More

  Dette blir vår runde! Tips til FPL-runde 27

  Vi føler på oss at dette blir vår runde, så her er det bare å følge våre tips til spillere som er valgt av under 5 % av dere. Denne runden har vi en klink vinner i en verdensmester, og to usikre kort fra bunnlagene. God lesing!


  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 27:

  Alexis Mac Allister (BHA) £5.4 – valgt av 3,4 %

  Dobbeltrunde og ny offensiv posisjon på banen, kan vi ønske mer fra Mac´en. Ja kanskje et mål eller to i denne runden også.

  For første gang denne sesongen anbefaler vi samme spiller en gang til. Ikke uten grunn, for her blir det mange FPL-poeng. Vi regner med at julekvelden kommer nå i runde 27, siden den argentinske verdensmesteren er født på nettopp julaften.

  Mac´en ble i 2022 kåret til den 47. beste spilleren i verden. Faktisk foran Ronaldo, men det sier ikke så mye lenger. Viktigere er at han ble rangert foran spillere som Gapko, Rashford, Oshimen og Rodri.

  Overraskende nok hadde Jan Åge Fjørtoft klart å komme seg med i juryen. Vi ble litt skeptisk nå, men når øvrige jurymedlemmer blant annet var Maicon, Fatih Terim, Avram Grant, og Ricardo Rocha er vi mer positive til kåringen, selv om vi ikke kan si at dette var en høydare av en jury.

  Vi er som vanlig sikker i vår sak og slår allerede nå fast at Mac´en blir en høydare denne runden!


  Kamaldeen Sulemana (SOU) £5.0 – valgt av 0,0 %

  Southampton er desperate etter poeng, så da må de benytte seg av muligheten de to kampene denne runden byr på. Derfor tar vi med en spiller fra dette laget.

  Valget falt da tilfeldigvis på Kamaldeen. Ikke bare grunnet det flotte navnet, men også fordi dette er en spiller vi tror dere FPL-deltakere ikke vet så mye om. Sannsynligvis ikke gode nok grunner til å ta han med på laget ditt, men hvem vet?

  Ghaneseren startet karrieren sin i akademiet Right to Dream. Det akademiet er eid av Mansour Group som er et egyptisk multinasjonalt konglomerat med visstnok 60 000 ansatte. Da har de sikkert nok av penger til å støtte barn og ungdom i Ghana, og det er jo nettopp det de gjør!

  Tilbake til vår mann som for et par år siden ble sett på som en av de største talentene fra Afrika. Ikke gale det. Heller ikke gale at han har 20 mål og 13 assists på 96 seniorkamper. Om det er gale at han som er født i 2002 hadde som forbilde en spiller som var født på 60-tallet, vet ikke vi men litt spesielt er det.

  Da han kom seg inn på Right to Dream-akademiet introduserte han seg nemlig som Gaúcho. Dette var hans store forbilde. Her måtte vi nøste opp litt for det var to spillere i Brasil som het Gaúcho på 60-tallet. Renato Gaúcho og Luís Carlos (Gaúcho) Tóffoli. Etter en rask telefon til førstnevnte fikk vi bekreftet at det var han som var forbildet.

  Nok om det. To tøffe kamper for Kamaldeen, men en som hadde Gaúcho som forbilde er nok til å stole på. Derfor åtte poeng på han denne runden!


  Lucas Tolentino (Paquetá) Coelho de Lima (WHU) £5.9 – valgt av 0,5 %

  Nok en spiller fra et bunnlag, for vi liker jo outsidere. Må vel være den eneste grunnen til at vi tar han med. Nei det er faktisk ikke det for karen er fra karnevalsbyen Rio, og har spilt for Flamengo. Mer eksotisk kan det knapt bli i fotballverden.

  Har en spilt på lag med Ronaldo (som Paquetá har gjort) må en være god. Ellers kommer det en skyllebøtte av de sjeldne fra den kanten. Ja nå var det visst ikke den Ronaldo han hadde spilt på lag med, men Ronaldo da Silva Souza. Ble litt nedtur dette når vi oppdaget at Souza forrige sesong spilte for Shimizu S-Pulse som rykket ned til japansk andre divisjon.

  Skal vi finne et godt argument for å ta han med denne runden skal vi ikke nevne at han for noen år siden fikk tre kampers utestengelse for å klapse til en dommer. Må ha vært et forsiktig klaps når dommen var så mild. Nei vi får heller nevne at både Arsenal, Newcastle og Tottenham var ute etter han før sesongstart.

  Vi får bare håpe at Aston Villa ikke er for mye ute etter vårt forslag denne runden. Styrer han klar av Mings og gjengen satser vi på en seks-poenger.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter