Vi registrerer at det er færre kamper denne runden. Vi registrerer også at vi kommer til å få mange poeng denne runden. Selvtilliten er altså som vanlig på topp før runden er spilt. Det eneste som gjenstår er å finne spillere med samme selvtillit som oss.

Hva tenker du om forslag på en som kanskje ikke er en «høydare», en som tydeligvis gjør det motsatte av det han oppfordrer andre til å gjøre, og avslutningsvis en som spilte for en klubb som gikk konkurs i 2011? Litt av en trio dette!

Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 28:


Emiliano Buendía Stati (AVL) £5.7 – valgt av 0,7 %

Vi krysser fingrene og håper han ikke blir for statisk eller statist i lørdagens hjemmekampen mot Bournemouth.

Når en er født og oppvokst i den argentinske badebyen Mar del Plata skulle en tro at livet bestod av bare solskinn. Kanskje, men stakkers Emiliano var så liten i barndommen at han knapt klarte å se solen. Det ryktes også at han som 6-åring var så liten at motstanderen kun så ballen og ikke Emiliano når han kom på et av sine dribleraid.

12 år gammel når han var såpass høy at han nådde over gresset på banen, begynte han i akademiet til Real Madrid. Der var han i to år før han videreutviklet karrieren sin i Getafe. I den klubben vokste han bokstavelig talt både som menneske, fotballspiller og ikke minst i høyden, selv om han stoppet på 172 cm.

Om vårt forslag ikke er en «høydare» så er han en meget god fotballspiller. Vi gjør derfor regning med to assists, og dermed minst åtte poeng på han denne runden.


Morgan Anthony Gibbs-White (NFO) £5.5 – valgt av 0,5 %

At Nottingham har spilt ni hjemmekamper på rad uten tap visste ikke vi. Skal de klare å unngå tap mot Newcastle også, bør vår mann vise seg frem fra sin beste side.

Vise seg frem gjorde han til gangs under covid. Fornuftig nok oppfordret han sine 59 000 følgere på Instagram til å holde seg hjemme under lockdown. Ufornuftig nok gikk han (som så mange andre fotballstjerner) selv på fest, og ble avslørt av innlegg på sosiale medier. Dette falt ikke i god jord hos eksen, som gjorde det hun kunne for å gi pressen vann på møllen. Kanskje ikke så overraskende det, og vi må tilføye at Morgan var 20 år og statsmininister Boris Johnsen festet jo som vi alle vet i en alder av 57 år under lockdown.

Nå er det ikke noen restriksjoner, så vi satser på at Morgan ordner med festfotball til helgen. Da har vi tro på fantastiske fem FPL-poeng på han!


Benjamin James Chilwell (CHE) £5.9 – valgt av 5,0 %

Den godeste Ben holder seg akkurat innenfor våre lovlige 5 %. Derfor tar vi han med før han passerer den magiske grensen vår. Ikke bare derfor, for han er i kalasform for tiden. Hele 18 poeng på de to siste kampene sier sitt.

Om han var i like god form når han spilte for Rushden & Diamonds vites ikke for den klubben gikk konkurs i 2011. En klubb som blant annet hadde Paul Hart som manager i sin tid. En kar som spilte 567 ligakamper for syv forskjellige klubber, og som var manager/trener for åtte klubber etter endt karriere. 

Nå har ikke Benjamin vært i så mange klubber, og godt er det for da vet vi hvor vi har han. Vi vet også at han får åtte poeng denne runden!

Forrige artikkelDette blir vår runde! Tips til FPL-runde 27
Neste artikkelFjell skal flyttes i skråblikkens tips til FPL-runde 29

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her