Er Liverpool-forsvaret verdt å satse på uten van Dijk? Ja! Vi satser på trippel-j blant rundens utvalgte.

1-2-3 hva blir det? Egentlig ikke så mye men det var poengsummen på våre tre forslag forrige runde. Som vanlig traff vi med Stay awayen, så 1 poeng ble det på Bednarek. Litt mer skuffende var 2-poengeren på Bowen og 3-poengeren på Pereira. Der hadde vi større forhåpninger, eller kanskje ikke når vi har fått tenkt oss litt om.

Uansett så kjører vi på videre med flere dårlige tips. Denne runden satser vi på spillere med fornavn som begynner på J. Hvorfor J tenker du nok. Det er rett og slett fordi tipsene våre er så J…. dårlige. Så derfor blir det John, Joe og Jack i runde 6.

Vi begynner ganske så saklig, og er innom FIFA 21-indeksen. Vi fortsetter også ganske så saklig med en spiller som aldri skårer, før vi knaller til med en like saklig avslutning. For en gang skyld er vi altså saklig, så merk dere navnene John, Joe og Jack!

Rundens utvalgte

John McGinn (AVL) £5.5m – valgt av 1,6 prosent

Vi må vel tilbake til slutten av 1800-tallet for å finne en like god sesongstart som Villa har i år. Klubben har totalt 7 ligamesterskap men 6 av dem er vunnet for over 100 år siden og siste i sesongen 1980/81. Nå tror ikke vi at de vinner ligaen i år, men fire strake mot til dels sterk motstand lover godt.

Formspilleren og skotten John har allerede nå flere assist sammenlignet med forrige sesong. Når vi også kan nevne at bestefaren var styreleder i Celtic, og hans to storebrødre er/var profesjonelle fotballspillere må jo dette bli bra. John var også mannen som scoret det avgjørende målet mot Derby i Championship Playoff finalen for to år siden. Rett og slett en mann som er elsket av fansen, og ikke minst av økonomisjefen i klubben.

For alle dere som spiller FIFA 21 har John en score på 80 på dribling og 89 på utholdenhet. At han lett mister fatningen i følge samme spillet kan nok stemme, for han er blitt tøffere i spillestilen denne sesongen. Kanskje det har bidratt litt til Villas suksess så langt?

Vi satser på at han bruker kondisen sin til å ta et dribleraid før han pirker ballen uelegant i mål bak Meslier i Leeds målet. Følger vi FIFA 21 logikken kommer det da til å klikke helt for John i jubelrusen etter å ha pirket ballen i mål. Vi får bare håpe at han holder seg på banen, men et gult kort må vi gjøre regning med hvis han skårer.

Joseph Dave Gomez (LIV) £5.4m – valgt av 2,6 prosent

Er det håp for Liverpool uten Van Dijk? Tja sier vi og velger Joe (som han kalles), for med så få midtstopper gjør vi regning med at han får spille i hvert fall. Vi gjør og regning med at Liverpool holder nullen mot Sheffield United. Da kan det bli en 6-poenger her hvis vi er heldig.

Noe mer blir det sannsynligvis ikke, for Joe har klart det kunststykket å spille 140 seniorkamper uten å score ett eneste mål. Han skåret riktignok ett mål i en U-23 kamp for Liverpool mot Reading i 2017. Det går også rykter om at han hadde et mål for Charlton Athletic sitt U-18 lag i 2012, men det er ikke endelig bekreftet av fetteren Muhammadu Mustapha Faal som var den eneste tilskueren som så kampen.

Sistnevnte vet i hvert fall hvor målet står. 20 mål på 23 kamper for «storklubben» Enfield Town som spiller i den kjente Isthmian League Premier Division er ikke å forakte. Etter vår mening er det nå på tide at han gir den godeste Joe noen tips.

Vi har et håp om at Klopp lar han få lov til å gå frem på cornerne, og kanskje treffer en god corner fra Trent Arnold ryggen til Joe, og ballen spretter i mål. Skråblikkene tror det meste kan hende i årets sesong, og da kan vel dette hende også?

Jack Robinson (SHU) £4.4m valgt av 0,2 prosent

Stay away! Dette må bare bli en katastrofe! Sheffield United opplever nå den vanskelig andre sesongen. Ett poeng på 5 kamper og nå bortekamp mot Liverpool lover ikke bra, og vi synes synd på Jack for her blir det enveiskjøring.

Jack har faktisk spilt for Liverpool og er den nest yngste spilleren i historien som har spilt en A-kamp for klubben. Dette i en alder av 16 år og 250 dager. Karrieren begynte altså meget bra men har så dabbet av. Da er karrieren til navnebror og surfer Jack Robinson bedre. Med seier i Vans World Cup of Surfing på Sunset Beach klarte han å kvalifisere seg til World Surf League. Dessverre kom coronaen og alle surfearrangementene måtte avlyses i 2020. Vi regner med han kommer sterkt tilbake i 2021.

At engelskmennene har uttrykk som «faster than you can say Jack Robinson» hjelper vår mann lite. De har forresten også motsatt uttrykk «(A)round Jack Robinson’s barn». Førstnevnte uttrykk henviser til at noe blir gjort raskt, og sistnevnte referer til å gjøre ting på unødvendig kompliserte måter.

Vi har tro på at kampen mot Liverpool blir for komplisert for Jack, så Stay away er vårt råd!

6. runde i Premier League 2020/21:

oktober, 2023

Forrige artikkelFPL: Skråblikkekspertens tips til gameweek 5
Neste artikkelSkråblikkekspertene: Tips til 7. runde Fantasy Premier League

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her