AnnonseKampanje: Strim Mest og Premier League til kun kr. 449,- første måned

Vi setter rekord på rekord for tiden. Sannsynligvis er dette den nettsiden med flest dårlige Fantasy tips gjennom tidene. Vi er faktisk litt stolt over det og håper trenden fortsetter denne runden også.

Til vårt forsvar må det sies at vi ikke kan velge spillere som er valgt av over 4 %, og dermed er utvalget mindre men samtidig herlig mange spillere på godt og vondt å velge blant.

Forrige runde ble en reprise på tidligere runder med 2X2 poeng og en stay away som fikk hetta. Han benket seg selv når han leste hva vi hadde skrevet om ham.

Denne runden tar vi en tur til Cuba før vi kommer med en haug med dårlige argumenter for å bruke Jacob Kai. Til slutt advarer vi mot en spiller som faktisk er ganske god, men det er noe som ikke stemmer her. Uansett så blir dette en spennende runde!

Rundens utvalgte

Ché Zach Everton Fred Adams (SOU) £5.8 – valgt av 1,8 %

Skulle tro at han spilte for Everton men den gang ei. Han ble født i Leicester og spiller nå for Southampton. Vi har våre mistanker om at presten som døpte han var Everton-supporter, og tok en luring under dåpen. Det er nok derfor han nå bruker Ché Adams som sitt navn utad.

Ché er i god form og en veldig undervurdert spiller. Skummelt å undervurdere folk som heter Che. Det fikk ikke minst amerikanerne og eksil-cubanere erfare når de gikk til angrep på Cuba via Grisebukta som den kalles, i et kuppforsøk i 1961. De hadde ikke regnet med Che Guevara og hans godt trente tropper. De feide eksil-cubanerne av banen i løpet av noen dager. Kuppforsøket bidro den gangen sterkt til Cubakrisen som den ble kalt.

Som vanlig havner vi «litt ut på jordet» for dette har ingenting annet med Adams å gjøre enn at vi tror faren var en Che Guevara tilhenger, og igjen presten en Everton-supporter. Hvem som fant på navnet Zach, Fred og Adams vites ikke men vi har våre mistanker om at moren har spilt en rolle her.

For dere som vil se Adams Instagramprofil og hans hele 25 innlegg finner du de her.

Siden vi har så stor tro på han i bortekampen mot Aston Villa behøver vi ikke nevne at i 2018/19 sesongen ble han kåret av Birmingham City til Supporters’ Player of the Season, Players’ Player of the Season, Top Scorer and Goal of the Season. Det bare må bli en assist og en målgivende i samarbeid med langt mer betrodde Ings i søndagens kamp.

Jacob Kai Murphy (NEW) £4.9 – valgt av 0,0 %

Det er vel bare skråblikkene som klarer å anbefale en spiller som når artikkelen skrives, er valgt av ingen, zero, null. Mulig fordi han ikke har spilt mye hittil i sesongen. Vi er likevel optimister og tror vi har funnet gullegget her. Ett mål i forrige kamp lover bra, og med en haug gode argumenter som følger under er det bare å kjøre på med Jacob Kai:

  • Han har et halvnorsk fornavn
  • Født i (og ikke på) Wembley
  • Har en tvillingbror som også spiller på høyt nivå
  • Begge har aldersbestemte landskamper for England
  • Begge har hatt Chris Hughton som manager
  • Nevø til Tommy Parkin som skåret hele to mål på 102 kamper
  • Har en yngre bror som har sunget for det berømte ungdomskoret King’s Ely
  • Har spilt for klubber som Southend, Scunthorpe og Colchester
  • Sist men ikke minst, faren John eier og driver Arbuckles Restaurant & Bar sammen med konen Maxine

Ble jo mest dårlige argumenter dette om vi skal få si det selv. Mulig det eneste gode argumentet er at  Jacob Kai har gått seirende ut av alle sine debutkamper for England U(18/19/20/21). Da gjør vi regning med at han også går seirende ut av debutkampen når skråblikkene anbefaler han. Pass opp Everton for Jacob Kai er i form!

Joël Ivo Veltman (BHA) £4.3 – valgt av 0,2 %

Stay away! Denne nederlenderen har plutselig dukket opp i Brightons startellever. Hvor kom han fra? Ajax tydeligvis og mannen er faktisk en ganske så god fotballspiller. Landslagsspiller er han også. Så hvorfor stay away? Det får vi prøve å finne ut av hvis vi klarer. For her er det noe som ikke stemmer – en landslagsspiller til Brighton?

Ivo er født i IJmuiden. Hvem lager ett bynavn med skrivefeil? To store bokstaver etter hverandre ser unektelig rart ut. Dette er faktisk også hjembyen til Cornelis Vreeswijk, en av Sveriges største trubadurer sammen med Evert Taube. Dette lukter det av. Mannen er født i Nederland og svenskene kaller han for en av sine største trubadurer?

Mer mystiske ting dukker opp, for før i tiden var byen den største fiskehavnen sammen med Urk. Hvem i all verden kaller et sted for Urk, men okey her var det ingen skrivefeil i hvert fall. Det kommer mer, for det ble opprettet et fergeselskap i nærheten av byen som het Stoomvaart Maatschappij Zeeland. Litt av et navn og her kom jaggu meg svenskene også inn. De utkonkurrerte Stoomvaart på slutten av 80-tallet, og borte var selskapet som ble forkortet til SMZ.

Oi her oppdaget vi en underlig ting til. SMZ er både et reklamebyrå, et garderobeskap, en russisk mikrobil, en rapper og ikke minst en stubbefreser.

Her er det for mye spooky selv for skråblikkene! Derfor er det bare en ting å gjøre, stay away Ivo i søndagens bortekamp mot Tottenham! 

7. runde i Premier League 2020/21:

AnnonseKampanje: Strim Mest og Premier League til kun kr. 449,- første måned
Forrige artikkelSkråblikkekspertene: Tips til 6. runde Fantasy Premier League
Neste artikkelSkråblikkekspertene: Tips til 8. runde Fantasy Premier League

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her