More

  Fjell skal flyttes i skråblikkens tips til FPL-runde 29

  På` an igjen etter landslagspause! Blir spennende å se om vi klarer å treffe med noe som helst denne gangen. Vi har troen, og tro kan flytte fjell sies det selv om vi aldri har sett noe slikt live. Så vidt vi kan huske klarte selv ikke Jesus å flytte fjell. Han klarte vel heller ikke å få Fantasy poeng, så vi gir oss der.

  Denne runden satser vi derfor på spillere som klarer å flytte beina i det minste. Tja, en av de er vel blant de tregeste i PL, men han kommer til å Dunke ballen i mål denne runden. Da blir det en domino-effekt på de to andre spillerne, og vi regner med opp mot 40 FPL-poeng på våre tre anbefalinger. Bare å følge våre råd, for de er like sikker som at vi også påstår at Jesus gikk på vannet.   


  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 29:

  Harvey Lewis Barnes (LEI) £6.7 – valgt av 1,9 %

  Som så mange andre spillere har også Harvey en liten lockdown-historie bak seg. Han selv, Maddison, Hamza Choudhury og 18 andre gjester var på lockdown-flouting-fest i Ayoze Perez sitt 13 millioners hjem. Manager Rodgers fikk nyss i dette og oppfordret de til å forlate festen. Responsen var å slå av alle lysene og be deltakerne gjemme seg. Det lurte politiet, men ikke Rodgers som ga gjengen en kamps karantene. Ikke den store straffen, men kanskje var det verre å bli hengt ut offentlig.

  Med en far ved navn Paul Barnes, som skåret 185 på 488 kamper, har Harvey det i genene. Det må tilføyes at pappa Paul ikke spilte i de beste klubbene, men to mål mot Manchester United og fem mål i en og samme kamp mot Stockport County er jo gode minner å ta med seg.

  Med to kamper denne runden er vi rimelig sikker på at Harvey kopier farens fem mål, og da får vi jo en haug med poeng på han. Vi bare må ha troen!


  Dominic Ayodele Solanke-Mitchell (BOU) £5.5 – valgt av 1,9 %

  Hjemmekamper mot Fulham og Brighton kan (og vi understreker kan) gi oss noen poeng på denne karen. Ingen stor goalgetter, men kunne Jesus gå på vannet så tror vi Dominic kan putte ett mål denne runden. 

  Vi er ganske sikker på at han er unik på den måten at det ikke er noen andre spillere som har vært innom Chelsea, Liverpool og Vitesse. Når vi tenker oss om er vel sistnevnte klubb den klubben som passer nivået hans best.

  Nå skal vi ikke snakke ned vår anbefaling for han har tross alt 99 mål og 32 assists på 268 kamper. Ingen røde kort heller. Ikke så verst det. Heller ikke så verst at han i sine yngre dager spilte sammen med Tammy Abraham og Ruben Loftus-Cheek.

  Vi satser på en Domino-effekt her, og når første målet kommer så raser det inn ett til. 10 poeng på han denne runden.


  Lewis Carl Dunk (BHA) £4.7 – valgt av 4,8 %

  Da har vi vel snart anbefalt hele Brighton laget i år. I hvert fall de som er valgt av under 5 %. Vi erindrer at vi skrev i runde to at Brighton kom til å få en kjempesesong til de å være. Da tippet vi de som nummer åtte, og kjører de videre i samme poengtempo som nå, er både Europaligaen og utrolig nok Champions League innen rekkevidde.

  Vi har som alle våre anbefalinger stor tro på Dunkeren. Det eneste vi stusser litt over er navnet hans, for bytter vi fornavnene så blir det jo Carl Lewis. Verdens raskeste på 80 og 90-tallet. Litt rart når vi vet at Dunkeren er en av de tregeste i hele PL. Treg er han, men det veier han opp med rutine og tøffhet. Ikke lett å skubbe seg på den karen.

  Trofast er han også, og har spilt i Brighton (med unntak av tre kamper for Bristol City) siden 2003 da han kom til klubben som 11-åring. Vi feirer derfor hans 20-årsjubileum og 404 kamper for klubben med å anbefale han. Han kommer garantert til å stige opp som et fjell på en corner, og Dunke ballen i nettet minst en gang denne dobbeltrunden!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter