More

  Skårblikkekspertens tips til FPL runde 7, 2021/22: Burnley er nøkkelen!

  Vi er på vei tilbake til godformen nå med en 8-poenger på høydaren Keane, og en 9-poenger på Maupay som luktet målet denne også. Gode poeng på spillere som er valgt av under 3 % av dere. At Dias hadde misforstått og holdt nullen atter en gang, må vi bare beklage.

  Denne runden har vi igjen funnet gull tror vi. Mulig det ender opp med gråstein, men vi mister ikke humøret av den grunn. Bare å lese videre, så får du se om du finner noen outsidere av interesse. 


  Ashley Roy Westwood (BUR) £5.4 – valgt av 0,4 %

  Da er det på tide at Burnley tar sin første trepoenger. Klarer de det ikke mot Norwich, så får de store problemer med å holde seg tror vi.

  Født og oppvokst i Nantwich var det naturlig at Ashley begynte å spille for Nantwich Town Football Club. Eller egentlig var han der på utlån fra Crewe Alexandra som 18-åring. Ingen toppklubber dette, og sikkert ikke interessant å lese om heller, så derfor skriver vi noen ord om Nantwich Town FC.

  Klubben ble stiftet helt tilbake i 1884. De fleste av oss har vel glemt hva som skjedde det året, så derfor tar vi en kjapp oppsummering av 1884: Starten på innføringen av parlamentarismen i Norge. Berlinkonferansen ble holdt. En konferanse som skulle dele Afrika opp mellom kolonimaktene. Dinuzulu kaCetshwayo blir konge av Zulu Nation. Mark Twain`s Adventures of Huckleberry Finn blir publisert, og sist men ikke minst grunnsteinen til Statue of Liberty ble lagt ned det året.

  Da fikk dere altså med dere noe historie også. Nantwich Town FC glemte vi, men de er så uinteressante at selv kongen av Zulu land slår de på interessen. 

  Ashley er mer av interesse og 27 mål og 53 assists på 466 kamper var faktisk bedre enn vi hadde trodd. Med god hjelp av Huckleberry og Dinuzulu sier magefølelsen vår at det blir tosifret poeng på Ashley denne runden.


  Johann Berg Gudmundsson (BUR) £5.5 – valgt av 0,1 %

  Nå var planen egentlig å anbefale Daniel Welbeck, men han er opptatt med å oppsøke en spesialist som forsøker sitt beste på å finne ut hva som egentlig feiler han. For Welbeck er rød og uaktuell.

  Våre utsendte speidere måtte dermed jobbe overtid av overtiden. Det mest effektive her var åpenbart: Se hvem som møter helt håpløse Norwich. Skråblikken har med det noe så sjeldent som to tipps fra samme lag! Valget faller på midtbanemannen Gudmundsson!

  Et vågalt et å ta, selvfølgelig. Gudmundsson scorer stort sett i en kamp per sesong. Siden han kun har en assist så langt i år er vi så sikre som overarbeidede speidere rett før deadline kan bli: Dette er kampen han smeller inn et par mål.

  Mye kan nok skrives om Gudmundsson, men det er forbeholdt ekspertene med mer tid å si noe om. Vi bare vet at han er spilleren å gå for hvis du virkelig ønsker å skille deg ut.


  Trent John Alexander-Arnold (LIV) £7.6 – valgt av 33,8 %

  Stay away! Det går litt opp og ned med denne karen for tiden. Virker som han ikke helt har funnet tilbake til gamleformen enda. Dyr er han også, så det finnes mange bedre og rimeligere alternativer mener vi. En kamp mot Manchester City lover heller ikke bra for FPL-poengene.

  John begynte karrieren sin i Liverpool som 6-åring, og var for det meste kaptein på lagene gjennom aldersbestemt fotball. Seniordebuten fikk han som 18-åring. Hans mest stolte øyeblikk i sine barneår, var nok den gangen han som 11-åring fikk være maskot i cupkampen mot Leeds. Det var en stolt (og litt nervøs) gutt som entret Anfield hånd i hånd med daværende Liverpool kaptein Jamie Carragher. Siden har det kun vært en klubb for John, og det er Liverpool.

  Som person er han en høflig og pålitelig kar som er ganske så konfliktsky. Når det er sagt så tror vi at mentoren hans Steven Gerrard har påvirket John mye. Både fotballfaglig og på det personlige plan. Skulle vært flere som hadde en likandes kar som Gerrard til mentor. Da tro vi verden hadde sett bedre ut.

  Vi har ikke noe i mot John, for han er en fin fyr og en meget god fotballspiller. Det er likevel tre grunner til at vi anbefaler deg å holde deg unna han de neste fem kampene. 1. Formen hans er ikke god nok enda. 2. Han er for dyr. 3. Liverpool har tre tøffe kamper de neste fem rundene. Derfor Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter