More

  Skråblikkens beste FPL-tips til runde 10

  Vi kjører på med godt humør og nye FPL-tips! Hvem vet hvilke rare tips som kommer denne gangen? Det burde jo strengt tatt vi vite, men det gjør vi ikke enda. Vi får bare fortsette å skrive, så ser vi hvor dette ender.

  Hva med å ta med Gnaly (ikke Bayern-Gnabry) denne runden? Du kan spe på med en nordmann, før du bytter ut en forsvarsspiller fra Chelsea.

  Som vi antydet forrige runde kom Trevoh Tom til å være i startoppstillingen til Chelsea. Derfor en fin sekspoenger på han. Vi advarte mot å ta med Duffy, og da ble han klokelig nok benket av manager Potter. Fornuftig gjort for ellers hadde det blitt et rødt kort der. Odsonne skuffet men Oddsen var ikke så stor på at det skulle skje.


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 10:

  Gnaly Albert Maxwel Cornet (BUR) £6.0 – valgt av 0,2 %

  Når du heter Gnaly og har spilt for Laquenexy så er vi ikke sen å be. Da må vi bare anbefale denne mannen. Ikke bare derfor, han hadde tross alt to mål og 15 poeng forrige runde.

  Hva kan så sies om denne fransk-ivorianske fotballspilleren? Tja kanskje ikke så mye. Det vi kan si er at han har spilt aldersbestemte landskamper for Frankrike, og har nå også noen kamper for landslaget til Elfenbenskysten. 6 sesonger i Lyon ga 51 mål og 29 assists på 252 kamper. Han skåret i CL kvartfinalen i 2020 da Lyon slo ut selveste Manchester City, og ble kjøpt av Burnley denne sommeren.

  Egentlig synes vi det er rart at han spiller for bunnlaget Burnley, men når han først er der har vi tro på at han kan heve laget et par hakk. Bruker manager Sean Dyche han på rett måte i hjemmekampen mot Brentford, er vi sikker på mange at Cornet blåser i hornet, og spiller inn mange poeng denne runden.


  Joshua Christian Kojo King (WAT) £5,5 – valgt av 1,8 %

  Nok en formspiller å se opp for. Med Dennis ute i neste kamp er Kojo King selvskreven på topp. En kar som nok er kjent for de fleste av oss fotballinteresserte nordmenn.

  Den tidligere Romsås, Vålerenga og Manchester United spilleren har ikke vært på topp det siste året, men kanskje løsnet det i forrige kamp? Ikke hvem som helst som skårer hat-trick på Goodison Park. Da bør han klare ett mål eller to i hjemmekampen mot Southampton også.

  King som i sin unge alder var plaget av astma var lidenskapelig opptatt av fotball. Dette i motsetning til mange andre barn som var opptatt av langrenn. Kanskje burde han også prioritert langrenn, da de fleste norske langrennsløpere tydeligvis har astma de og.

  Pappa Chuku King var god å ha for Kojo King i oppveksten, og stilte opp på både treninger og turneringer. Når Kojo var 8 år mente faren at det var på tide med en overgang fra Romsås til Vålerenga, og resten av historien kjenner nok de fleste av dere til.

  Vi har troen på King og forventer 6-10 poeng på han denne runden. Derfor er det bare å få han inn på laget!


  Marcos Alonso Mendoza (CHE) £5.8 – valgt av 17,0 %

  Stay away! Så var det på’an igjen med å finne en spiller som er valgt av mange, og som vi ikke har tro på.

  Selv om Tuchel ruller mye i forsvaret ser det ut som Alonso nå er andrevalget etter Benjamin Chilwell. Forståelig nok når Ben har et snitt på nærmere 12 FPL poeng de tre rundene han har spilt.

  Derfor sier vi bare ut med Marcos, og inn med Benjamin denne runden. Da kan det bli poeng på deg!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter