More

  Skråblikkens uvanlige tips til Fantasy Premier League runde 9

  Vi fortsetter med våre tips som nok skiller seg ut fra alle andre sine tips. Her er det ikke toppspillerne som gjelder, nei her er det historiene og de «ukjente» spillerne som få tar med på FPL laget sitt, som står i hovedfokus. Noen FPL poeng blir det også innimellom, men de store poengsankerne holder vi oss unna, for de skriver alle andre om.

  Denne gangen kan du lese mer om stortalentet Trevoh Tom fra Sierra Leone og Odsonne fra Fransk Guyana. Da er det helt naturlig at vi ber dere styre unna en ire som vi tror ryker på et rødt kort denne runden.

  Forrige runde har vi glemt allerede. Eller ikke helt for stay away Benjamin har nå sluppet inn 13 mål på de to kampene vi har anbefalt dere lesere å styre unna han.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 9:

  Trevoh Tom Chalobah (CHE) £4.8 – valgt av 3,1 %

  Vi liker å ta sjanser, og det gjør vi her. Chelsea får nok flere av sine skadede forsvarsspiller tilbake, men vi tror Trevoh Tom får spille hjemmekampen mot Norwich likevel.

  Ikke mange PL spillere som er født i Sierra Leone, men det er denne 22-åringen. Underlig nok har stopperkollega Antonio Rüdiger også en mor fra Sierra Leone. Vi stopper bokstavelig talt der i vår jakt på flere spillere fra Sierra Leone i PL.

  I London vokste han opp i et område med mange Crystal Palace supportere. De var ikke nådig mot han da han fikk sin PL debut i sesongens første kamp mot nettopp Crystal Palace. Ble en del buing kan man si, men Trevoh svarte på tiltale med ett mål og 14 FPL poeng.

  På de fire kampene han har fra start er FPL snittet over 9 poeng. Imponerende til en forsvarsspiller å være, og vi er sikker på at han har mange gode år foran seg som Chelsea-spiller. Kanskje den nye John Terry bare i en enda bedre utgave?

  Han og broren Nathaniel er produkter av Chelsea akademiet. Tore André Flo har muligens noe av æren siden han hadde ansvaret for å følge opp utlånsspillerne fra ungdomsakademiet til Chelsea? Broren Nathaniel har forresten ikke hatt like stor suksess, og sliter nå med og karre seg til en plass på Fulham.

  Vi har stor tro på Trevoh Tom, regner med at han spiller og da blir det tosifret med poeng. Denne karen kommer vi til å høre mye om i årene som kommer. Bare å få han inn på laget denne runden!

  Odsonne Édouard (CRY) £6.5 – valgt av 2,6 %

  Tre lag som ikke har tapt på hjemmebane i årets PL sesong. Manchester City, Liverpool og … ja selveste Crystal Palace. Dette kom egentlig som et sjokk på oss men statistikken lyger ikke. Mulig de derfor kan klare å skåre noen mål i hjemmekampen mot Newcastle?

  Det tror vi, og da er Odsonne mannen å ha med på laget. Han er en spennende nykommer i PL, som kom fra Celtic der han har bøttet inn med mål. Totalt har han 93 mål og 41 assists på 212 kamper. Meget bra selv om han ikke har spilt så mye i de ypperste ligaene.

  Om det ikke er mange spillere i PL som er født i Sierra Leone, så må det være ende færre som er født i Fransk Guyana. Dette stedet er et oversjøisk fransk territorium som ligger i Sør-Amerika. Hva franskmennene skal der å gjøre skjønner ikke vi. Når vi tenker oss om er det enda mer rart at de som bor der da må være medlem av EU. Vi er usikker på om EU er klar over dette, så vi har gjort de oppmerksom på at de også må sende coronavaksine til sine borgere i Sør-Amerika.

  Magefølelsen vår sier at Odsonne kommer med på rundens lag, og da må han minst skåre ett mål og ha en assist. Det tror vi han gjør, og da blir det 7-9 FPL poeng på han!

  Shane Patrick Michael Duffy (BHA) £4.4 – valgt av 25,2 %

  Stay away! Vi elsker å skrive dette: TOPPLAGET Brighton! Utrolig gøy og imponerende at dette laget ligger på CL plass. Når det er skrevet så er det vel siste gang de ligger der denne sesongen, for neste motstander er Manchester City. Klarer de å holde nullen i den kampen, ja da skal vi personlig reise oss i respekt og synge Seagulls etterfulgt av Always look on the Bright side of life.

  I denne kampen tror vi kjempen Duffy får problemer med å henge med i svingene. City spillerne kommer til å være rundt ham som en sverm med bier på jakt etter dronningen sin. Hva det betyr har vi ingen aning om, for vi mener jo ikke at Duffy er dronningen. Nei han er en tøft spillende ire som ikke legger noe i mellom i taklingene. Problemet hans er at City spillerne er så kjappe at han kommer til å spenne hull i luften, og ikke forstå hva som har skjedd før ballen ligger i eget mål.

  Vår oppfordring er derfor å plassere han på benken i denne kampen. Kanskje må han benkes noen runder til, for her lukter det også et rødt kort lang vei. Derfor stay away Shane denne runden!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter