More

  Skråblikkekspertens tips til FPL runde 28

  I disse tider er vel ikke FPL det viktigste i verden, men kanskje det kan være greit å ha noen annet å tenke på en liten stund.

  Vi lurer faktisk litt på hva «stakkars» Everton spiller Jean-Philippe Gbamin tenker nå. Han ble lånt ut fra klubben 22. februar, og da til CSKA Moskva. Vi får håpe han kommer seg helskinnet gjennom oppholdet.

  Når det gjelder runde 28 er det mange dobbeltkamper, og vi anbefaler to spiller fra de lagene som har to kamper. Derfor går vi for Hwang og Joseph Georg. Styr unna Luke Hoare denne gangen.

  Hvordan det gikk forrige runde kan du lese her


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 28


  Hwang Hee-chan (Koreansk: 황희찬; Hanja: 黄喜燦;) (WOL) £5.4 – valgt av 3,1 %

  Her er det full navneforvirring for FPL kaller han for Hee-chan Hwang. Nå er vi jo tilfeldigvis eksperter på koreansk også, så det korrekte er å sette Hwang først. Da er det forhåpentligvis fastslått, selv om vi tar en spansk en her, for vi har vel aldri hatt kunnskap om hverken kinesisk, koreansk eller Fantasy tips.

  Tilbake til Hwang, eller oksen som han kalles for. Er nok på grunn av spillestilen hans vil vi anta. Vi har klokketro på en som har spilt for Pohang Steelers, for det navnet høres jo flott ut. Dette er en klubb som har vunnet den sør-koreanske ligaen 5 ganger. Riktignok var det ikke mer enn 5-6 klubber med de første årene, men vant gjorde de likevel.

  For så vidt ingen storscorer dette, men han putter ett mål i ny og ne. Ja han ble faktisk toppscorer i U-16 Asia-mesterskapet i 2012. Vi håper ikke han lever på det enda, for nå må han levere når vi anbefaler han. To lette hjemmekamper mot Crystal Palace og Watford skulle tilsi to mål og en assist.


  Joseph George Willock (NEW) £5.7 – valgt av 1,9 %

  Se opp for denne formspilleren. Han har virkelig våknet til live igjen med to mål og en assist på de tre siste. Nå har han i tillegg to kamper, og formlaget Newcastle har ikke tapt på de syv siste. Han er rett og slett det sikreste kortet vi har anbefalt i årets sesong.

  Som Arsenal-spiller fikk han sin PL debut i 2018 mot nettopp klubben han spiller for nå. Lite ante han den gangen at det var Newcastle-spiller han skulle bli. I Arsenal begynte han faktisk som fem-åring, og spilte i en liten periode sammen med sine to brødre Matthew og Christopher på Arsenal sine aldersbestemte lag.

  Joseph er tydeligvis en spiller som kommer i form etter nyttår, for det samme skjedde i fjorårssesongen. Da ble det åtte mål totalt, og i mai 2021 ble han kåret til månedens spiller i Premier League. Han mangler nå seks mål for å komme opp på samme nivå. Tre av de kommer nok i de to neste kampene, så her blir det minst 17 poeng.


  Luke Paul Hoare Shaw (MUN) £5.0 – valgt av 12,8 %

  Stay away! Ikke vet vi om han spiller, og spiller han så er det Manchester City som står på den andre banehalvdelen. Det kommer ikke til å gå bra tror vi, selv om Luke en gang var tidenes dyreste tenåring når han ble kjøpt til klubben. Litt skadeplaget og inn og ut av laget har ikke gjort troen vår større. Vi er og skeptisk til om de klarer å stå i mot City i søndagens bortekamp.

  Født på samme dag som fredsprisvinner Malala og CEO i Alphabet Sundar Pichai, vokste han opp med Zola som forbilde. For dere som husker litt tilbake i tid spilte han for Chelsea, og det gjorde unge Luke til Chelsea-supporter.

  Han prøvde så godt han kunne å komme inn på akademiet til klubben, men han ble ikke funnet god nok. Derfor ble det som syv-åring Southampton istedenfor.

  Nå er ikke Luke syv lenger, men vi er redd for at han blir en smågutt når raske City-spillere setter fart. Det kan gå bra og det kan bli stygt. Vi tror uansett ikke på mange poeng for Luke denne gangen så stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter