More

  Tips til Fantasy Premiere League runde 13 og 14

  Forståelig at Solskjær fikk sparken, men uforståelig at vi står i jobben enda. Tipsene de to siste rundene bør være nok til at redaktøren sparker oss i løpet av uken. I motsetning til Solskjær må vi vel betale for å få sparken, og det er det rett før vi gjør nå.

  Til vårt forsvar må det sies at så lenge vi må velge spillere som er valgt av under 4 %, så er det ikke mye gull å velge blant. Stay awayen skal være blant topp 30 mest valgte, en utfordring det også.

  Vi har ikke fått sparken enda, og noen må gjøre jobben. Derfor fortsetter vi inntil videre med våre rariteter av Fantasy tips.

  Denne runden kjører vi på med en dobbeltrunde der du kan bruke samme spiller i helgen, og i den påfølgende midtukekampen. Er du nysgjerrig på å lese videre, vil du få vite mer om Nélson, Beistet og Valentino.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 13 og 14

  Nélson Cabral Semedo (WOL) £4.9 – valgt av 2,4 %

  Kanskje ikke det smarteste av oss å velge en forsvarsspiller, men vi lar det stå til. Ulvene er på vei oppover på tabellen, og har kun ett tap på de syv siste kampene. De møter to av bunnlagene i de neste kampene, så her er det håp om at Nélson kan holde nullen.

  I barndommen var han som mange andre en FIFA spillende ung gutt. Han elsket å være Barcelona, og når han var ute i gaten og spilte street fotball, var det alltid med Barcelona drakten på. Lite visste han den gang at han skulle bli Barcelona spiller. Der ble det med to mål og 82 kamper, før turen gikk videre til Wolves i 2020.

  Han er kjent for sin hurtighet, teknikk og ballkontroll. Det har sikkert sammenheng med at han spilte street fotball til han var 15 år. Først da begynte han i en fotballklubb. Nélson er derfor litt A-typisk i forhold til alle barnestjernene som florer, og gjerne begynte i klubbene som 5-6 åringer.

  Statistikken til Nélson viser 11 mål og 33 assists på 300 kamper. Ikke så gale det. Han har likevel vært litt fraværende på poengfronten i PL, men vi tror på en sjelden assist og at han holder nullen i minst en av kampene mot Norwich og Burnley. En luring de to neste kampene!


  Christian Benteke Liolo (CRY) £6.3 – valgt av 2,1 %

  Vi tar med en spiller fra laget som nekter å tape for tiden. Syv kamper på rad uten tap lar seg høre når en spiller i PL. Nå var vi ikke så heldig med vår forrige Palace spiller, men Christian har vi tro på. Mye grunnet overkommelige motstandere i Aston Ville (h) og Leeds (b) i de to neste kampene.

  Han begynner å dra på alderen men gamle kunster har han ikke glemt. To mål i kampen mot Burnley vitner kanskje om at en formtopp er på vei? Vi har tro på det.

  Christian som er oppvokst i Zaire flyktet fra landet med sine foreldre allerede som tre-åring. Dette etter at faren sluttet i hæren. Det ble ikke godt mottatt av diktator Mobutu, som utstedte en arrestasjonsordre på pappa til Christian. Av frykt for sine egne liv så ikke familien noen annen utvei enn å søke om politisk asyl i Belgia. Noe de fikk innvilget.

  Med tilnavnet Beistet var det kanskje naturlig at han selv omtalte sitt eget bryllup som et bryllup mellom skjønnheten og udyret. Hvem som var hvem kan du sikkert tenke deg. 

  Vi satser på at han er mer treffsikker foran mål enn på Twitter. Du bommer ganske stygt når du legger ut en melding med skrivefeil om at du har signert for Burnleyl når klubben heter Burnley, og du egentlig hadde signert for Crystal Palace. Han fikk mye pepper for den, men det kom da naturligvis frem at det ikke var han selv som styrte Twitter kontoen. Noe vi tror han på denne gangen.

  Vi tror og på minst to mål i de to neste kampene, for Beistet har funnet formen!


  Valentino Francisco Livramento (SOU) £4.6 – valgt av 23,2 %

  Stay away! Tino som han kalles er en av de positive overraskelsene i årets FPL. Fast plass på laget kun 19-år gammel, sier mye om at vi her snakker om et stortalent. Ganske så bra med poeng også har øket verdien hans fra 4 til £4.6.

  Tino er en av mange spillere som er et produkt av Chelsea akademiet. Der begynte han som 9-åring, og var i klubben frem til årets sesong. Da klarte han ikke å bli enig med Chelsea om en ny kontrakt. Hvorfor han valgte Southampton fremfor AC Milan eller RB Leipzig vites ikke, men vi har våre mistanker om at ungdommen Tito ville holde seg i England.

  Han er offensiv i hodet og sier ikke nei takk til en tur frem i angrep. Siden 2018 har han spilt 66 offisielle kamper. Statistikken sier 5 mål og 16 målgivende. Meget bra til forsvarsspiller å være.

  Hvorfor styre unna en så god og lovende unggutt? Jo for nå venter Liverpool borte og Leicester hjemme. Vi er derfor sikker på at Soton ikke holder nullen i noen av kampene. Derfor stay away Tino de to neste rundene!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter