More

  Skråblikkens siste-liten tips til FPL-runde 26

  Hastverk er lastverk. Eller trippelkaptein på en ankelskadet Diogo Jota, som det også heter. Du har vel fått med deg at han er ankelskadet?

  Jota kunne blitt rundens enkle stay away-tips, men vi har enda en populær spiller på lur. Utover det er det jo nok av godbiter å velge mellom av spillere vi har tro på. Flere lag spiller to kamper denne runden, så vi skal klare å finne to spillere valgt av 4 % eller færre av dere FPL-spillere. Ikke nok med det, de kommer til å få haugevis med poeng også!

  Siden vi lover haugevis med poeng så safer vi denne runden med Alexandre og Fabio. Hold deg unna Antonio, tross fristende motstander. For der blir det ikke mange poeng

  De to forrige rundene ga oss lite å skryte av, men vi ble kjent med spillere som hadde byttet klubber. Vi sier oss fornøyd med det, for poengutbytte var rett og slett rævva.


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 26

  Alexandre Lacazette (ARS) £8.3 – valgt av 4,0 %

  Vi safer og Alexandre er i skrivende stund valgt av akkurat 4 %, og da holder vi oss innenfor. Hjemmekamper mot Brentford og Wolves bør gi gode poeng. Ja mange gode mot Brentford, mot ulvene er vi ikke like sikker, men lar det stå til.

  Etter at Aubameyang forsvant står Arsenal nå tilbake med en 22-åring, en 19-åring pluss vår mann som spissalternativer. En trenger ikke være rakettforsker for å forstå at denne plassen må Arteta styrke til sommeren.

  Når det gjelder Alexandre med tilnavnet Gwada (ikke vet vi hvorfor) så har han for første gang siden 2013 sesongen flere assists enn mål. Nå har han ikke mange skåringer i årets sesong, men de kommer i de neste kampene. Totalt på 468 kamper har han 199 mål og 79 assists. Ingen dårlig statistikk det. Klarer han 199 mål i de to neste kampene skal vi sende han våre beste hilsener.

  Det gjorde forresten også Rangers fansen som utpekte Gwada til sin favorittspiller (utenom sine egne spillere selvfølgelig) etter hans «markering» i kampen mot Slavia Praha. Forhistorien var at Praha spilleren Ondrej Kudela fikk ti kampers karantene for rasistiske tilrop til Rangers spiller Glen Kamara. Var rett nok to andre som også fikk noen kampers karantene etter den ganske så «stygge» fotballkampen.

  Når da Arsenal skulle spille mot Slavia i neste kamp stilte Gwada seg opp på midten, knelte og stirret rett på hele Slavia gjengen. Tipper de ikke følte seg så smarte, siden de alle hadde benektet at det skjedde noe rasistisk i Rangers kampen. Godt utført Gwada sier vi. Kampen endte forresten 4-0 til Arsenal, og selvfølgelig to mål av Gwada.

  To mål blir det minst i de to neste kampene. Han er derfor en bankers denne dobbeltrunden!!


  Fabio Henrique Tavares (LIV) £5.4 – valgt av 1,0 %

  Ikke vet vi hva som har skjedd med Fabio, for denne sesongen har han skåret flere mål enn i de tre foregående sesongene tilsammen. Behøver ikke være så imponerende det når vi snakker om 3 mål mot 4 mål.

  Uansett så er han i kalasform, og har plutselig oppdaget at det er gøy å skåre mål. Vi har respekt for at en av verdens beste defensive midtbanespillere nå faktisk tørr å bevege seg inn i motstanderens 16-meter. Ser ut som han bør fortsette med det.

  Han har også et kallenavn i likhet med Alexandre. Fabio går under tilnavnet «The Lighthouse». Vi får håpe det ikke har noe å gjøre med filmen av samme navn. En film som beskrives som en mørk og intens reise inn i vanviddet. Vi håper Fabio unngår den reisen i de to neste kampene. Ja egentlig håper vi han unngår det resten av livet, for en reise inn i vanviddet unner vi ingen.

  Forresten et rart ord vanvidd. Er det vannet som er på viddene eller er det en van som kjører over vidden? Svaret vet vi men gidder ikke å skrive om det her, siden våre nå fem lesere ikke bryr seg om norrønt eller gammeldansk (språket gammeldansk altså, og ikke den alkoholholdige drikken for da hadde nok saken stilt seg annerledes).

  Hvor var vi igjen? Jo hos Fabio. Norwich og Leeds på hjemmebane skulle tilsi minst 11 poeng til han. Derfor sier vi at han får 13 poeng denne dobbeltrunden. Høres bedre ut enn 11 det!


  Michail Gregory Antonio (WHU) £ – valgt av 36,2 %

  36 % sitter på den målkåte angriperen, og det er ikke helt uforståelig. For når Antonio først begynner å sanke poeng, da tar det av. Men FPLs poengledende angriper har hatt scoringsvegring noen runder nå og han har kun en kamp.

  Årets FPL-angripere har jo vært den store sorgen i år, og med så mange spennende spillere som er ute i dobbeltrunde, bør godeste Antonio varme benken. Kjør fem på midten og velg en av angriperne som har to kamper. Treffer vi på tipset vårt, vel da utgjør det en fin forskjell siden så mange har valgt denne spilleren.

  Bommer vi derimot, og Antonio endelig treffer mål igjen, så kan det jo bli litt stygt. Vi vet jo at han kan. Men det skal litt til at han presterer bedre enn en angriper som har to kamper. Skal du først gamble litt, hvorfor ikke gjøre det her?

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter