Vi kjører på med en julespesial, her blir det hele seks tips! Det er nøyaktig like mange som vanlig, men vi syntes likevel det er spesielt nok fordi denne gang må vi i all beskjedenhet si vi har noen knallgode tips!

Tipsene forrige runde er vi godt fornøyd med! Det ble en 5-poenger på Tomkins og 2-poenger på «Stay Away» Godfrey. At Jonjo skulle bli syk var dessverre vanskelig å forutse, men vi tar den på vår kappe.

To runder til prisen av en artikkel

Julen er høytid for oss fotballelskere og vi tar to runder i slengen, så kommer vi tilbake til nyttårsspesialen når den tid kommer. Vi tar forbehold om at noen av våre spillere kan ende opp med å fråtse i litt mye julemat, blir syk eller snubler i tiger-teppet og skader seg

I julen holder fotballspillerne seg ofte hjemme og som vi vet skjer de underligste uhell på hjemmebane. Eksempler på det er den spanske målvakten Santiago Canizares som måtte stå over VM i Sør-Korea etter at han mistet en flaske aftershave i vasken, og et glasskår falt ned på stortåen og kuttet over en sene.

Et annet eksempel er franskmannen Gregory Coupet som skulle installere en hylle i sitt eget hjem. Det endte med to avkuttede fingre. Muligens ikke et IKEA-møbel han monterte eller?

Siste eksempel er tidligere Wales’ landslagsspiller Darren Barnard som hadde fått seg ny valp. Den var ikke blitt «stueren» og da Barnard gikk inn på kjøkkenet skled han i «sølepytten» valpen hadde lagt på gulvet. Resultat: Skadet leddbånd og fem måneder på sidelinjen. Vi krysser fingrene for at følgende 6 spillere holder seg skadefrie:


Runde 18:

Dominic Calvert-Lewin (EVE) £5.7m – valgt av 1,7%

Det ser ut som Everton får et oppsving under sin midlertidige manager, den tøffe skotten Duncan Cowan Ferguson, som sannsynligvis leder Everton for siste gang på lørdag. Cowan innehar PL-rekorden med 8 røde kort og scoret totalt 98 mål i sin karrière. Ikke rart han fikk kallenavn som «Big Dunc» og «Drunken Duncan».

Når det gjelder Dominic ser det ut til at han får tillit av Duncan, noe han trenger etter å ha vært inn og ut av laget i årets sesong. Calvert-Lewin avgjorde finalen i U-20 VM med sin scoring i 2017, så han kan hvis han vil. Med det ble han den tredje engelske spilleren som har scoret i en VM-finale for herrer. De to andre er Geoff Hurst og Martin Peters.

Vi satser på at manager Duncan enten skremmer vettet av den godeste Dominic slik at han putter et mål eller to, eller kanskje mer fornuftig lærer han hvor målet står. Et svakt Arsenal skal passe seg for å la Dominic dominere for mye på lørdag.

Pascal Groß (BHA) £6.4m – valgt av 0,6%

Skråblikkekspertene har heftet seg ved denne rare bokstaven i etternavnet hans. Kan det være et tegn på at han har noe på gang? Med en slik ending på navnet må det jo være noe!

Pascal hadde en stor sesong i 2017/18 med 7 mål og 8 målgivende, og vi tror han nærmer seg den formen nå. Med en forsvarspillende far som forbilde har Pascal noe å leve opp til. Faren scoret faktisk 30 mål på 113 Bundesligakamper, inkludert et hat-trick. Meget bra av en forsvarspiller og når vi vet at Pascal spiller på midtbanen, ja så må vel målene hagle inn. Vi har stor tro på han, selv mot et meget bortesterkt Sheffield United.

David Luiz Moreira Marinho (ARS) £5.7m – valgt av 5,0%

Stay Away! I motsetning til sin gode Chelsea kompis, den rytmeelskende Willian, er det for tiden null rytme i Arsenalforsvaret. De har sluppet inn mål i 15 av 17 kamper og det er like mye som Norwich på 19. plass. Vi synes vi ser oppløsningstendenser og det virker heller ikke som manager Ljungberg er rett mann til å få skikk på problemene.

David Luiz måtte i en alder av 28 gå ut i pressen for å stoppe ryktene som gikk om at han var jomfru. Noe han benektet på det sterkeste. Å være jomfru tenker vi, må være opp til hver enkelt, men om han ikke finner åpningen hos damene, så lar han i hvert fall forsvarsdøren stå vidåpen for tiden. Vi tror det går dårlig mot Everton og David klarer nok ikke å tette hullene denne gangen heller.


Runde 19:

Anwar El Ghazi (AVL) £5.5m – valgt av 1,2%

Dette er mannen som holdt på å få seg «en på trynet» av lagkamerat Mings da han gjorde en dårlig jobb bakover på banen. Heldigvis klarte medspillerne å stoppe Mings før han fikk slått til. Det ser ut som forholdet dem imellom har bedret seg og at Anwar nå spiller med senkede skuldre.

Nederlenderen med marokkansk opphav begynte sin fotballkarrière i den lille klubben BVV Barendrecht for så etter hvert å ta steget opp til Ajax, Lille og nå Aston Villa. Hittil i år han han 3 mål og 4 assists. Vi tror det bare er begynnelsen, og at han slår til mot Norwich 2. juledag.

Moussa Sissoko (TOT) £4.9m – valgt av 2.2%

Sissoko er født og oppvokst i en av forstedene til Paris; Le Blanc-Mesnil. Skulle vi ha noen historieinteresserte lesere er dette ikke langt fra Bondyskogen. Skogen som i middelalderen var en av Frankrikes mest beryktede tilholdssteder for kriminelle og røvere.

Hva har dette med Sissoko å gjøre tenker nok du?

Ingenting svarer vi. Absolutt ingenting! Men da vet du i hvert fall om denne skogen.

Fransk som Moussa er, med foreldre fra Mali, har han gått gradene i det franske landslagssystemet fra U16 og til A-landslaget. Han er ikke akkurat en målsnik som putter ofte. Vi ser likevel tegn til bedring, og har tro på at han under Mourinho får seg et løft og «røver» inn et mål i hjemmekampen mot Brighton.

William James Hughes (WAT) £5.4m – valgt av 0,4%

Stay Away! Hva kan vi si om Watford og Hughes? God er de ikke for tiden og alle managerbyttene ser heller ikke ut til å hjelpe. William eller Will som han kalles, begynte sin karriere i klubben med det litt underlige navnet Mickleover Jubilee.

En foreldregruppe stiftet denne klubben i 1977, og de var faktisk så «fantasifulle» at når de fant ut at dronningen hadde Silver Jubilee måtte de få dette inn i klubbnavnet. Forbildene hans var Xavi og Iniesta og han var i sin tid i søkelyset til Manchester-lagene. Dessverre for Hughes er han nå i Watford og karrièren har nok ikke tatt den veien han håpet.

Vi tror ikke William får med seg mange poeng i bortekampen mot Sheffield United, men et gult kort får han kanskje med seg.

Vi ønsker alle våre lesere en riktig fotballrik jul!

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tomkins er mannen å satse på i runde 17
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Nyttårsspesial

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her