More

  Skråblikkekspertens tips til FPL runde 16 og 17

  Da er vi tilbake etter et lite «skadeavbrekk», og er nå fit for fight. Eller kanskje ikke, for når du leser tipsene våre er det mulig du mener vi ikke er helt klar i toppen enda. Uansett så har vi atter en gang plukket spillere fra nederste hylle, når det gjelder hvor mange av dere som har spilleren på laget.

  Tipsene våre til runde 13 og 14 fungerte godt. 14 poeng på vårt forsvarspillende forslag, og ett poeng på stay awayen er anstendig. At beistet viste seg og ikke å være et beist, får vi heller se gjennom fingrene med.

  Vi kjører på videre og du kan bruke forslagene våre i begge rundene siden det er midtukekamper neste uke. Brian og Harkeem har vi god tro på. Liten tro har vi på Maximin.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 16 og 17

  Jordan Brian Henderson (LIV) £5,1 – valgt av 2,6 %

  Brian er nå inne i sin 11. sesong for Liverpool. Mannen er still going strong, og smeller til med et mål og en assist i ny og ne. Imponerende synes vi, og tar han med som et rimelig midtbanealternativ.

  De første 10 årene av karrieren var han i Sunderland med en liten tur innom Coventry i 2009. Han ble betegnet som et stort talent. Ikke så mye på grunn av sine tekniske ferdigheter, men mye grunnet sin hardtarbeidende spillestil. Denne har han utviklet mye under Klopps ledelse, og er nå en mer komplett fotballspiller enn noensinne. Typisk boks til boks spiller, og meget god i presset både høyt og lavt på banen. Kondisjonen og innstillingen hans er også imponerende. Det selv om fart og teknikk ikke er på det øverste nivået.

  Rart å tenke på at tidligere Liverpool manager Brendan Rodgers i sin tid gjorde det han kunne for å bli kvitt Brian. Det gikk så langt at han ville bytte vekk Brian mot Fulhams Clint Dempsey. Lite visste Brendan da at Brian skulle bli kaptein på laget etter hvert.

  Mye mer kan sies om Brian men vi avslutter her med å si at han får totalt minst 12 poeng i hjemmekampene mot Aston Villa og Newcastle.

  Shandon Harkeem Baptiste (BRE) £4,9 – valgt av 0,0 %

  Valgt av ingen, korona i Brentford troppen, knapt med spilletid til nå, omtrent ingen som kjenner til han og mye skadet er denne karen. Derfor foreslår vi han. Noen ganger er ikke alt logisk, og dette er en av de gangene føler vi.

  Ikke mange PL-spillere som har spilt for Hampton & Richmond Borough, men det har Harkeem. Egentlig trodde vi navnet var Hakeem, så feil kunne vi ta. Kanskje foreldrene og tok litt feil, og trodde Hakeem ble skrevet med en r inn navnet?

  Uansett så er det egentlig lite som taler for å bruke Harkeem, men vi har troen på han de nærmeste rundene. 6 mål og 6 assists på 69 kamper er kanskje ikke i toppklasse. Likevel er vi sikker på at han får minst 6 poeng i kampen mot Watford. Dette fordi vi tar de 311 minuttene han har spilt til nå, og deler de på hans 8 gule kort i karrieren, og igjen deler de på hans 6 mål. Da får vi 6,47 poeng, og runder ned til 6 poeng. Mot Manchester United har vi tro 5 poeng.

  Enkelt regnestykke dette, så her får 11 poeng rett i fanget fra oss. I hvert fall hvis du tror på julenissen, og det gjør vel alle?

  Allan Saint-Maximin (NEW) £6.9 – valgt av 16,8 %

  Stay away! Ny spiller vi ikke har tro på fra topp 30 listen av de mest betrodde. Vi gjør oppmerksom på at vi til nå har en treffprosent på 77 på stay awayene våre. Brukbart i FPL, litt usikker på om vi hadde blitt verdensmester i skiskyting med den treffprosenten.

  Som Thierry Henry, Dimitri Payet og Kingsley Coman har også Allan karibiske og søramerikanske røtter. Oppvokst i utkanten av Paris i en familie med solid økonomi, fikk han en trygg og god barndom.

  Første klubben hans var Verrières-le-Buisson. Vi er litt usikker på hvilken divisjon de ligger i nå, men de har et ganske godt veteran lag. En god tredjeplass i Vétérans D1 er ikke å forakte. Toppen nådde med en sterk 7-0 seier over Soisy sur Seine AS tidligere i år. Vi er imponert, og aner ikke hvem og hva vi snakker om her.

  Derfor tilbake til Allan. Enkelt og greit: Det blir lite poeng på han de to neste rundene. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter