More

  Skråbklikkens tips til FPL runde 8!

  Endelig er landslagspausen ferdig, og vi er klar med nye dårlige tips på heller dårlige spillere. Denne runden tar vi med en brasilianer, en franskmann fra bunnlaget og en keeper som får det hett rundt ørene.

  Forrige runde forbigår vi i stillhet siden det bare ble noen småpoeng. Dette nesten som forventet siden vi treffer omtrent annenhver runde. Ja da treffer vi kanskje med tipsene denne runden? Du får lese og se.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 8:

  Gabriel dos Santos Magalhães (ARS) £5.0M – valgt av 0,7 %

  Tap i de tre første kampene for Arsenal, men så ble denne mannen klar for innsats. Det har ført til tre seire, en uavgjort og kun ett mål i mot. Vi satser derfor på at poengene fortsetter å renne inn for «engelen» Gabriel. 10 gule og ett rødt kort de siste seks sesongene for en forsvarsspiller, må jo være godkjent.

  Brasilianeren begynte sin karriere i den forholdsvis ukjente klubben Avai. Den ble startet av forretningsmannen Amadeu Horn i 1923. Han gav noen drakter til en gjeng med ungdommer. De synes at de måtte spille en kamp siden de hadde fått disse flotte draktene. Kampen vant de, og resten av historien kjenner sikkert ingen til. Vi avslutter derfor omtalen av Avai.

  Som spillertype er Gabriel rask til å være 1,90 på strømpelesten. Han er en spiller som liker å spille ballen fremover og ikke på tvers. Når han spilte for Lille var han den i Ligue 1 som spilte ballen flest ganger over til motstanderens banehalvdel. Imponerende tenkte vi med en gang, men pokker heller; han spiller bak på banen. Når vi tenker oss om så er det vel få angrepsspiller som sender crosspasninger tilbake til eget forsvar.

  Nok om det. Gabriel skårer sjelden, men vi tror det kommer ett mål i mandagens hjemmekamp mot Crystal Palace. Holder han nullen også blir det godt med poeng på han denne runden.


  Pierre Lees-Melou (NOR) £5.0M – valgt av 0,1 %

  Vi har ikke tatt med noen Norwich-spillere denne sesongen. Dette av naturlige årsaker når de ligger sist i PL. Vi synes faktisk så synd på de at vi tar med en spiller denne runden av ren sympati, og satser på flaksen vår.

  Her måtte vi grave dypt for å finne noe positivt, men det fant vi. Pierre var toppskårer i den helt ukjente klubben US Lège Cap Ferret. En klubb som i dag ligger nest sist i den franske Nouvelle-Aquitaine ligaen. En liga og en klubb vi aldri har hørt om. Kanskje like greit det.

  Han omtales som en teknisk god og løpssterk spiller som signerte for Norwich mye grunnet lagfølelsen han fikk, og klubbverdiene som ble lagt frem for han før signering. Han er en smart kar som skjønner at fotball livet ikke varer evig, og setter derfor av penger til et liv uten fotball.

  Gode rollemodeller i foreldrene sine har han også hatt. Noe som gjør han godt rustet mot både oppturer og nedturer. I lørdagens hjemmekamp mot «topplaget» Brighton har vi tro på en stor opptur. Vi satser på ketsjupeffekten, og da kommer sesongen første hjemmeskåring både for Pierre og Norwich. Kanskje kommer første trepoengeren også?


  Benjamin Anthony Foster (WAT) £4.0M – valgt av 21,5 %

  Stay away! Her skal vi for en gang skyld være kort. Bare å gjemme denne mannen godt ut på benken i lørdagens hjemmekamp mot Liverpool, for dette kommer til å bli stygt.

  Sist gang vi advarte mot å bruke Benjamin (i 2019) måtte han plukke 8 baller ut av eget mål. Vi tror ikke det blir så mange denne gangen, men minst fire i mot har vi stor tro på. Det er tross alt Liverpool som står på den andre banehalvdelen.

  Beklager Benjamin men det er bare å begynne treningen med å hente ballen ut av eget nett. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter