More

  FPL: Skråblikkekspertens utvalgte i dobbeltkamp-runden 29

  Det regner ned med dobbeltrunder i runde 29. Vi kjører på med billige juveler i kampen for å skille oss ut, mens vi anbefaler å benke en av tidenes største fotballspillere.

  Dessverre lever vi i en tid med åpenbart mye galskap og grusomhet, hvor sportsvaskende toppfotball har spilt en rolle i forkant. Premier League runde 29 gir en liten virkelighetsflukt fra hva vi ser med bomberegnet i Ukraina.

  Med mindre du er Chelsea-fan vel å merke, et lag som nok en gang er satt i skammekroken og ilagt restriksjoner på grunn av Oligark-tilknytningen sin. Vi boikotter like godt også Chelsea-spillere i ukens utvalgte.

  Vi traff greit nok forrige runde, med totalt syv poeng og en syk stay-away som kan trøste seg med å ha unngått minuspoeng under slakten fra Manchester City.

  Skråblikkens sjefspeider er dessverre utilgjengelig denne uken, som gjør at rundens utvalgte blir presentert på litt traustere meta-fritt nivå. Han har det travelt (vi mistenker jo at han egentlig er en hemmelig superagent som må avdekke Oligark-svineri, men ikke si det til noen).


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 28


  Fabian Schär (NEW) £4.3 – valgt av 2,1 %

  Vi snakker potensielt tidenes billigste poengfangst. Det er litt usikkerhet om han blir spilleklar, men her er det vel verdt risikoen. To kamper venter, og han har både mål, clean sheets og målgivende å vise til de siste 4-5 rundene.

  Selvfølgelig må han inn. Du sitter da med mer penger igjen til resten av laget og kan vente deg en solid poengfangst. Noen lar seg kanskje skremme av at han ikke spiller i runde 30, men hold på han – for det kommer en dobbeltrunde som inkluderer kamp mot Crystal Palace, senere i serien.


  Anthony Gordon (EVE) £4.5 – valgt av 2,5 %

  En annen billigsignering som har en spennende dobbeltrunde. Everton-spilleren har også så mange utsatte kamper (hele fire!!!) at det venter minst 2-3 dobbeltrunder til før sesongen er over. Formspilleren kan utgjøre en stor forskjell i sluttspurten – og mot Newcastle og Wolverhampton har vi tro på minst et mål og en assist.


  Stay away: Ronaldo (MUN) £12.3 – valgt av 18,4 %

  Dette er runden Ronaldo fint kan banke inn ca. syttifem mål og førtifire målgivende, og med det revansjere et heller traust fotballår med måltørke og nå også en skade.

  Han skal være kampklar i følge manageren, og det er virkelig fristende å kjøre på med denne cola-nektende juvelen, men han har jo ikke dobbeltrunde. Det betyr at du samtidig trolig må ofre dyre dobbeltrunde-spillere som Kane, Son, Salah eller Lacazette – som alle forventes å fylle opp poengbingen sin.

  Ronaldo blir med det en stor gambling – i tillegg spiller han ikke i runde 30, med kun en vanskelig hengekamp mot Liverpool i fremtidig dobbeltrunde-sikte. Få han ut.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X