Tyve lag fra totalt tolv byer skal denne sesongen kjempe om seriemesterskapet. Tradisjon tro er det London som er vert for flest kamper.

London er en ypperlig PL-base

Nærmere 100 kamper i hovedstaden gjør den til et godt sted å reise for fotballfrelste.

Totalt 380 kamper skal spilles i perioden august 2019 til mai 2020. 95 av kampene går i London, som gjør det til byen å reise til for enklest å finne en Premier League-kamp. Om ditt favorittlag ikke holder til i London betyr det likevel at laget skal i aksjon fem ganger i hovedstaden.

I tillegg er det en håndfull lag som holder til i byer som er maksimalt to timers reisetid fra London. Wolverhampton, Southampton, Brighton og Watford er alle i akseptabel reisedistanse. Om du er villig til å strekke deg til 2 1/2 times reisetid unna London er også Birmingham og Norwich et alternativ.

Kamper i London

Kampguiden har en enkel oversikt over alle kommende kamper i London.

Manchester er et godt alternativ

Kort reisetid til en håndfull lag som forventes å kjempe i toppen.

Manchester er også et godt alternativ, med Liverpool, Everton og Burnley sine hjemmearena i kort reisedistanse fra byen – som selvfølgelig også huser Manchester City og Manchester United.

Det er også et alternativ å reise til Newcastle herfra, om du tåler en reisetid på 2 1/2 – 3 timer.

Newcastle, Bournemouth og Norwich er mest «isolert»

Som nevnt er det denne sesongen henholdsvis Newcastle, Bournemouth og Norwich som ligger mest isolert til av kamp-byene. Hver by huser kun et Premier League-lag og det er et stykke å reise dit fra øvrige byer.

Newcastle ligger lengst nord med tanke på fotballbyene. Så vist en er i England, kan det være litt vanskelig å komme seg der om du ikke har benyttet fly (som er alternativ, som oftest via Amsterdam). Er du i Manchester kan en ta eller kjøre der til Newcastle med en reisetiden på ca 2 1/2-3 timer.

Norwich kan også nås via fly (som oftest via Amsterdam). Reisetid fra London er vanligvis 2 1/2 – 3 timer.

En fordel med å ligge isolert til er at pågangen til billetter her kan være litt mindre enn arenaene i London og Manchester.

Birmingham er et alternativ

Byen ligger midt mellom Manchester og London

Birmingham kan være et spenstigt alternativ, spesielt om du ønsker å oppleve flere kamper over flere dager. For byen huser ikke bare nyopprykkede Aston Villa, for nabolag som Wolverhampton og Leicester er en snau times reisetid unna.

Tåler du dagstur kan du også besøke Manchester eller London på 2-3 timer en vei.

Dette er byene som kan skilte med Premier League-kamper

Forrige artikkelRedaktørens topp 5-tips: – Manchester City blir laget å slå
Neste artikkelVelkommen til Kampguiden.no

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her