More

  Skråblikkekspertens tips til FPL runde 22

  Vi holder oss friske foreløpig, så da fortsetter vi med tipsene våre! Dette i motsetning til de 72 spillerne/ i treningsapparatet som testet positivt fra 3.-9. januar. Godt de har innført koronapass og fyller tribunene med 30-70 000 tilskuere. Sikkert like lurt som Boris Johnson sitt berømmelige hageparty.

  Kort om forrige runde: Som vi advarte mot var stay awayen vår sure Fernandes fremdeles sur, og ett poeng på han. Lucas Moura endte opp med en kjedelig tre-poenger. Lanzini overgikk seg selv og våre forventninger. Han knallet til med hele 18 poeng. Vi er overraskende godt fornøyd med han.   

  Nok om det. Vi skal jo finne spillere som er valgt av under 4 %. Da får vi prøve å finne noen som er frisk, og forhåpentligvis spiller. Uansett så anbefaler vi igjen å vente med byttene lengst mulig. Obs på at noen lag sannsynligvis spiller to kamper denne runden, så vi prøver å finne noen dårlige spillere fra de lagene, som kanskje kan overprestere. Derfor kan du lese mer om en pai elskende belgier, en brasilianer som blir slått ut av vitenskapen denne runden, og sist men ikke minst kan du lese om berømte Kuco.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 22


  Leandro Trossard (BHA) £6.1 – valgt av 1,6 %

  Er motstanderne friske blir det to kamper på han denne runden, og vi advarer dere. Forrige sesong anbefalte vi han også, og da ble det 14 FPL poeng. Med to kamper denne runden gjør vi regning med at han overgår den prestasjonen.

  Hva er så nytt siden sist vi skrev om han? Skremmende lite faktisk. Han har sett 97 Netflix filmer, spilt 175 321 FIFA 2021 kamper, lagt på seg 0,45 kg i julen og vært tre turer hjemme i Belgia. Det mest oppsiktsvekkende er vel at han tok seg en tur over til naboen for å spise pai. Dessverre hadde naboen laget Yorkshire pudding, og Leandro som ikke liker det tuslet slukøret hjem igjen.

  Vi regner likevel med at han er fokusert på annet enn pai nå, og klar for de to neste hjemmekampene mot hhv Crystal Palace og Chelsea. 18 poeng på han denne runden. Bare å hive han inn på laget!


  Juraj Kucka (WAT) £5.5 – valgt av 0,1 %

  Vi satser på at Watford-gjengen har ristet av seg koronaen, og er klar for å spille to kamper denne runden. Da blir det kanskje noen poeng på denne karen? Eller kanskje ikke, for vi ble litt usikker når vi kom på at han går under kallenavnet Kuco. Vi lar tvilen komme han til gode, og anbefaler han denne runden i mangel av bedre alternativer. Treffer vi på tipset har vi skutt gullfuglen, for det er jo nesten ingen som har han på laget sitt.

  Juraj kommer fra Bojnice i Slovakia, er 34 år og 1,86 på strømpelesten. På utlån fra Parma der han har 17 mål på 77 kamper. Litt mer innkjøringsproblemer har han hatt i PL, men nå føler vi han er på gang.

  Hvorfor vi føler det? Jo han er på topplisten over de største kjendisene i Slovakia, han er full av tatoveringer, og sist men ikke minst han er gift med Katarina Kuckova (sikkert en kjendis det og). Bedre argumenter kan du ikke få!

  Derfor er det bare å få han inn på laget denne runden. To kamper og to mål blir det på Kuco. 


  Raphael Dias Belloli (LEE) £6.5 – valgt av 14,9 %

  Stay away! Vi finner stadig vekk topp 30 spillere du bør holde deg unna. Det er jo fordi vi er pålagt av redaktøren vår, og da gjør vi det.

  Raphinha som han kalles er en slepen tekniker som vi har stor forståelse for er valgt av mange. Denne runden bør du likevel styre unna. Vi har etter en grundig analyse funnet et mønster i FPL-poengene hos han. Her snakker vi vitenskap, og alle våre to analyser viser at det blir to poeng på Raphinha denne runden. Hverken mer eller mindre.

  Statistikken hans sier 59 mål og 36 assists på 227 kamper. Ikke verst det. Karrieren startet i brasilianske Centro de Futebol Zico Imbituba Futebol Clube. Vi er ikke overrasket over at de måtte ha et så langt klubbnavn når vi oppdaget at dette er et samarbeid mellom klubbene Centro Esportivo Alberto Rodrigues og Centro de Futebol Zico Sociedade Esportiva. Hvordan Zico klarte å fjerne Alberto Rodrigues fra det nye klubbnavnet er vi litt usikker på, men det har vel med status å gjøre tenker vi.

  Dyktig spiller er Raphinha men han slår ikke vitenskapen, så kun to poeng på han denne runden. Stay away i søndagens bortekamp mot West Ham!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X