommer. Kan være grei å ha ut sesongen.

Dele Alli (TOT):

Møter Wolves, Aston Villa (37) og Leicester (38)

Alli har spilt seg inn i varmen igjen, og har startet de to siste kampene under Tottenhams nye midlertidige manager. Midtbanespilleren har et lite eierskap på 0,6 prosent, som betyr at han kan være en solid outsider for denne runden. Han leverte en assist i forrige match, og hjemme mot Wolves som ikke har så mye å spille for, så er dette en flott kamp for Alli å vise seg fram på.

Raheem Sterling (MCI):

Mykola Matviyenko forsøker å stoppe Raheem Sterling under en Champions League-kamp. Foto: Oleksandr Prykhodko / Alamy
Mykola Matviyenko forsøker å stoppe Raheem Sterling under en Champions League-kamp. Foto: Oleksandr Prykhodko / Alamy

Møter Newcastle, Brighton (37) og Everton (38)

Manchester City gjester Newcastle som ikke har så mye å spille for etter å ha sikret tilværelsen i Premier League. Sterling har en strålende scoringsstatistikk mot Newcastle, i tillegg til at han kan ha funnet målformen sin igjen etter ha fått en nettkjenning mot Chelsea i forrige uke. Vingen er en bra outsider for denne runden, og et alternativ til Fernandes (som ikke spiller) og Son (som mange eier).

Raphina (LEE):

Møter Burnley, Southampton (37) og WBA (38)

Den tekniske playmakeren er tilbake fra skade for Leeds. Han rakk å notere seg for et målgivende på en halvtime i seieren mot Tottenham. Raphinha står bak mye av den offensive delen i spillet, og mot Burnley i en lite betydelig kamp er det mulig for at han holder et show. Leeds-spillere er bankers i de siste rundene, her ventes det mange poeng.


Angrep:

Che Adams:

Møter Fulham, Leeds (37) og West Ham (38)

Southampton får besøk av Fulham som er offisielt klar for Championship og ikke har all verden å spille for. Adams leverte en scoring og en målgivende i 3-1 seieren mot Palace, dermed kan spissen ha funnet godformen sin igjen helt på slutten av sesongen. Spissmakkeren til Adams, Ings, leverte samme antall mål og assists i samme kamp. Du kan også fullt mulig gamble på han, men ikke glem at Ings er skadeplaget og ikke alltid fullfører 90 minutter!

Chris Wood:

Møter Leeds, Liverpool (37) og Sheffield United (38)

Wood er i strålende form, i en så og si ubetydelig kamp mot Leeds er det en god sjanse for at kampen åpner seg litt. Det betyr at Burnleys farligste våpen, Wood, kan gjøre nytte av seg.

Dominic Calvert-Lewin (EVE) – Visekaptein:

Dominic Calvert-Lewin
Dominic Calvert-Lewin

Møter Sheffield United, Wolves (37) og Manchester City (38)

Spissen er i en god flyt etter å bøttet inn to scoringer de to siste kampene. Hjemme mot Sheffield kommer sjansene sannsynligvis til å komme, og da handler det om å overliste sisteskansen til Sheffield United.

Forrige artikkelSkråblikkens tips til FPL runde 35
Neste artikkelSkråblikkens tips til FPL runde 36 2020/21

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her