More

  Skråblikkens FPL-tips til runde 11

  Vi skal ikke skremme dere for mye nå etter Halloween, men heller prøve å finne noen spillere som duger. Kanskje blir det en godtepose av FPL poeng denne runden, eller bare en rosin eller to? Hvem vet? Vi vet som vanlig i hvert fall ikke.

  Denne runden bør du styre unna en av Europas beste backer før du setter innpå en spiller med navn Machedo, og rosinen i pølsen er selvfølgelig Mwepu. Forresten et rart uttrykk det. Hvem pokker putter en rosin i en pølse nå for tiden? Sannsynligvis ingen, men den tyske kokebokforfatteren Anna Wecker beskrev i 1597 en pølseoppskrift bestående av blant annet rosiner.

  Tror ikke vi skal utdype dette temaet nå, for det blir bare verre. Hadde de kokebokforfattere allerede i 1597? Tydeligvis men det var vel ikke mye taco og pizza i de oppskriftene antar vi.

  Nok om rosiner og kokebøker! Forrige rundes tips gikk ganske så bra må vi si. 0,2 prosenten Cornet blåste som vi trodde i hornet, og dro inn en 10-poenger. Ut med Alonso og inn med Chilwell fungerte også. Eneste skuffelsen var Kojo King som kun fikk to poeng.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 11:

  Enock Mwepu (BHA) £5.9 – valgt av 0,1 %

  Denne karen hadde en kjempekamp mot Liverpool, og vi minner om at Brighton fremdeles ligger på øvre halvdel av tabellen. Derfor anbefaler vi den 23-årige zambieren.

  Enock ble kjøpt fra Red Bull Salzburg. Han har gått har gått gradene i zambisk fotball, for så å havne i Østerrike sammen med sin bror, som nå spiller for Sturm Graz. 

  Det er en løpsmaskin vi her snakker om og ingen tekniker. Han er overalt på banen, noe Liverpool-spillerne fikk merke i forrige runde. Når han attpåtil klarte en skåring, så var nok dette høydepunktet i karrieren hans.

  Vi tror den kampen ga mersmak, og det vil Newcastle få merke når de på lørdag tar turen til Brighton. Enock er nok rosinen i pølsen denne runden!


  Rodrigo Moreno Machado (LEE) £6.3 – valgt av 1,8 %

  Så lenge Bamford er skadet ser det ut til at Rodrigo er førstevalget i startoppstillingen til Leeds. Nå har han også begynt å skåre, og laget ser betraktelig bedre ut enn i de seks første kampene.

  Karrierestarten fikk han i brasilianske Flamengo før Spania og Celta Vigo så potensialet i karen vår. Han var også innom Real Madrid, men størst suksess hadde han nok i Benfica og Valencia. Statistikken sier totalt 104 mål og 59 assists på 340 kamper. Meget bra det etter vår mening.

  Han var også en glimrende futsal spiller i sin ungdom, og er det sikkert enda. Likevel fant han ut sammen med sin fotballspillende far at vanlig fotball var det rette for han. Sikkert en klok avgjørelse det.

  Mye fotballgener i denne slekten for to av fetterne er Liverpool spiller Thiago og PSG spiller Rafinha. Sistnevnte må ikke forveksles med Rodrigo sin Leeds lagkamerat Raphinha.

  Leicester er ingen enkel motstander, så her må vi innrømme at vi som vanlig tar en sjanse. Dette kan gå begge veier, men vi har tro på ett mål til Rodrigo, og da blir vi fornøyd.


  João Pedro Cavaco Cancelo (MCI) £6.1 – valgt av 27,4 %

  Stay away! Vi har latt det gå sport i å be dere holde dere unna spillere som er valgt av mange. Vi kan opplyse om at vi til nå har truffet med 80 % av forslagene.

  Denne gangen måtte det bli en spiller fra et av lagene i rundens Manchester-derby. Da stod valget mellom Cancelo eller Ronaldo. Vi feiger ut og ber dere holde dere unna Cancelo.

  En glimrende fotballspiller, men City har uvanlig nok til dem å være sluppet inn mål i to kamper på rad. Selv om de fikk en spiller utvist i lørdagens kamp mot Crystal Palace, viste laget at de enda ikke har funnet godformen.

  João er som nevnt en meget god spiller som vi vil påstå er en av de beste backene i Europa. Han har fart, god teknikk, er offensiv i hodet og full av energi. Vi har derfor full forståelse for at han er valgt av mange.

  Vi har likevel en magefølelse på at City ikke holder nullen og at João ikke gjør så mye av seg i kampen mot Manchester United. Da blir det ikke mange poeng på han, så benk han denne runden.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter