More

  Skråblikkens outsidere får inn partykongen Grealish i Fantasy Premier League runde 2, 2022/23

  Det er så herlig å være i gang igjen med Fantasy! Vi får vel innrømme at starten vår var like dårlig som Manchester United sin sesongstart. For så vidt ikke uventet noen av delene. Uansett så ser det bedre ut for oss enn United, for vi er i hvert fall optimister, og kjører på med nye rare tips. 

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 2:


  William Alain André Gabriel Saliba (ARS) £4.5M – valgt av 3,4 %

  Denne unge og billige Arsenal nykommeren kan være verdt å satse på. Arsenal ser ut til å tette godt igjen i forsvaret, og da blir det som alle vet gode FPL-poeng å hente.

  Egentlig er han ingen nykommer for han har vært Arsenal spiller siden 2019. Riktignok har han kun en Arsenalkamp før denne sesongen grunnet utlån til Saint-Étienne, Nice og Marseille de tre siste sesongene. Dette for å utvikle seg, og ta gradvise steg i riktig retning. Det har han nå gjort i følge Arteta, og han er derfor klar for stopperspill i verdens beste liga i en alder av 21. Imponerende!

  Født i Bondy nordøst for Paris vokste han opp og ble Arsenal fan allerede i barndommen. Det gjorde ikke saken bedre at foreldrene ga han en Arsenal drakt, for den fikk de knapt vaske fordi lille William gikk med drakten døgnet rundt. I dag antar vi at både han og foreldrene slipper å vaske Arsenal drakter.

  Med til denne historien hører at William som 6-åring ble oppdaget av faren til Kylian Mbappé. Han tok William under sine vinger de neste seks årene, og William uttaler at det er pappa Mbappé som har æren for at han har kommet så langt fotballmessig.

  Vi er sikker på at dette stortalentet vil vi få høre mye om i årene fremover. Det er bare å begynne å lære seg navnet, for det vil bli mange FPL poeng på han i årene fremover.


  Jack Peter Grealish (MCI) £7.0M – valgt av 4,3%

  Har dere sett!! Han er valgt av under 5 % og da slår vi til umiddelbart. Tenkt at vi fant en kjendis som vi kunne anbefale. Det hadde vi ikke trodd.

  Hva kan vi si om Peter da? Mange kjenner nok til alle partyhistoriene (og de fleste er sanne). Dessverre også fyllekjøring og inhalering av diverse produkter – dette er en mann for ryktebørsen. Sjelden stille rundt denne karen!

  Faktisk ikke bare han som lager støy. I 2019 svartnet det for en 27 år gammel Birmingham-supporter da Birmingham spilte lokaloppgjøret mot Aston Villa. Supporteren stormet like godt banen midt i kampen og slo ned Grealish. Kanskje ikke det smarteste en gjør med titalls tusen vitner på tribunen og 30 kameraer på stadion. Du har lite å stille opp med i retten da. Det gikk som det måtte gå. 14 uker i kasjotten ble belønningen.

  Selv om Peter tydeligvis er en partykonge klarer han likevel å spille fotballkamper, og det på høyt nivå. Vi er forundret over at han kondisjonsmessig står en hel fotballkamp, men det har han bevist at han gjør. Vi er derfor ikke bekymret når han er ute på fotballbanen, for der holder Guardiola han i ørene.

  Vi har stor tro på at også Peter kommer til å fore Haaland med pasninger. Derfor er det bare å få han inn på laget ditt! 


  Adam Harry Webster (BHA) £4.5M – valgt av 0,1 %

  Denne karen er ikke valgt av mange, og da velger vi han. Vi hadde ikke trodd at vi skulle si at Brighton kommer til å gjøre en bedre sesong i år enn i fjor. Da kom de på niende plass. I år tror vi de smeller til med en fantastisk åttende plass. Det må jo være stort for den sannsynligvis minst vinnende klubben i dagens PL.

  Å slå Manchester United i første kampen behøver ikke å bety så mye. Det som betyr noe er at de klarte å skåre noen mål. Forsvaret til Brighton vet vi er solid, og fortsetter de å skåre så blir dette en jubelsesong sett med klubbens øyne.

  Bakover vil Harry bli en viktig bidragsyter. Kanskje klarer han å heade inn en corner eller to i motstanderens mål slik at det også blir målpoeng. Hvem vet? Harry er i hvert fall en god gammeldags engelsk midtstopper. Lite fart, lite teknikk og knallhard i taklingene. Kanskje litt for hard noen ganger, men karrieremessig har han kun ett rødt kort på 294 kamper. Det er vi fornøyd med.

  Vi er og fornøyd med 7 aldersbestemte landskamper for England, og ikke minst må vi minne dere på at han ble Player of the Year i 2018/19 i storklubben Bristol City. At han ble født i Chichester, West Sussex, England taler også til hans fordel.

  Denne byen (som vi aldri har hørt om) står på fundamentet av den romersk-britiske byen Noviomagus Reginorum som var hovedstad i provinsen Civitas Reginorum. Den er altså full av historie som vi ikke har noe anelse om.

  Stemmer ryktene om at Adam Harry har romerske gener så tror vi faktisk han får noen FPL-poeng denne runden. Uansett så er han et godt valg for resten av sesongen tenker vi!

  Rundens outsiderlag:

  Ut: Harvey Barnes, Rasmus Kristensen og James Tarkowski

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X