Nyttårstipsene våre var ikke akkurat noe fyrverkeri av noen tips, men som vanlig slo «Stay awayene» til igjen.

Vi gir oss ikke! Nok en gang føler vi at formtoppen vår nærmer seg, så vi prøver optimistisk med følgende tips:


N’Golo Kanté (CHE) £5.0 – valgt av 4,6 %

Denne karen på 169 cm er ikke den høyeste spilleren men god er han. Nå ser det også ut som han får mer spilletid av manager Lampard. N’Golo er ridder av Æreslegionen. Noe han ble utnevnt som etter at Frankrike ble verdensmester i 2018. Denne utnevnelsen ble faktisk opprettet av Napoleon i sin tid, og N’Golo prøver selv alltid å gå i kampen for laget sitt.

Den polske treneren hans i den franske klubben JS Suresnes, glemmer aldri hans første trening 10 år gammel. Ikke fordi N’Golo hadde god teknikk eller avslutteregenskaper, men det var fordi han aldri stoppet å løpe. Dette er noe som kjennetegner han den dag i dag. Han gir seg aldri, og vi tror han får belønning i form av en assist og et sjeldent mål i lørdagens hjemmekamp mot Burnley.


Oliver James Norwood (SHU) £4.9 – valgt av 0,3 %

Den tidligere Manchester United spilleren er i god form, og vi har stor tro på han denne gangen. Ollie som han kalles, valgte bort England i sin tid for heller å spille for Nord-Irland. Sannsynligvis fordi han ikke hadde kommet med på det engelske landslaget, og det burde jo være en god grunn.

Ollie er ingen goalgetter med bare 21 mål på 292 kamper for 9 forskjellige klubber. Mot «veldedighetsklubben» West Ham, regner vi med at Ollie får servert noen gavepakker som han omsetter i en scoring eller to.


Lewis John Cook (BOU) £5 – valgt av 0,0 %

Stay Away! Valget stod mellom han og navnebror Steve Anthony Cook, eller kanskje vi skulle ha begge med? Etter en vurdering av etternavnet fant vi ut at det holder med Lewis John siden han ikke er valgt av noen likevel.

Lewis er egentlig et stort talent som har spilt på alle landslagene til England fra U16 til A-landslaget. Bestefar Trevor hadde så stor tro på Lewis at han satset £500 på at den da 17 år gamle Lewis skulle få sin landslagsdebut i løpet av karrieren. Det slo til og bestefar vant £17 000. Tydeligvis bettingvillige bestefedre i Bournemouth, for dette er ingenting mot bestefaren til Harry Wilson (på lån fra Liverpool).

Han satset £50 på at Wilson skulle få en landskamp for Wales. Dette satset han når Harry var hele 18 måneder gammel. Skulle nesten tro mannen var synsk, for da Harry fikk sin debut for Wales 16 år gammel, kunne bestefar innkassere pene £125 000.

Nok om det. Bournemouth er i forsvarskrise for tiden. Med en keeper og fem forsvarspillere ute, har målene rent inn de siste kampene. Riktignok er Lewis en midtbanespiller men vi tror ikke laget hans finner formen mot Watford, så styr unna den godeste Lewis i søndagens kamp! Vi satser 50£ på 0 poeng.


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her