More

  Skråblikkens tips til 19. runde i Fantasy Premier League (FPL)

  Vi liker navn og denne gangen kan du lese om Tooting & Mitcham United F.C, Adalberto og en Premier League-spiller som kun har to navn. Det liker vi! Derfor tar vi han med som stay away. Vær obs på at mange lag har dobbeltkamper nå (sjekk status her).

  Forrige runde forbigår vi i stillhet, og satser på et tosifret antall FPL-poeng denne runden.

  Skråblikkens utvalgte til FPL runde 19

  Michail Gregory Antonio (WHU) £6.2M – valgt av 1,9%

  Denne karen har vært mye skadet i år men nå ser det ut som han er på vei tilbake. West Ham solgte nylig Sebastian Haller til Ajax, og da er faktisk Michail den eneste rene spissen de står igjen med.

  Vi satser på at de ikke er så dum å selge Haller hvis ikke Michail er skadefri. Vi satser også på at han finner tilbake til knallformen han hadde i sesongavslutningen i fjor, for da vil poengene renne inn i bøtter og spann. Spesielt nå når West Ham har to forholdsvis enkle hjemmekamper denne runden.

  Michail har allerede rukket og spilt for åtte forskjellige klubber. Karrieren startet han i klubben med det fascinerende navnet Tooting & Mitcham United F.C. En klubb som virkelig slo på stortrommen da de i slutten av november hadde en foundraisingskveld for å få inn penger til driften. Klubben var strålende fornøyd med å få inn hele £586 fra 30 bidragsytere. Vi er kjempeimponert men må innrømme at vi hadde håpet på at de hadde nådd £600. Hadde vi visst om dette skulle vi selvfølgelig bidratt med de siste 14 pundene.

  Statistisk sett har Michail 59 mål og 30 assists på 219 ligakamper i de øverste divisjonene. Han skårer flest mål på hjemmebane, og det passer oss FPL-spillere godt når de to neste kampene er hjemmekamper.

  Vi har stor tro på at han slår til. Optimister som vi er har vi allerede begynt å telle FPL-poeng. Få han inn på laget fortest mulig!

  Rodrigo Moreno Machado (LEE) £5.7M – valgt av 3,2%

  Vi fikk så mange poeng på forrige Leeds spiller at vi tok helt av. Derfor foreslår vi en ny poengplukker fra det laget. Bamford er valgt av for mange, og da faller valget på spisskollega-spanjolen Rodrigo.

  Egentlig er han født i Brasil, men har spansk pass og flere landskamper for Spania. Faren Adalberto var i sin tid backup for landslagsspilleren Junior i den kjente brasilianske klubben Flamengo. Dessverre ble karrieren til Adalberto etter hvert ødelagt av skader, og de flyttet tilslutt til Spania. Der startet han opp en fotballskole i byen Vigo sammen med VM vinner Mazinho.

  Holder dere tungen beint i munnen nå, så blir det enda mer navn å holde kontroll på. Vi er til info svimmel selv allerede. Den godeste Mazinho (og nok konen som var en lovende volleyballspiller) må ha gode gener. Det kan vi si for de er foreldrene til Liverpool-spiller Thiago, og ikke nok med det de har jammen meg også en sønn som spiller for PSG og heter Rafinha. Denne familien kan virkelig behandle baller.

  Det kan også Rodrigo. For med 27 mål for Benfica og 35 for Valencia, vet han hvor målet står. Med hjemmekamp mot Brighton denne runden satser vi på at han knaller inn noen mål før han blir byttet ut i det 62. minutt. Bare å kjøre på med han denne runden.

  Eller vent litt! Vi oppdaget plutselig at han har spilt for Bolton. Laget og byen som forfølger oss i denne spalten. Utrolig hvor mange gode fotballspillere som har spilt for dette laget, og vi skulle nesten tro de var på Champions League-nivå. De burde jo vært det med alle de gode spillerne som har vært innom. Samtidig har vi forståelse for at de ikke har vært der så lenge. Som vi har nevnt mange ganger så har vi og vært der. Byen fant vi aldri men om det var byen sin feil eller vår, har vi aldri funnet ut av.

  Ved en nærmere sjekk har vi oppdaget at han bare var på lån og kun spilte 17 kamper. Vi lar tvilen komme han til gode, og står fast ved anbefalingen om at det blir mange FPL-poeng på han.

  Ciaran Clark (NEW) £4.5M – valgt av 0,4%

  Stay away! For det første har de bortekamp mot formlaget Arsenal, og har nå nylig fått nok en bortekamp mot Aston Villa, for det andre har han skiftet landslag fra England til Irland og for det tredje er han en av få spillere med kun to navn. Det siste er vel egentlig positivt når vi tenker oss om.

  Dette er mannen som omtalte laget sitt som en gjeng med skolegutter da de tapte 5-2 mot Leeds. Vi kan vel si oss enig i den selvransakelsen. Ærlig er han, det skal han ha.

  Om han oppførte seg som en skolegutt når han var på bar i Magaluf for noen år siden vites ikke. Han skulle i hvert fall forsvare kjæresten sin mot noen brautende engelskmenn. Ikke alltid så lett det, og ryktene sier at Ciaran endte opp med et halvliterglass i ansiktet. Ikke snilt gjort av bermen det. Han måtte sy noen sting og fikk kanskje litt såret stolthet. Heldigvis ble han ikke merket for livet, så han kjørte på med vill festing noen dager etterpå.

  Vi tror ikke kampene mot Arsenal og Aston Villa blir en fest for Ciaran så stay away, for her blir det ikke FPL-poeng! Til slutt må vi advare våre lesere om at vi har bommet stygt på våre to siste Newcastle tips. Vi satser derfor kun på at alle gode ting er tre.  

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter