More

  Fernandes ute av form? Skråblikekspertens tips til Fantasy Premier League runde 21

  Første runde i 2022, og godt nytt år til dere! Om spillerne i Premier League har det bra nå er litt mer usikkert. Dessverre er det mange som sliter med sykdom og skader. Dere får derfor prøve å vente i det lengste med å sette opp FPL-laget, slik at dere har med flest mulig som spiller.

  Vi holder oss for sikkerhetsskyld unna kampene til Leeds, Wolverhampton, Norwich og Everton siden de har vært mye plaget med syke spillere den siste tiden.

  Vi kjører uansett på med nye optimistiske tips. Denne runden holder vi oss til spillere fra Sør-Amerika, og en som er sur på alt og alle for tiden. Derfor mer om en spiller som har tidenes raskeste skåring i Superclásico (oppgjøret mellom Boca Juniors og River Plate). En som nesten sparket hull i magen på mammaen sin, og stay awayen blir denne gangen «suringen» fra Portugal.


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 21


  Manuel Lanzini (WHU) £5.8 – valgt av 0,3 %

  West Ham er tilbake på sporet tror vi, og argentineren har fått litt spilletid i det siste grunnet sykdom hos blant annet Pablo Fornals. Derfor tror vi at Manuel starter lørdagens kamp mot Crystal Palace.

  Den tidligere River Plate spilleren har fremdeles rekorden med den raskeste skåringen i Superclásico. Dette er de legendariske oppgjørene mellom de bitre rivalene Boca Juniors og River Plate. Rekorden hans er forresten en skåring etter 43 sekunder.

  Manuel ble i sin tid omtalt som den nye Neymar av en overbegeistret klubbeier. Dette etter storspill i en kamp for Fluminese. Mulig klubbeieren var litt for høyt oppe etter seieren, for Manuel er nok ingen ny Neymar. Riktignok er de begge født i februar, og det er kun ett års forskjell på dem men der stopper likhetene etter vår mening.

  Statistikken hans viser 50 mål og 53 assists på 330 kamper. Ingen røde kort og 35 gule. Vi satser derfor på ett mål, en assist og ingen kort i kampen mot Crystal Palace, for West Ham er på vei mot godformen igjen!


  Lucas Rodrigues Moura da Silva (TOT) £6.5 – valgt av 3,9 %

  Ikke alltid denne karen starter, men vi satser på at han gjør det i lørdagens bortekamp mot Watford.

  Spurs er med i kampen om den siste CL plassen. Dette selv om manager Conte mener han har en for dårlig stall til rådighet. Vi får se om han får noen kroner å handle for når overgangsvinduet åpner ganske snart.

  Den tidligere Corinthians og PSG spilleren har en drøss med cup og seriemesterskap. Spesielt fra de fem årene han var i Frankrike. Hvis ikke vi husker feil har han vel også en tittel med Spurs underlig nok.

  Allerede som femåring utmerket Lucas seg med sin fart og gode teknikk. Egentlig utmerket han seg vel allerede i magen til moren. Der sparket han konstant fra seg, og moren var helt overbevist om at han kom til å bli fotballspiller. Noe hun fikk rett i.

  Etter hvert har det blitt 105 mål og 91 assists på 495 kamper for Lucas. Noe som viser at han vet hvor målet står, og hvor medspillerne er. Det er jo en fordel hvis en skal få FPL-poeng, og det får han denne runden. 7 poeng på han!


  Stay away: Bruno Miguel Borges Fernandes (MUN) £11.6 – valgt av 14,4 %

  Da er vi kommet til stay away spilleren vår. Den skal være valgt av mange, og da sjanser vi som vanlig.

  Bruno fikk seg en pause forrige runde. Det kan han trenge for humøret hans er virkelig dårlig for tiden. Mye klaging på medspillerne, og ikke minst dommerne, har tydeligvis gjort sitt til at han ikke klarer å konsentrere seg om fotballen. Om det har noe å gjøre med Ronaldos inntreden på laget skal ikke vi uttale oss om. 

  Uansett bør han gå i seg selv og få fokus på egen innsats. Vi tror godspillet kommer tilbake litt ut på nyåret, men ikke i neste kamp. Vi er og usikker på om kampen spilles, da Wolves har fått korona utbrudd i troppen sin.

  Humørspilleren Bruno er jo en fantastisk fotballspiller på sitt beste. Skårer mål og har et overblikk få andre er i nærheten av. Fjorårssesongen var brilliant, og samme var spillet hans i Sporting CP.

  Karrieren startet han i portugisiske Infesta. En klubb som nå spiller på nivå fire i Portugal, og har en tilskuerkapasitet på 500 personer. Det står i sterk kontrast med «Drømmenes teater» og en kapasitet på 75,811.

  Vi tror Bruno fremdeles er litt sur på alt og alle, så stay away denne runden!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter