Rundens uvanlige tips til spillere handler om landbruksmaskiner, riddere av Æreslegionen og feilparkerte spillere.


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Forrige runde gikk unna! Stay awayen gikk inn for n`te gang, så vi er godt fornøyd der. At N’Golo Kanté skulle få seg en strekkskade var vanskelig å forutse. Vi har våre mistanker om at han prøvde å legge skoene på hyllen, men han rakk tydeligvis ikke opp. Dette er ikke bekreftet av våre kilder enda, så det kan være andre grunner. Uansett anser vi han nå som en stay away-spiller.

Vi sikter etter en høyere poengsum denne runden, og håper tipsene våre når opp:

César Azpilicueta Tanco (CHE) £5.8m – valgt av 5,4%

At han het Tanco til etternavn visste vi ikke. «Tanco» er jo en landbruksmaskin som pakker rundballer. Når vi tenker oss om så kan han jo bruke det til sin fordel, for kjennskap til runde baller er alltid en fordel når en er fotballspiller.

Mellomnavnet hans er mest populært i Tyrkia av alle steder, og fornavnet er latinsk og betyr hode av hår. Kort sagt litt av en suppe dette, eller hår i suppen som vi sier her i Norge.

Når det kommer til lønn så vet vi jo alle at de tjener godt i England. César har en timelønn på £813, så kan dere selv regne ut årslønnen. Blir litt mer enn det vi klarer å få inn i løpet av noen ti-år.

Tilbake til fotball: Med tanke på det fotballmessige er han uten tvil en meget dyktig back. Feilpasningene har han avrundet. Nå begynner også målgivende å komme. Poengene kommer til å balle på seg, så her er det bare å få han inn på laget.


Djibril Sidibé (EVE) £5.4m – valgt av 2,3%

Everton er i siget med Ancelotti ved roret. Djibril har også funnet godformen og blir spennende å følge resten av sesongen. Han mener Liverpool er en trist by der det regner alt for mye, men nå ser det ut som han har funnet seg til rette likevel (han bor riktignok i nærheten av Manchester som de fleste andre Liverpool og Everton spillerne).

Franskmannen må ikke forveksles med Djibril Sidibé som spilte for landslaget til Mali tidlig på 2000 tallet. Vår mann er to cm høyere og 10 år yngre. Som N’Golo Kanté er også Djibril ridder av Æreslegionen (tydeligvis mange av dem i Frankrike). Han var i sin tid delaktig i å spille Troyes opp fra fransk tredje divisjon til Ligue 1, og spilte sammen med Manchester Citys Benjamin Mendy i Monaco.

Vi har stor tro på at han Djibler av noen West Ham spillere og fyrer ballen i mål både en og to ganger i lørdagens bortekamp.


James McArthur (CRY) £5.2m – valgt av 0,7%

Stay Away! Denne tøffelskotten med kun 42 gule kort i sin karrière, trenger å trå til mot Manchester City hvis ikke målene skal renne inn.

James var i sin tid hyppig bruker av kaffebarer. Dette var han veldig opptatt av å dokumentere på sosiale medier. Han likte både kaffe, bilde av seg selv, og var ekstremt fornøyd med egne kommentarer. Dette helt til han fikk en bot på £38 grunnet feilparkering. Boten la han ut med tekst om at det ble en dyr kaffe, og at han nå ikke var happy. La oss si det slik, han fikk ikke mye sympati. Kommentarer som du tjener vel nok, og nå går du konken, haglet i kommentarfeltet. Etter den opplevelsen roet han seg godt ned med bruken av sosiale medier.

Det blir nok ikke mye å skrive hjem om etter City-kampen heller, så han kan like godt falle tilbake til kaffebarene. Styr unna James!


Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Fantasy League-tips til runde 22
Neste artikkelPå sidelinjen med Hans og Johnny: Nå gjelder det å satse på eksotiske navn!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her